• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy másik előre egyeztetett aznapi találkozómat sajnos lemondták, szóval elkezdtem keresgélni ki jöhet még szóba és mivel Lotti elérhető volt aznap és már korábban is kinéztem magamnak a hirdetését úgy döntöttem teszek egy próbát. Telefonon hívtam, pár csörgés után felvette. Mivel én minél hamarabb szerettem volna menni megkérdeztem tőle neki mikor jó leghamarabb és az általa javasolt időpont tökéletes is volt számomra.
  • Megközelítés:

    BKV, különösen ahogy néztem villamos eléggé frekventáltan jár a környéken és a megálló is csupán 1-2 perc séta. Könnyű volt oda találni és a bejutással se voltak gondok.
  • Helyszín:

    Újszerű kis lakás, rendezett, tiszta. A fürdő szintúgy, tusfürdő van elég, van szájvíz is kis pohárkával. A franciaágy kellően nagy és kényelmes. Minden megvan ami egy tökéletes randi helyszínen és minden rendben van és tiszta. Szerintem ezt nem is kell ragozni tovább.
  • Lány külseje:

    A képeknek és a megadott adatoknak teljes mértékben megfelel. Gyönyörű, szexi, a bőre szép feszes és finom. A feneke az az igazi markolni való popó, a mellei pedig tökéletesen tenyérbe/szájba illő, falni való darabok. És szerintem az arca is nagyon szép, nem kell félni a kitakarástól. Az öltözködést nem vitte túlzásba, amikor engem fogadott csak egy magassarkú volt rajta, csillagos 5-ös! (legalább most nem kell utólag gondolkodni, hogy mi volt rajta, úgy se emlékeznék rá :D)
  • Action:

    Megérkezés után gyors vetkőzés, majd jobbra el (igen a bejárattól jobbra van a fürdő...:)) és gyors zuhany. Ezután irány vissza, Lotti már az ágyon várt rám és ha akartam se tudtam volna ellenállni a látványnak, szóval ugrottam is be mellé. És el is kezdtük az ismerkedést, igazi szenvedélyes nyelves csókolózás volt a nyitány, amit szinte nehezére esik az embernek abba hagyni. Eközben már kézzel is felfedeztük egymás testét én simogattam ahol csak értem, ő pedig nagyon hamar rátalált a már ágaskodó szerszámomra. Többször csókolgatta ő is a nyakamat és eközben felkínálta a sajátját is, hogy tegyek hasonlóan. Aztán a nyakán keresztül szépen lassan elindultam, hogy kicsit lejjebb is felfedezzem a testét ajkaimmal. A pompás ciciken persze elidőztem egy kis ideig, de hát ezt nem is lehetne kihagyni. Ezután haladtam tovább lejjebb a combjai közé, hogy megízleljem mennyei puncikáját is, ami tényleg nagyon finom volt. Kis idő után az ő javaslatára váltottunk 69-re, ami dupla élvezet volt miközben ő is bemutatta eszméletlen francia tudását én is nyalakodhattam és közben a formás popsiját markoltam. Ráadásul itt már valamelyest az ő hangja is kezdett megjönni.
    A francia óra után jöhetett a védő felszerelés és a hancúrozást misszionárius pózban folytattuk tovább. A mennyei csókjaival persze itt sem bánt szűk kezűen Lotti, húzott magához és csókolt bőségesen, szenvedélyesen. Én pedig kicsit se akartam magam visszafogni, egy ilyen gyönyörű nővel, aki ilyen hévvel csinálja esélytelen is lett volna. Ezt egy másik klasszikus póz a kutyus követte. Mint már említettem a hölgy feneke valami elképesztően szexi és markolni való és ez ebben a pózban még inkább ki volt hangsúlyozva, nem csak az érzés, de a látvány is nagyszerű. Szóval ez se éppen a egy lassú, pihentető felállás volt. Megérzésem szerint nem is bírtam túl sokáig, bár ez lehet csak azért volt, mert nagyon beindított a látvány és bele adtam mindent, ami csak a csövön kifért. El is ért a vég, meg azzal párhuzamosan a combom is begörcsölt a nagy hajtásban. Szóval ezután érdekes látvány lehetett, hogy próbálom valamennyire lenyújtani a lábam, miközben a teli óvszert is éppen ügyeskedem lefelé :D.
    Ezt követően jött a pihi, beszélgetés. Lotti felkínált számomra egy masszázst is, ami így a görcs után kifejezettem jól is esett. Majd egy kis frissítő után úgy gondoltam, hogy azért tehetnénk egy próbát még egy második menettel.
    Ezúttal a kezdett franciázni, amit ismételten nagyon jól csinált. Nem vette be túl mélyen, de a kezét se használta túl sokat és semmit se hagyott ki a kényeztetésből. Ezután ismét misszionárius következett, mert miért ne. Ahol én igyekeztem mindent beleadni, de azért itt már főként a végén sejthető volt, hogy a második nem fog összejönni. Szóval még egy kis francia után ezt be is rekesztettük. Persze ez egyáltalán nem rajta múlott, csak nekem 1 órába ritkán fér bele a kettő.
    Ezt követően még egy gyors zuhany és az elköszönés volt hátra.
  • Elszámolás:

    Végén történt a telefonban elmondott és egyébként bővebb infoban is megtalálható pesti átlag. Amit egyszerűen csak a konyhapultra tettem ki.
  • Összkép:

    Lotti egy kedves és nagy szexi nő. Eszméletlen gyönyörű testtel és olyan szenvedélyes nyelves csókkal, amit lehet, hogy még a barátnődtől sem kapsz. Én csak ajánlani tudom bárkinek.
    Én nagyon élveztem ezt a vele eltöltött órácskát. És remélem, hogy azért ő is élvezte valamennyire.
Happy Massage