• Lyna Pompadour

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már jó ideje készültem hozzá, de mindig közbe jött valami és a kedves MT-k sorra beugrottak elém. No de csak eljött a pillanat és hívtam Lynát. Villogott a most hívhatsz és pár csengetés után már hallottam is kellemes hangját. Beszélgettünk erről arról és közben megegyeztünk randink időpontjában is. Ezután küldtem a Vtr-t, mit szinte azonnal vissza is igazolt. Bőven volt időnk találkozásunkig így volt egy két levélváltásunk.
  • Megközelítés:

    Frekventált fő útvonalról nyíló utca a IX.-kerben mi egy csodás virág nevét viseli. Pontos cím alapján könnyen megtalálható. Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkolás fizetős, egy két hely akad a cím közelében. Metró és busz áll rendelkezésre pár percnyi sétával.
  • Helyszín:

    Modern újszerű ház. Kódot beütve már be is léphettem. Belülről még jobban tetszett. Ügyes építész tervezte.Ha már van, lifttel mentem, habár az emelet száma nem indokolta. Kilépve jobbra előre és már az ajtóban is álltam. Mielőtt bármit is csináltam volna az ajtó már nyílt is.Kis előszoba, hol cipőt lerúgtam és már követtem is vendéglátómat. A szoba a célnak megfelelő. Nem nagy , de van minden. Egy nagy matrac uralja, melynek végén hatalmas tükör. Van még polc, szoba inas és egy kis puff.
    A zene természetesen Vivaldi, hangulat világítás és egy kellemes illatú füstölő adta meg az alaphangulatot. Szemben a szobával a fürdő, káddal és zuhifüggönnyel. Az egyéb fölszereltség nem hagy kívánni valót. Nem egyedül dolgozik itt, de a logisztika tökéletesen működik. A helyszín tökéletes.
  • Lány külseje:

    Egy mosolygó lány velem szemben. Nyújtja kezét és bemutatkozunk. Meg sem tudtam nézni, mert a befejezés egy finom csóókkal zárult. Elém perdült és mutatta az utat. No ekkor kicsit lemaradtam, hogy szemügyre vegyem. Egy arany sárga flitteres ruhában, hozzá illő magas sarkúban egy tökéletes bombázó libegett előttem. Csodásan gömbölyödő popsi, kecses lábak, karcsú derék. Magassága pont passzolt. Szobába érve szembe fordult és ekkor, dilemmába estem. Elölről vagy hátulról szebb ez a nő? Sokat nem gondolkodhattam, mert szánk összeforrt. Éreztem ruganyos melleit, bódító illatát. Cserfes és nem álszerény. Tudatában van, hogy egyedi, de minden jó rajta, harmonizál. A tetovált szemöldök, az egzotikus haj, bőrének színe. Ruhája nem sokáig maradt rajta. Fölülről lefele került le róla, de én csak a cicikig követtem a folyamatot, mert ahogy előbukkant az a két csoda már csak azzal foglalkoztam. Múremekek! Teljesen eredeti formának tűnők és tenyérben is így hatnak. A bimbók sem kicsik és jól reagálnak.Mélytűzű szemei elégedetten csillogtak elragadtatásomat látva. Szép ívű szájából elégedett kacagás hullámzott füleimbe. Bomba nő, hogy miket gondoltam nem részletezném.
  • Erotikus masszázs:

    Ezek után, közben gőzerővel hánytam le ruháimat Lynus segítségével és kézen fogva mentünk a fürdőbe. Zuhifüggönyt elhúzva egymásnak estünk. A víz csorgott ránk. Megfordult és lábát a kád szélére tette. Mancsom máris a puncit simogatta, mi nem a víztől volt nedves.A zuhanyt kezembe nyomta és máris előttem térdelt. Két nyalintás, egy jobbról, egy balról és máris garatján élvezkedik makkom. Aztán megszívta és bólogatni kezdett és lompinak már újfent híre pora. Pár perc után fölállt és közölte: olyan tiszták vagyunk irány befele.Jaa, ha nem vettétek volna észre ez volt itt a masszázs.
  • Levezetés:

    Tolatva négykézláb ment a matracra én elötte állva és szopta, nyűtte lompit. Kezével a golyszikat morzsolta majd megszopogatta őket és vissza lompihoz. Megfordultam pár helyen, sok jó franciában volt részem,de ez valami más volt. Ha megfogtam fejét és toltam száját még kéjesen nyögött is
    Szünet gyanánt hátára fordítottam. Feje lelógott és lompi szájában. Lazán vette tövig és dugtam száját miközben puncijára cuppantam. Szorgalmasan nyelveltem illatos rózsaszín kelyhét mi hálásan fogadta tolakodó ujjaimat. Pazar volt ez a felállás.
    Hasra fektettem. Popsiját megemelte és ánuszába nyaltam. Hörögve tört ki a kéj torkából oszt szambáztam a két bejárat között. Fölkönyökölt és ekkor a bimbik is kezelésbe kerültek. Azt a remegést érezni kell.
    Hanyatt fektetett és lompira bukott. Tökéletesen uralta a helyzetet és tartott robbanás előtti állapotban.Háttal fölült és lompit farpofái közé tette és imitálta a dugást. Közben gyönyörködött a tükörben. Nyúlt a tégelyért és mindkét tenyerembe krémet rakott. Úgy használod föl hogy akarod. Feneke is kapott, de a zömét előre nyúlva a cicicsodákra kentem. Izgalmas volt ahogy csúszóssá váltak.Hátra dőlt kezeire támaszkodva. Feneke járt, én előre nyúlva csiklóját, punciját hergeltem lucskosra. Remegve hálálta meg. Még van egy és negyed óránk és össze bújva beszélgetni kezdtünk mindenről. Szabó Magda, Varró Dánielen keresztül Vivaldiig minden előkerült, természetesen egy kis privát szférával fűszerezve. Közben frissítőt is kaptam.
    No ez nem tartott soká és újra szájában voltam. Az előzőekben ecseteltem, hogy is zajlik egy Lyna féle szopás. Imádja a farkincát a szájában. De úgy gondoltam azt a puncit azért tüzetesebben meg kéne kutatni.
    Csak említenem kellett és máris hátán szétterpesztett lábakkal. Megállapítottam ez egy csodás babapunci. Nyaltam finoman, erősebben. Oda nyúlt és megmutatta hol a legjobb neki. Volt hang és biztatás, dicséret. Ujjaim is követelőztek és Lyna is Így többed magával folyt a felderítés. Nagyon élvezte.Volt hang, remegés meg minden. A punci tocsogott.
    Igazándiból nem szeretek szájba élvezni. Ezt közben meg is beszéltük.Az idő haladt és Lynus ütemet váltott. Száj és kéz finomra hangolva őrült egyveleget képezve azt vettem észre mocorgás kezdődött és mélyről indulva őrült módon robbantam. Szó szerint fültövön lőttem magam. Fülem dübörgött és kinyúltam mint béka. Ahogy kezdtem vissza térni látom mosolygó diadalittas arcát. Órára nézek még van 10 percünk.
    Letörölgetett nedves törlővel, majd szárazra törcsivel. Beszélgettünk, fürödni nem mentem, csak öltöztem. Két pohár ice tea nagyon jól esett. Csóókkal búcsúztunk. Ne legyél jó, én sem leszek az mondta és kiléptem az ajtón.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt. Mit mondott nem változott a helyszínen sem. Hogy megérte e? Nem kétséges.
  • Összkép:

    Lynus egy egzotikus energia bomba. Fantasztikus erotikus kisugárzással, magas szintű technikai tudással. Az érzés olyan, hogy a barátnőmhöz ugrottam föl. Együtt éli meg a tali minden percét. Szívvel lélekkel ott volt velem. Ettől többet kapni szinte lehetetlen. Csak remélni tudom, hogy Ő is hasonlóan élte meg a velem töltött időt. Köszönöm a rám fordított idődet. Csóókollak sokszor.
Happy Massage