• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk. Már egy héttel a randi időpontja előtt jeleztem látogatási szándékomat, mert terveztem a hetem, de Ő "lehűtött", hogy messze van az még. A randi előtt 1 nappal fixáltuk az időpontot. Kicsit meglepett, hogy nem ragaszkodott telefonos egyeztetéshez, de az online világban ez teljesen normális. A kapuban hívtam fel először. Aranyos volt.
  • Megközelítés:

    Erről már sokan, sokat írtak. Nagyon újat nem tudok írni, talán ha az utca/házszámot is megadnám. Természetesen nem teszek ilyet. Nekem nagyon kiesik szinte már Mordor, de megoldható, ha arrafelé van dolga az ember fiának. Autóval mentem, GPS sem kellett. Tömegközlekedés jónak tűnik, de parkolni autóval kihívásos. Utóbbit rá kell számolni, ha pontosak akarunk lenni. Odébb sikerült megállnom kb. 150 méterrel.
  • Helyszín:

    Erről is sokat írtak már és igazából változás nincs. Újszerű épület, új lakás, több mint megfelelő. Fürdő, törölköző tiszta. Tusfürdőből van választék, bár nekem ez nem fétisem, nem tudok márkákat említeni.. Szájvíz is van kis eldobható pohárkával. Lotti nem tud hibázni :). Egy nagy franciaágy a tettek mezeje, semmi csicsa, bauhaus és kortárs képek a falon, pont annyi, hogy ne legyen kellemetlen. Félhomállyal vár, ami pont megfelel a szituációnak.
  • Lány külseje:

    Röviden gyönyörű. Kicsit jobban kifejtve és megemlítve, hogy ez az első beszámolóm, részletezek :) :
    Az ajtó - ami mögött mögött ott várt - ahogy érkeztem, csendben nyílott, nem téveszthettem el. Meztelenül, mosollyal fogadott, visszafogott volt, de a visszafogottsági versenyben én győztem. Meg is kérdezte, hogy zavarban vagyok-e. Említettem gyakorlatlanságomat, mint fő okot, de szerintem ebben a szituációban én mindig zavarban leszek. Ilyen szempontból macerás partner vagyok, nem segít az sem, hogy munkaidő kellős közepén viszem a munkahelyi feszkót is magammal. No, de a külseje! Formás, arányos testű, szép arca van, nagyon fiatal. Kedves a mosolya, ami sokat segít. Nagyon finom a bőre, jó hozzáérni, simogatni. Nem ragadt meg, hogy lenne-e tetoválása, vagy piercingje, egyáltalán nem hiányoltam. Élőben szebb, mint a képeken, mert van hozzá arc is és így teljes a kép.
  • Action:

    Zavarban voltam, amire rásegített az is, hogy nagyon tetszett. Előre elterveztem magamban, hogy mit mondok, teszek, de reset. Szegény drágaságra zavarodottságom egy kicsit átragadt, ami a randi végéig megmaradt, de emiatt egyáltalán nem hibáztatom. Próbálkozott feloldani, de béna voltam. Említette, hogy ő viszonylag bevállalósabb, de ezt én balga nem igazán használtam ki és sikerült rittyentenem egy elsőrandis hangulatot. Szokásos forgatókönyv lett belőle. először ő lépett a tettek mezejére és kényeztetett engem, ami nagyon kellemesre sikerült. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet és igyekeztem én is kényeztetni. Nem hinném, hogy Oscar-díjas alakítást nyújtottam, de nagyon finom volt minden pillanat, majd beöltöztetett és a leghagyományosabb konfigurációban tettem a dolgomat, csókolgattam a nyakát, a vállát, nagyon bejött a dolog. Sajnos, nem vagyok gumikompatibilis, ami okozott némi kellemetlenséget. Türelmes volt velem végig és kedves, a csúcspont francia óra közben ért. A végén kaptam egy kellemes simogató masszázst. Az én bénázásom nélkül kerek is lenne a sztori, de így nem igazán tudott jól működni az összhang, de ez Lottin múlott a legkevésbé. Ő egy angyal, vigyázzatok rá!
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát. Lehet hogy kellett volna? Minden korrekt volt, ha jól emlékszem utólag ajándékoztam...
  • Összkép:

    Nagyon kellemes, természetes kislány. Nem vagyok egy tapasztalt vadász, de nem igazán illik nekem ebbe a világba, persze egy ilyen kifacsart szituációban ilyen rövid idő alatt nagyon mély pszichoanalízist nem tudtam végezni és nem is akartam. Nagyon köszönöm neki a lehetőséget! Csak ajánlani tudom. Nem leszek nagy tollforgató, csak kipróbáltam magam beszámoló írásban is.
Happy Massage