• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem az első hívás után visszacsörgetett ami után hívtam újból és egyből felvette. Az egyeztetés szombaton délután történt de nekem nem volt jó a szombat ezért hétfő kora estére beszéltünk meg találkozót. A telefonban nagyon kedves és közvetlen volt készségesen tájékoztatott mindenről. Hétfőn kért még egy megerősítést az érkezésemről, amit meg is tettem. Időközben annyi történt még, hogy szólt délután tudnék e fél órával később érkezni! Mivel időben szólt nem okozott problémát.
  • Megközelítés:

    I. és II. kerület határán van a helyszín. Kora este érkeztem autóval GPS odavisz könnyen megközelíthető. Helyismerettel viszonylag könnyen lehet parkolóhelyet találni a környező utcákban 5 perc sétával a helyszínre. Busz villamos is jár a környéken de onnan kényelmes 10 perces sétával közelíthető meg.
  • Helyszín:

    Új építésű ház egyik emelete érződik, hogy még nem lakták be az épületet.A lakás tejesen rendezett tiszta körülmények van amerikai konyhás a szobában franciaágy a tett helyszíne. A fürdőszoba tiszta tusfürdő szájvíz pohár kikészítve.
  • Lány külseje:

    Lara egy nagyon szép közvetlen hölgy bomba alakkal, sok húsz éves megirigyelné formás testét. Engem egy fekete topban magas sarkú papucsban fogadott. Fenekéről ódákat lehetne zengeni olyan kerek feszes, mellei csodásan izgatóak puncijáról nem is beszélve szép finom és nagyon szűk, aminek látványa is izgató. Arca helyes nincs mitől tartani a kitakarás diszkréció miatt van haja most rövidebb, mint a képeken.
  • Action:

    Megérkezésem után bemutatkozó beszélgetés mivel először jártam nála. Nagyon kedves mindenről lehet vele beszélgetni és mindig mosolyog. Zuhanyzás után már a szobában várt egy forró csókkal és dicsérő szavakkal, ami testemre vonatkozott. A csók közben kezeink bejárták egymás testét finomságait majd az édes lement farkamhoz és egy fantasztikus NF-ban részesített keményre varázsolva engem.Ezt finoman nyálasan tette engedte ameddig engedni tudta szájában.Ezután megkértem feküdjön az ágyra mert ki szeretném nyalni, mait nagyon jól fogadott. Mindig mondta mikor nagyon jó volt neki ha egy kicsit durvában sikerül gyengéden jelezte.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni.Ezt követően megkaptam a védőfelszerelést és lovacskában folytattuk finoman kitöltve szűk kis punciját és csak mondta hogy basszál szét én meg is tettem de még nem élveztem.Missziben folytattuk de egy kicsit lankadni kezdett férfiasságom bevallom kicsit elfáradtam.Kis pihenő után bekapta majd egy isteni franciát adott aminek a legvégén besegítve szájában mentem el mámorosan teljesen kifacsarva.Utódokat nem nyelte le mentek a lefolyóba.Gyors zuhany öltözés kis beszélgetés pedig egy kicsit túl is mentem a megadott időn, de nem sürgetett, amit külön köszönök. Puszikkal búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás utólag történt sajnos a popsit nem vállalta be a méretem miatt de nem bánkódom mert egy csodás élménnyel jöhettem el.A pesti/budai átlag alatt, mindenképpen megérte.
  • Összkép:

    Lara egy csodálatos nő tele érzékiséggel finomsággal odafigyeléssel türelemmel.Élvezi minden pillanatát az együttlétnek teljesen átadja magát az érzéseknek.Ha tehetem visszamegyek még hozzá ameddig itt van. Nagyon jól éreztem magam. Remélem kölcsönös volt az érzés az ő részéről is?
Happy Massage