• lilike

  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Sziaaa :). Köszönöm hogy írtál rólam.... A kis együttlétünkről. Sok csók.

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, rögtön felvette és vidáman csicseregve tájékoztatott a részletekről. A beszélgetésből kiderült, hogy az adatlapon feltüntetettel ellentétben a popsi is alap. Tetszett amiket hallottam, így gyorsan meg is beszéltünk egy közeli időpontot.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület egy kevésbé forgalmas része, autóval könnyen megtalálható, parkolás fizetős, de hely volt bőven. BKV-vel: a 14-es villamos jár a közelben.
  • Helyszín:

    Új építésü társasház, porta szolgálattal, de az ajtón mégis kaputelafonnal kehet bejutni a portára. A kaputelefon az ajtótól jó pár méterrel odébb van, de vendéglátóm nagyon pontos itinerrel navigált el a liftig, amit szintén kicsit kacskaringós útvonalon lehetett megközelíteni. A lakás nem túl nagy, amerikai konyhás garzon, egy kinyitható sarokgarnitúra a tetthely. Nem az a tüchtig rend fogadott, hanem olyan természetes élettér benyomását keltette, mintha egy barátnőjéhez ugrana fel az ember váratlanul. A fürdő tiszta rendezett, volt tusfürdő választék és szájvíz is kis üvegpohárral. Ja és egy aranyos kutyus is a lakás tartozéka.
  • Lány külseje:

    Magas, csinos lány, arckitakarástól sem kell tartani, nekem tetszett, szerintem másnak is fog. Szőkésbarna melírozott hosszú haja hátul copfba összefogva volt. Egy áttetsző, vékony, rövid, selyem szerű köntönsben fogadott, amit sokáig próbált magán derék tájékon összehúzva tartani palástolandó a szerinte szégyellni való pár kilót amit felszedett. Megnyugtattam, hogy semmi szégyellni valója nincs, tökéletes az alakja és nagyon csinos. Tényleg nőies, csak ott gömbölyödik ahol kell. Mellei is gyönyörűek, az egyik ki is kandikált a köntösből és alig vártam, hogy birtokba vehessem.
  • Action:

    Megérkezésemkor cipő, kabát le és még azon melegében átadtam kis ajándékomat, aminek nagyon megörült és mint mondta, a holnap kezdődő fogyókúra elött ez a kis édesség még pont belefér, mivel a futópad is most érkezett meg. És valóban egy félig összeszerlt futógép volt a szoba közepén. Céljának ugyan még nem, de ruhatartónak tökéletesen megfelelt, így a futógépre akasztottam levett ruháim. Kaptam egy szép nagy törülközőt és elmentem fürdeni. Fürdésből visszatérve ő már az ágyon várt a köntös még mindig rajta. Mellé feküdtem és gyönyörű, feszes, kemény melleire vetettem magam, nyaltam, szívtam felváltva, amire ő is buzdított és közben kéjesen nyögdécselt, miközben mellei, ha lehet még keményebbek lettek. Lassacskán végre a köntös is lekerült. Próbáltam vele csókolózni is az elején még sikerült, de mondta, hogy nagyon szájöblítős ízű a szám és utána már nem nagyon eröltettük a dolgot. Majd kérte, hogy hadd szopizzon egy kicsit. Finom lágy franciája van. Semmi mélytorok, vagy durvulós, nyálas köpködős, hanem érzéki barátnős. Szép hosszú nyelve van, amit használ is rendesen. Ezután felajánlottam, hogy én is viszonoznám kedvességét és én kezdtem annak a gyönyörű, lepkés, illatos puncijának kényeztetésébe, ujjaimat is bevetettem, miközben nyaltam-faltam egyre nedvesedő pináját, amit nagyon hálásan fogadott és ezt a hanghatások is altámasztották, közben egyre csak bíztatott, hogy csak így tovább. Volt is remegés a végén. Viszonzásul újra ő franciázott nekem, majd kérte, hogy most jól dugjam meg. Nem ellenkeztem, gumi fel és missziben kezdtük a mókát. Mindketten élveztük a dolgot. Mikor póz váltást javasolt én rákérdeztem, hogy áttmehetnék-e a popsijába. Szerencsére igen volt a válasz és végül úgy missziben teljesen felhúzott lábakkal kínálta fel nekem szűk ánuszát. Semmihez nem hasonlítható érzés amikor a farkad becuppan a szűk izomgyűrűk szorításába. Először szép lassan óvatosan kezdtük, de hamar tágult és lehetett tolni neki full gőzzel. Mivel a szájába szerettem volna elmenni, a végkifejlet előtt visszakéredzkedtem az ajkai közé és miközben ő a fenekemet simogatta, óriásit élvezve jól telelőttem a száját. Míg én félig aléltan pihegtem, ő kiment a száját kiöblíteni, majd én is elmentem mégegyet tussolni, felöltöztem és elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Megérkezésemkor kérés nélkül kitettem egy kis asztalra. Extrát nem kértem, mivel a popsi is benne volt az alapban.
  • Összkép:

    Egy csinos kedves, eleinte kicsit visszahúzódó lányt ismertem meg, de a szex közben szerencsére teljesen feloldódott és egy nagyon kellemes együttlét kerekedett ki belőle.
Happy Massage