• Amiraluxus

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt! Igyekeztem időben felhívni és így sikerrel is jártam. Pár óra múlva tudtam is fogadni, merthogy ő jött hozzám.
  • Megközelítés:

    Tökéletes. Mivel Amira úgyis kocsival jött és mást nem hívtam magamhoz, felesleges ide bármi mást is írnom.
  • Helyszín:

    Lásd az előző rubrikában!! Lásd az előző rubrikában!!! Lásd az előző rubrikában!!! Lásd az előző rubrikában!!! Lásd az előző rubrikában!!! Lásd az előző rubrikában!!!
  • Lány külseje:

    Találó a név! Fotóinak megtekintése alapján már tudtam, hogy komoly megpróbáltatások várnak rám az elkövetkező órában. A felvételekről süt, hogy egy vonzó, ápolt, magára sokat adó, dekoratív Hölgy. Az életben erre rátett még egy lapáttal! Mikor belépett - mit belépett, bevonult! - az ajtón, egy darabig csak néztem. Talán még a számat is nyitva hagyhattam, mert apró mosoly jelent meg száján, majd finoman megkérdezte, beljebb jöhet-e.
  • Action:

    Nos erre mondanám, hogy ezt feltétlenül ki kell próbálni. :) Teljesen rábíztam magam: azt mondtam neki, szabad kezet kap, mert a szája előbb utóbb úgyis foglalt lesz. Az elején így egy laza hátmasszázst kaptam, ami inkább simogatás szerű dolog volt de semmi baj én nem keverem a szezont a fazonnal: ha masszázs kell akkor masszőzt hívok. De jól esett ez a fázis is, majd megfordultam. Levette a melltartóját és előkerültek azok a gyönyörű cicik. Hát azt hittem megzavarodok már a látványtól. Amira ügyesen simogatott és egy laza finom franciába kezdett mellettem térdelve az ágyon, hogy a formás popsiját jól lássam. Azt kell mondjam ez a NŐ tudatosan és apró kis gondossággal nyírja ki a vendégeit. :) Már a franciája alatt a végét jártam úgyhogy mintegy 3 perc után védelmi ruhát kértem a szerszámra és belekezdtünk egy isteni lovaglásba. Kiráz a hideg ha visszagondolok hogy milyen eszméletlen volt. Na aztán következett egy misszionárius póz mondván hagyományosan is látnom kell ezt a csodás testet alattam. Aztán Amira kérte hogy folytassuk hátulról. Na így utólag belegondolva ezt nem kellett volna. Amikor bepucsított az ágyon azzal a tökéletes popsijával én azt hittem hogy menten eldurranok. Végül finoman behatoltam hátulról de szégyen szemre mintegy 15-20 lökés után végem is lett. Hiába ilyen szintű vizuális ingerhez normál átlagember nincs hozzászokva, az egyéb megelőző ingerekről nem is beszélve. Amira egyszerűen bámulatos döbbenetes, szóhoz sem jutok. Mindent ösztönösen úgy csinált ahogy nekem a legjobb volt.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem. Így szoktam. Eddig nem volt probléma ezzel. Mértéke? Nem az átlag :)De amit kapsz az sem.
  • Összkép:

    Egy szenzációs randevú volt egy álomszép nővel, aki annyira "emberi" volt, hogy nem tudom fogok-e még ilyen hozzáállással találkozni.
    Természetesen senkinek nem ajánlom, mert magamnak szeretném megtartani a hölgyet, mert egy kincs! :)
Happy Massage