• KIRA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap délután próbáltam elérni pár kedvenc hölgyemet, azonban sajnos már sehova nem tudtam bejutni aznap. Böngésztem az oldalt, és így láttam meg Kira hirdetését. A képei elnyerték tetszésem, egyből el is értem, és találtunk szabad időpontot. Szerintem telefonon nem vele beszéltem, hanem kolleganőjével, de nem volt probléma belőle.
  • Megközelítés:

    Óbuda könnyen megközelíthető része, mind autóval mind pedig tömegközlekedéssel. A lakás előtt találtam parkolót is egyből, ami hétközben amúgy fizetős. A cím egyértelmű, könnyen meg lehet találni.
  • Helyszín:

    Ujabb építésű társasház. A szobában kanapé, masszázs agy, és a ruháknak szobainas is található. A fürdő tiszta, diszkrecioval nem volt probléma.
  • Lány külseje:

    Volt bennem egy minimális félelem, hiszen meg nincs beszámolója a hölgynek, és a 3. kerületben azért megszokott az erős retus alkalmazása. Kira esetében szerencsésen jártam, annak ellenére hogy beszámoló nélküli hölgyhöz nem szoktam ellátogatni. K*rva jó csaj Kira!!!! A képekhez képest vékonyabb, nem mintha ott kövérnek tűnne, inkább olyan kemény húsú csajnak látszik a képeken. Arccal hirdet, de semmi retust nem észleltem, nagyon szép arca van. Haja popsiig erő ami nagyon jól áll neki, és ő is szereti. Feneke jól markolható, cicik inkább kicsit, de jól lehet fogdosni őket. A kiírt adatok megfelelnek.
  • Erotikus masszázs:

    Telefonon abban egyeztünk meg, hogy igény szerint az óra hosszabbitható masfelre. Ahogy beléptem, és beszélgettünk pár szót Kiraval, már jeleztem is neki, hogy amennyiben lehetséges, úgy maradnék másfél órára, így a program is ennek tükrében alakult. Kényeztetés - masszázs -kényeztetés sorrendben. A masszázst nem tanulta szerintem, ennek ellenére ügyesen csinálja, teljes testem végig nyomkodta a két kényeztetés közt.
  • Levezetés:

    Fürdés után megkért hogy fekudjek hanyatt a masszázs padon. Kira ezt követően beolajozott engem, valamit magát is, amibe besegítettem neki kicsit :-) A a melltartó és a tajga itt egyből le is került, és már mindketten teljesen meztelenül voltunk. Szemből kezdett finoman csuszkalni rajtam, ez alatt mindenem végig puszilta. Aranyos, baratnofeelinges volt az egész program során. A szemből csuszka során egyre közelebb került a szank egymáshoz, majd megpusziltam, amin mintha kicsit meglepődött volna. Nem kérdeztem rá a csókra telefonon, így nem tudtam mire készüljek. Azonban ez a meglepődés nem sokáig tartott Kiranal, mert pár másodperc múlva visszapuszilt, és csokolozni kezdünk nyelvesen. Nagyon jó érzés volt vele csokolozni. A csuszka során egyre lejjebb haladt, először a cicikkel izgatott, majd szájával is elért a célhoz. Lágyan, baratnosen kényeztetett. Nem volt melytorok, technikája amúgy gyakorlott, tudja hogyan kell bánni a férfiakkal, kézzel és szájjal egyaránt dolgozik, de mikor élvettem a kezet, nem ellenkezett, folytatta tovább szájjal. Környéket sem hagyja ki, a gátnál lejjebb nem megy, de bő nyállal kényezteti a környéket. A tükör nagyon jó helyen van elhelyezve, tökéletes kilátást biztosít balra tekintve Kira teljes testére, valamit bólogatasara :-) Kérésemre később átmentünk a kanapéra, Kira itt elem terdelt és így folytatta a franciazast. Feneket simogattam közben, majd megkérdeztem hogy esetleg ujjal megsimogathatom-e odalent, amire engedélyt kaptam. Úgy éreztem ujjaimom hogy Kira is felizgult, ezért először egy, majd később két ujjal ujjazni kezdtem őt. Hallhatóan tetszett neki, amit csináltam, eközben ő pedig egyre fokozta a tempót, és sz*pott baratnosen. Kölcsönösségre most nem vágytam, ez így sokkal jobban felizgatott most a sz*pas közbeni ujjazas, főleg hogy lattam, partnerem is vevő a dologra. Legalább 15-20 percig elvoltunk így, mikor éreztem hogy nem birom tovább. Telefonom nem érdeklődtem a szájba élvezes lehetosegeről, de Kira kérdésemre elmondta hogy sem szájba, sem arcra elvezest nem szereti, viszont a cicikre annál inkább. Így hat mikor éreztem hogy nincs tovább, szóltam Kiranak hogy vegyen ki a szájából, és kezzel izgatva 1-2 másodperc múlva nagyon élveztem a cicikre. Volt anyag bennem rendesen, tetszett Kiranak is a mennyiség :-) Tisztálkodás, masszázs majd a második kényeztetés ami az előzőhöz hasonló képpen alakult, csak Kira itt már sokkal felszabadultabb volt, ami érezhető volt a francián is :-)
  • Elszámolás:

    3. kerületi átlag, a fővárosban meg mindig a legjobb árfekvés, ár-értek arányban pedig verhetetlen a kerület meg mindig.
  • Összkép:

    Én magam sem szoktam olyan lányokat választani akiről nincs beszámoló így remelem, hogy ezzel a beszivel aki gondolkodott már Kira meglatogatasan, az kedvet kap hogy meg is valósuljon a randi. Összességében én nagyon ajánlom Kirat főleg azoknak akik szeretik a fiatal, vékony, hosszúhaju és baratnofeelinges csajokat. Köszi a randit Kira, találkozunk meg :-)
Happy Massage