• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt,meglepődtem,hogy gyorsan felvette,s láss csodát elég hamar fogadni is tudott,hisz annyi jó értékelés után ,nem hittem volna, sikerül ilyen könnyen felkeresni.
  • Megközelítés:

    A cim pontos volt a 14 kerület ,nem túl magas panelje,parkolás roppant könnyö volt szabad hely közvetlen a bejárat előtt is ,az Örs vezér terétől nincs messze,tehát BKV val is oda lehet menni.
  • Helyszín:

    Mint mondottam volt ,panel nem tül magas emeletén rendel Tia, lakás teljesen rendben van ,ijü nagy francia ágy tetthelynek ahol kényelmesen el lehet férni,egy nagyon érdekes ülőke a ruhákat legyen hova lepakolni,természetes fény a baszobában ,a fürdőben kismillió tusfürdő ,szájviz illatos türcsi meg persze száraz kilépő.
  • Lány külseje:

    Előttem járt makktársak,értékeléseit Tia külsejéről nehéz volna überelni,teljesen megfelel a képeknek ,vékony magas hölgy,roppant formás idomokkal,tenyérbemászó cicikkel,feszes fenékkel,szimpi arccal ,egyedül a hajszin nem passzol a képekkel dehát ez nem jelentett igazán semmi gondot szexi ruciban fogadott .
  • Action:

    Megérkeztem a panel bejáratához,hamarabb ugyan de kivártam a megegyezett időpontot,majd csörögtem,megkaptam a belépési koordinátákat,majd gyalog fel a tetthelyre,ahol már nyilt is az ajtó,mögötte,pedig a csodás Tia várt. Puszival üdvözölt,cipő kabát le majd beinvitált a tetthelyre ahol röviden elmondta a lehetőségeket,én levetkőztem ,majd kaptam agy türcsit és elvonultam a fürdőbe,lecsapatni magam.
    Mire visszaértem már meztelenül várt a kedvesem,mivel egy magasságban voltunk egy szenvedélyes csókolózás vette kezdetét ,igazi nyelves ,barátnős feeling.Közben a ciciket is csókolgattam, majd Tia az ágyra invitált ahol is folytattam kényeztetését,cicik has majd lassan leértem a gönyörüséges babapuncijához,amit lassan kezdtem el felfedezni,majd lelkesen kényeztetni a csikló előbujása után ,nagyon jól élvezi a törődést és nem túl hosszú idő után megfeszült hasa is és édesen elröpült.Hagytam picit pihenni ,majd hátamra parancsolt és elkezdett egy frenetikus franciázást csak szájjal és nyelvét pörgette rajta semmi kezezés nem volt ,mélytorkos elemekkel füszerezte,a golyókat sem hagyta ki ,látván ezt a frenetikus kényeztetési módszert ,gumit kértem nehogy idejekorán elsüljek,pici sikositás után bár szerintem nem igazán volt rá szükség beleült és lágyan el kezdett mozogni,nagyon kellemes látvány volt ciciket lehetett csókolni, illetve igazi nyelves csőkőt is lehetett lopni közben közben .Fokozván a tempót jobbnak láttam,pózcserét eszközölni,hátha alábbhagy egy picit az izgalom mert,nagyon késélen táncoltam az elsülésben.Doggyiban is nagyon szereti nagyon érzékien bepucsitott és tolt magát rá rendesen ,egy adott pillanatban már nagyon fel voltam spanolva gyorsitottam majd egy hatalmasat élveztem a gumiba.
    Finoman szétváltunk leápolt majd element pár pillanatra a fürdőbe.Ezután felajánlott egy kellemes msszázst ami annyira jól sikerült ,hogy mire felocsúdtam már csak 15 percönk volt az órából és nemigazán akartam belekezdeni egy újabb menetbe,nehogy kifussunk az időből.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt,ugyan magasabb mint a pesti átlag de egyértelmüen jobb , az átlagnál minden amit ,Tiánál kapni lehet ,az elején lerendeztem, nem változott a telefonban mondottakhoz képest .Extrát nem igényeltem.
  • Összkép:

    Következtetésnek,teljesen egyértelmü,profi szolgáltató ,barátnő feeling,mindenkinek melegen ajánlott,nem átjáróház ,ez mindenen látszik rendelési időponttól kezdve a hozza álláson át lakásig befejezőleg messzemenően ügyfélcentrikus,kedves szeretni való hölgy.Mindenképpen visszamegyek,persze ha sikerül időpontot foglalni.Köszönöm Tia a kedvességedet.
Happy Massage