• MissJade

  • Beküldte:
  • MissJade reagálása

    Drága Monstrerem:)!
    Köszönöm, kedves és elismerő soraidat. Látom hogy időt és energiát nem sajnálva írtál a randinkról:))
    Örömmel tölt el hogy jó társaságot jelentettem számodra, én is nagyon jól éreztem magam veled. Mi jó párost alkotunk szerintem, a hancúrozás is kifogástalan és beszélgetni is nagyon jót tudunk egymással.
    Meg kell mondjam sikerült bűnbe ejtened a Diós csokival, miútán elmentél én még élvezkedhettem egy kicsit, persze csak módjával, hogy a popsim kereksége és keménysége ne lássa kárát:)
    Máskor is várlak egy kis rosszalkodásra:)
    Csókok Silver / a kis rosszaságod:) /

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés a tőlem megszokott bonyolultsággal történt. Azaz először ráírtam itt az oldalon (azt hiszem ezt hívják személyes üzenetnek), ahol megkaptam az alapinfókat, azaz, hogy neki is mehet az amit én szeretek. Majd ezt követte egy telefonhívás pár nappal később mikor már tudtam mikor tudnék hozzá menni. Azonban az igen szűk időintervallum amit megjelöltem 2 nappal későbbre sajnos nem volt jó Silvernek, így egy későbbi randiidőpontot néztünk ki, amire VTR-ben foglaltam le az időpontot, mert ki akartam próbálni hogyan működik a rendszer. A telefont egyébként elsőre felvette, itt pedig kb fél óránként válaszolt akármit írtam Neki. Szerintem erre lehet mondani, hogy 100%-ig rugalmas.
  • Megközelítés:

    Pofon egyszerű. Én maradtam a jó öreg BKV-nál, így megtapasztalhattam, hogy 5 perc séta a megállótól, az épület meg kiveri az ember szemét, szóval nehéz eltéveszteni. Az emelet, folyosó, ajtó kérdés is igen egyértelmű.
    Várakozással kapcsolatban annyit jegyeznék meg, hogy nekem olyannyira nem kellett, hogy 10 perccel hamarabb értem oda, de mikor rácsörögtem Silverre, rögtön jött a válasz, hogy menjek fel nyugodtan és ne fagyoskodjak az utcán.
  • Helyszín:

    Én kellemes kis lakásnak találtam a tetthelyet. Silver említette, hogy nagyon odafigyel a rendre és a tisztaságra, ami látszik is a hely minden centijén. Nincs túl spilázva, ilyen mindenhol gyertya feelingel, de van hangulatvilágítás, kényelmes zuhanykabin, tusfürdő, alkoholos és mentes szájvíz is. Egy szóval minden ami kell. Nagyon tipp-topp az egész lakás, és ugyan ő úgy nyilatkozott, hogy az ágy nem valami nagy szám, a célnak azonban tökéletesen megfelelt.
  • Lány külseje:

    Külsőre engem hatalmas pozitív csalódás ért. Bevallom én a vékony lányokat szeretem, Silvert azért néztem ki mert sokat áradoztak a mélytorok technikájáról a kollegák. Szóval fel voltam készülve
  • Action:

    Na, de akkor térjünk is rá a lényegre. Érkezés után kaptam 2 puszit, majd rögtön kötetlen, közvetlen, kedves beszélgetés vette kezdetét. Akkor és ott, bevallom az volt az eső benyomásom, hogy Silver talán kicsit túl sokat csacsog. Visszagondolva azonban meg vagyok róla győződve, hogy a részemről ilyenkor jelentkező feszültséget neki kb 5 perc alatt sikerült feloldania, amiért végtelenül hálás vagyok.
    Beszéd ide, beszéd oda, Silver azért nem sokat laca-facázott. Épp csak megszabadultam a kabáttól meg a cipőtől máris bedobta, hogy ha gondolom akár mehetek is zuhanyozni, ami ugye finom utalás szokott lenni arra, hogy küszöbön az „action”. Hát én se kérettem magam, kaptam jó puha törülközött, iránymutatást a zuhanykabin használatához, szóval a tettek mezejére léptem. Utána még gyors öblögetés majd irány a szoba, ahol Silver már meztelenül várt. Ekkor szembesültem vele, hogy összképben nagyon kellemes benyomást kelt az emberben.
    Egyrészt nagyon aranyos, de mégis amolyan „rossz csont” arca van, amit kiegészít egy roppant kívánatos test, cicikben piercingel és egy hívogató kélybarlanggal.
    Lusta ember lévén leheveredtem az ágyra, ahol Ő rögtön csatlakozott is hozzám. Mielőtt azonban rátérhetett volna a dologra, amit a becses kincsem gyöngéd simogatásával máris elkezdett felvezetni időt kértem és mondtam neki, hogy egyeztessük mit szeretek. Két percben végig mentünk a kívánság listámon és mindenhez nagyon pozitívan állt, mint később kiderült, nem csak szavakban, hanem tettekben is.
    Ezt követően az egyik nagy kedvencemmel a csókolózással kezdtünk. Na ebben Silver számomra eddig kihívó nélküli. Jó nagyra nyitja a szájját, rengeteget használja a nyelvét, nem húzódik el, sőt aprókat nyögdécsel közben. Mikor szóvá tettem, hogy ez nekem mennyire bejön, közölte, hogy nem csoda, mert ő nagyon szeret csókolózni és már folytattuk is.
    Ettől és a simogatástól már igen komoly jelei mutatkoztak annak, hogy nőként vonzónak találom, vagy ha egyszerűbben akarom mondani, akkor úgy tudnám a helyzetet jellemezni, hogy olyan merevedésem volt mint a zászlórúd.
    Itt számomra rendkívül imponáló és izgató volt érezni, hogy miután Silver ezt felfedezte a csókolózás közbeni tapizás közben, onnantól éreztem némi türelmetlenséget a csókjában ami egyértelműen utalt rá, hogy szeretne már valami mást is a szájába venni. Én pedig úriemberként nem várattam meg a szép hölgyet.
    Na itt jött Silver különszáma, amiről már sokat olvastam, Ő maga is felkészített rá, de nem gondoltam volna, hogy ennyire aranyos lesz. Igen, arra a részre gondolok amikor is odakuporodik az ember farkához és miközben simogatja elkezd vele beszélgetni. Olyan formán, hogy: - Hát hello! Elhozott a gazdád hozzám? Vagy inkább Te hoztad Őt? Hát Te nagyon szép vagy...
    Ezt persze nem bírtam ki mosolygás és némi kuncogás közben, de persze más szempontból sem voltam elhanyagolva. Silver ugyanis úgy helyezkedett el négykézláb, hogy a kettőnk teste nagyjából 45 fokos szöget zárt be. Így egyszerre tudtam nézni az ismerkedését, valamint a kerek, formás és meglepően kemény fenekét, amit persze el is kezdtem simogatni, csak, hogy én is ismerkedjek vele kicsit.
    De persze olyan sokat nem kellett várni, hogy a nyelvét elkezdje a szavak formálása helyett valami egészen másra használni. Itt még volt némi huncutkodás. Puszik, kis nyalakodás, már félig szájba vette, de aztán mégis. Itt ő maga is bevallotta, hogy szeret kicsit gonoszkodni, és én ugyan azt mondtam, hogy nem bánom, de itt már azt éreztem, hogy ha egy fél percen belül nem kerülök a szájába, akkor megragadom a lófarokba fogott haját és majd én „bejutok”. Erre azonban nem került sor mert végül, végre megéreztem a csodás szájját belülről is.
    Először még csak nagyon finoman csinálta ami ennyire felfokozott állapotban már önmagában is nagyon finom volt. Azonban nem kellett sokat várni a sokat emlegetett mélytorok tudományra is. A bólogatás közben elkezdett egyre mélyebben befogadni, egészen addig amíg egy hirtelen ötlettől vezérelve teljesen, totál tövig be nem fogadott mindenféle nehézség nélkül.
    De ez még csak a történet első sora volt, és mi ketten megírtunk abban az egy órában egy egész regényt. Ugyanis én itt megmarkoltam a haját és toltam rá a fejét mintha még mélyebre akarnék menni a torkában, majd pár másodperc múlva elengedtem, mert azt szoktam meg, hogy a legtöbb „mélytorok királynő”-nek ennyi idő után kell némi levegő. Na neki nem... Hiába engedtem el Silver fejét, ő tovább tolta azt a farkamra, mintha jelezni akarta volna, hogy „ez még semmi sem volt”. Hát ha ő így, akkor én is így, gondoltam magamban. Szóval visszakozás helyett inkább megfogtam a fejét és elkezdtem csípőből mozogni a torkában.
    És bírta. Egy szó vagy ellenkezés nélkül, ő csak nyomta rá a fejét a torka cuppogott, megvolt az ühm-ühm hang, mint bármelyik kedvenc filmemben, Ő pedig bírta.
    Nos innentől már nehezebb időrendbe tenni a dolgokat vagy az eddig részletességgel leírni, de azért megpróbálom legalább a fénypontokat feleveníteni.
    Silver mélytorkos technikája szerintem egyszerűen 10 pontos, és tényleg megvan az odaadó, bevállalós, rossz kislány feeling is. Lehet neki tolni, lehet rajta iszonyatos sebességgel mozgatni a fejét, markolni a haját, a rövid szünetekben meg összekenni az arcát, elverni a nyelvét a szerszámmal, és minden szempontból élvezni azt ahogy a torka rászorul az ember farkára.
    A legemlékezetesebb az volt mikor megkértem, hogy álljon négykézláb az ágyon én pedig ágy végéhez álltam és így hatoltam újra a szájába. Egészen megdöbbentő volt mikor rájöttem, hogy eddigi szüneteket is csak azért kellett beiktatni mert Silver nem bírta „nyakkal” azt ahogy a fejét rángatom. Így azonban szinte lehetetlen volt számomra átlépni a határait. Odaadón pucsított négykézláb, miközben én úgy dugtam a szájját, ahogy más lányokat hátulról szoktam, de se szünetet nem kért, de el nem húzódott. Ez annyira levett a lábamról, hogy néha csak azért álltam meg, hogy megpuszilgassam az arca még nem összekent részét amiért ezt ilyen formában át tudom élni vele.
    Na, de ezen a ponton már azért nem hagyhattam szó nélkül a rengeteg élveztet amit tőle kaptam, meg aztán volt egy pont ahol azt éreztem, hogy ha így folytatom tovább akkor elsülök a szájában szóval szerepcsere következett, ami azzal vette kezdetét, hogy nemes egyszerűséggel a négykézláb pózból hanyat löktem és mikor mosolyogva megkérdezte, hogy mit csináljon közöltem, hogy most semmit, majd elkezdtem nyalni.
    Ha nem számoltam el, akkor három alkalommal jutattam el a csúcsra. Egyszer roppant kitartó nyelvmunkával. Majd magas fordulatszámú ujjazással, míg végül egy szintén magas fordulatszámú küldő simogatással. Silver ezért rendkívül hálás volt, amit számos nyögés vonaglás, combösszeszorítás képében valamint néhány szóban is kifejezett.
    De végül közölte, hogy most már egyenlíteni akar, szóval pózváltás után már megint a két lábam között kucorgott, én pedig két kézzel markoltam a fejét és dugtam a száját. Azonban miután éreztem a kéjbarlangja összehúzódását az ujjamon mikor elélvezett, nem tudtam kihagyni, hogy ne érezzem ezt máshol is.
    Szóval jött a gumi, amit gyakorlott mozdulatokkal egy pillanat alatt fel is dobott rám, majd egy nagyon szenvedélyes lovacskázás. Silver guggolva ült rám, utána azonban nem le-fel kezdett mozogni, hanem előre-hátra, amit én rendkívüli módon élveztem, olyannyira, hogy kb 5 perc vágta után majdnem végem is lett, sőt, hatalmas volt a kísértés, hogy hagyjam, hogy kivégezzen. A helyzet úgy éreztem, hogy neki is nagyon tetszett, bár azt nem tudnám megmondani, hogy volt e újabb csúcshódítás, de az biztos, hogy már a mászásban is sok öröme volt.
    De végül sikerült uralkodnom magamon és bedobnom a másik nagy vágyamat is, nevezetesen, hogy az arcára szeretnék elsülni. Itt következett még egy kicsi én állok, ő négykézláb mutatvány, majd a mindent eldöntő tűzijátékkal teljesen beterítettem a drágát, amin ő rendkívül jót mosolygott.
    A fentiek miatt én részemről totál kimerültem, bár a munka nagyrésze így is Silveré volt, de úgy tűnt a magvaimmal együtt az összes erőmet is kiszívta belőlem. Itt még következett egy kis beszélgetés az élet apró érdekes, vicces dolgairól, ami során bevallottam neki, hogy még soha életemben nem volt ennyire jó mélytorkos élményben részem, amit jól láthatóan ő hatalmas bóknak vett.
    Ekkor merült fel benne, hogy rá kéne nézni az órára, ami nem is bizonyult rossz ötletnek, ugyanis kiderült, hogy már ki is töltöttem az időmet, sőt...
    Azonban azon kívül, hogy ezt közölte, ezután 0 sürgetést kaptam a távozásra, sőt még Ő mondta többször, hogy tényleg nem baj. Én viszont mondtam, hogy semmiképpen sem szeretnék visszaélni a jóindulatával, és nekiláttam az öltözésnek, ami során tovább folytatódott az eszmecsere.
    Mikor végül elkészültem még kaptam pár csókot, csak hogy legyen mire emlékeznem az úton, ha a farkamra szoruló torok nem lenne elég eleven emlékkép, majd kölcsönösen minden jót kívántunk egymásnak a hétvégére és elköszöntünk.

    Ami érdekes, hogy azóta már 5 óra is eltelt, de ahogy felidézem, hogy két kézzel fogom a fejét és húzom rá a tudjuk mire, ő pedig engedelmesen bólogat mindenféle ellenkezés nélkül... Nos, még mindig beleborzongok. Köszönöm Silver! Egy csoda vagy!
  • Elszámolás:

    Én maradtam a jól bevált érkezéskor ajándékszatyor a rózsákkal, valamint egy kis aprósággal módszernél, ami nagyon jól működött Silverrel is.

    Hogy megérte e? Teljes mértékeben, százszor, és ezerszer is megérte. Szuper lány! :)
  • Összkép:

    Silver nagyszerű lány. Laza, közvetlen, szeleburdi, vicces, kedves, figyelmes és nagyon-nagyon bevállalós. Ez pedig nagyon-nagyon szexi.

    A bemutatkozásában írja, hogy azt szeretné, hogy kikapcsolódj nála. Nos én egy elég fárasztó hét végén estem be hozzá, de mire eljöttem olyan felfrissültnek éreztem magam, hogy most akár jöhetne még egy ilyen hét, de akár kettő is. :)

    Kell ennél több? Hát nekem nem.

    Imádlak Te kis rosszaság! :)
Happy Massage