• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Láttam a honlapon a jelzést, hogy elérhető, így hát hívtam délelőtt, telefonos kollegina tájékoztatott, hamar lefixáltuk az időpontot és a programot.
  • Megközelítés:

    Marina Part, könnyű odajutni főleg ebédidő környékén, így simán ment a dolog. Parkolás is egyszerű, mert van hely (igaz néha keresni kell).
  • Helyszín:

    A lakás szuper! Igényes, elegáns, minden úgy van kialakítva, hogy a célnak megfeleljen. Nagy a tisztaság mindenhol. A fürdő is, a szoba is kellemes fényekben pompázott.
  • Lány külseje:

    Annát már régóta kinéztem magamnak, csak soha nem jött össze az egymásra találás. Pompázatos gazella teste van, melyet a fekete magas sarkú, a combfix, a bugyi és a melltartó szépen kiemelt! Alakja tökéletes, cicik "adják magukat", mosolya titokzatos, személyisége magával ragadó!
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, az elején egyeztettük, hogy kétszeri lehetőséggel élnék. (ekkor még nem tudtam, hogy a masszázs klasszikus formája elmarad) A gyors fürdés után én már legeltethettem a szemeimet kecses testén. Lábimádatot kértem, mivel rabja vagyok a szép, nőies, nylon combfixbe és elegáns magas sarkú cipőkbe bújtatott lábaknak! Én lehuppantam a tatamira, kértem álljon elém, hadd simogassam a lábait. Úgy vettem észre, hogy ez számára furcsa volt, de a magam örömét megleltem benne :-). Majd kibújt a cipőkből és a meleg kis tappancsaival a már ágaskodó farkamhoz indult. Közben az olaj csorgott a kezébe, mellyel bekent engem ott középtájt, miközben a talpai "fogságában" voltam. Néha felkalandoztam és a vállaira, hasára dobtam pár csókot, mindeközben Ő továbbra is incselkedett a lábfejével, talpaival. Az első körben, amikor már nem tudtam tovább húzni az időt, úgy lett végem, hogy az egyik lába a golyókkal foglalkozott míg a másik a farkamat szorította a hasamhoz, miközben le-fel simogatott. Hatalmas lövéseket eresztettem meg, kedvesem kedvesen hagyott lenyugodni, majd papírtörlőt kaptam és lehetőséget az újbóli zuhanyra, mellyel nem éltem.
  • Levezetés:

    A szünetben a négykezes, akarom mondani négylábas masszázs lehetőségéről a barátnőiről a fehérneműkről a mindkettőnk a szolgáltatás során szerzett tapasztalatairól esett szó. Én ezek alatt simogattam, masszíroztam a vádlijait, nemcsak az Ő, hanem a magam örömére is, hiszen jó érzés a nylon harisnyát érezni ilyen szép idomokon simogatás közben! Repült az idő, de Anna jó házigazdaként jelezte, itt az idő a második etapnak, s ismét csurgatta az olajat a kezébe. Mint Pavlov kutyája azonnal élénk figyelem alakult ki bennem, majd el is vesztem a látványban, hiszen most nem engem olajozott be, hanem a harisnyás talpait, de olyannyira, hogy elképesztő fényességben ragyogtak azok az olajtól. Ez az egyik olyan dolog, amelytől elvesztem az eszem, Anna észlelte is a hatást és talpai közé fogott engem. A talpai között ágaskodtam, lábujjai körülöleltek, lábai fel-le mozogtak, megindult a dugattyú hatás. Én sem voltam rest, csípőmmel szorgosan adtam az ütemet, fokoztam a tempót. Ahhoz képest, hogy az élmény leírhatatlan volt, elég sokáig bírtam ellenállni, de mivel úriember vagyok és nem akartam az időt húzni :-) boldogan mentem el harisnyás talpai által a harisnyás lábaira. A kielégítésem alatt a fejem is le fel bólogatott hol "magunkat" és az élményt néztem, hol pedig kedves és kacér arcát Annának, amely feledhetetlen volt az adott pillanatban. Nem tudom elmondani, hogy milyen érzés volt ez, talán a oldal többi lábimádó kollégája ismeri az érzést. Egyszerre pajzán, egyszerre ultraszexi, egyszerre csábító az, ahogyan egy ilyen szexi Nő elélveztet a nylon harisnyás lábaival!
  • Elszámolás:

    Ahogy a telefonban is megbeszéltem a kolléganővel. Már az elején letettem a "helyére".
  • Összkép:

    Anna, köszönöm ezt a buja 1,5 órát Neked! Jól éreztem magam Veled. Utólag jutott eszembe, hogy kimaradt a klasszikus masszázs és én örömmel felfedezném kicsit jobban a testedet!
Happy Massage