• Kata

  • Beküldte:
  • Kata reagálása

    Nagyon szépen köszönöm! Élményünkről mindent leírtál, sokmindent nem tudok hozzáfűzni. Csodálatos és maradandó emlék számomra. 1.2.3.... :D A masszázst külön köszönöm, istenadta tehetség vagy. Nagyon jól esett. Mint minden más amit műveltél velem :))
    Naná, hogy jöhetsz!
    Van még kedvenc, úgyhogy nem fogunk unatkozni legközelebb sem. ;)
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Először üzenetben kerestem, majd telefonon hívtam. Megírtam, hogy olvastam a legutóbbi beszámolóját, ami után elhatároztam, hogy ha MILF-re fáj a fogam bizony Őt fogom keresni. MILF-re vágytam, hát kerestem. Üzenetre gyorsan válaszol, a telefont elsőre fölvette. Nagyon rugalmas a Hölgy.
  • Megközelítés:

    BKV- val mentem. Villamos, busz a közelben. Pontos címet kaptam. Könnyű megtalálni a bejáratot. Gps pontosan mutatja. Parkolóhelyet nem néztem.
  • Helyszín:

    Tipp-topp kis lakás. Rend, tisztaság mindenhol. A berendezés, a bútorok és minden nagyon izléses. A fürdő is szépen rendben van, kádban tusolhatunk. A higiénia hibátlan. A szobában kényelmes, nagy franciaágy. Szék a ruháinknak. A sejtelmes világítás a kellemes légyotthoz passzolt. És ha mindez nem lenne elég nagyon kellemes zene szólt. Hibátlan!
  • Lány külseje:

    A képek teljesen frissek, nincs semmi retus, semmi huncutság. Van arcos fotó is. Azt kapja az ember amit lát. Aki a MILF hölgyeket szereti itt nem fog csalódni. Fekete hosszú, illatos haj, kéjes arc és tekintet, finom illatos bőr, marokba illő puha cicik, jól keményedö bimbók, harapni való fenék, illatos, jól nedvesedő, szűk de nem kivégző punci, formás lábak. És ami nem látszik a kedvesség, odaadás. A Hölgy nagyon ért a csábításhoz és bizony Ő le is akart venni a lábamról. Egy pillanat alatt magával ragadott.
  • Action:

    Kapu elől hívtam, kaptam kódot indultam a lakáshoz. Ajtó nyílt, beléptem, puszi, szemébe néztem, végigmértem, majd kaptam csókot. Csókoltam, öleltem, cipő le szobába kisért. Letettem a csokit, alá botitékot. Kaptam itókát, rövid beszélgetés. Újra csók, de olyan átélős hogy abba sem akartam hagyni szerencsére Ő sem. Gyors vetkőzés, tűz tusolni, szájvíz, irány vissza. Az ágyon várt egy fekete bodyban. Újra csók, közben kiszabadítottam az egyik cicit és vele jatszottam. Pillanat alatt megkeményedett a bimbó. Bodyt levettük és simogattam ahol értem. Olyan jól esett a csókja, hogy hosszasan azt folytattuk. Kényeztettem a ciciket, a hasát, majd a frissen borotvált nedves, zamatos puncit. Alig nyelveltem még a puncit, amikor örvényleni kezdett a hasa, rángott a teste, sóhajtozott és elröppent. Lassítottam, majd folytattam és úja megismétlődött az orgazmusa. Ezután az ujjamat éppen becsusszantva ingereltem nyalakodás közben amire még intenzívebb élvezés volt a válasza. Láttam szünetre van szüksége, így simigattam, bámultam kicsit. Szusszanás után mondta azt imádja a legjobban ha kényeztetik és meg is kapta. Kerdeztem mit szeret 2. ként. Válasz : mutatom. Hanyatt fektetett végigcsókolt és a cerkát elérve annak környékét bejárta fürge nyelvével. Lassan finoman kényeztetett, ami az egész szeánszra jellemző volt. Kupakot nyalogatta, bekapta, ingerelte mesterien, majd igazi mélytorok jött. Ilyen mélyen még a cerkám nem járt. Hosszasan búvárkidott néha feljött, de látva boldogságom és persze Ő is örömét lelte benne finoman folytatta a merülést. A kéjt még azzal növelte, hogy a nyelvével és talán mandulájával is dolgozott a mélyben. Mondtam, hogy jó lenne így katapultálnom, de vannak még terveim. Mosolyogva folytatta. Sem itt sem máskor nem akart kivégezni a határon tartva játszott velem. Ezután misszi következett. Csók közben felpattintotta gumit és lassan beszippantott. Szűk, volt, de nem a kivégzős fajta. Lassan járattam, épp kicsit gyorsítottam és ismét elröppent. Lovacska jött, úgy tünt végem lesz szerencsére csak Ő ment el. Kutyusban belé kapaszkodtam szépen járattam ismét elment. 69-ben is győzött, az általa javasolt pók jött. Kértem mélytorokban végezzen ki mert már nem bírtam. Olyan finom lágy kényeztetést kaptam, hogy hatalmasat élveztem a mélyben. Eltűntek a srácok es jól leizzadva elfeküdtünk. Folyadék pótlás, majd beszélgetés következett. Sok érdekes dolgot mondott. Igazán kellemes beszélgető partner. Meg a vádliját átmasszíroztam és tipli.
  • Elszámolás:

    Van bővebb infó, mindent tarzalmaz. Kata esetében valóban igaz, hogy Ő maga az extra!
  • Összkép:

    Sejtettem, hogy jól fogom Nála érezni magam, de nem gondoltam, hogy ennyire. Teljesen magával ragadott. Istenien csókol, nem akartam abba hagyni. Az, hogy folyamatosan képes orgazmust átélni valami hihetetlen élmény. Barmikor kivégezhetett volna, de nem ez volt a célja. Nem csak nekem akart kellemes, változatos élményt nyújtani, hanem velem élvezte az együttlétet. Nagyon ért a csábításhoz Kata! Megyek még, ha fogad. Remélem mehetek!
Happy Massage