• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Nagyon szépen köszönöm írásod! Várlak vissza drága!
    Csók
    N

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltem vele. Nagyon kedves, már a hangja megtetszett. De elsőre nem sikerült időpontot egyeztetni. A második hívásom sikerrel járt és már mondta is a címet...
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a gps simán oda visz. Forgalmas út mellett található ezért a tömegközlekedéssel se lehet probléma. Parkoló helyet is találtam
  • Helyszín:

    Egy új építésű házban található a lakás. flottul ment a bejutás és a lakás szép igényes bár annyira nem tudtam körülnézni. A fürdő is minden igénynek megfelelő tiszta és jól felszerelt.
  • Lány külseje:

    Nancy majdnem olyan mint a képeken, csak egy kicsivel még jobb. Azoknak akik a képek láttán kedvet éreznek a látogatáshoz azok biztos elégedettek lesznek. Szép mosolygós arc, a cicik fantasztikusak és szép nagyok, számomra hatalmasak. De nekem mégis a popsija volt a kedvencem. Ahogy előttem sétált be a szobába tudtam, hogy jó helyre jöttem. Látszik hogy sokat add a higiéniára, de ezt mondja is.
  • Action:

    Fél órára mentem csak, most találkoztunk először. Nagyon gyorsan elrepült az idő, mert nagyon tud kényeztetni. Először egy kis masszírozással kezdet, de már alig vártam hogy kicsit erotikusabban folytassuk. Ezt szerencsére hamar látta is rajtam és elkezdte a ciciket beolajozni és úgy csúszkált rajtam ami nagyon isteni érzés volt, közbe simogattam ahol tudtám.nagyon szép puha bőre van. Majd kaptam egy finom franciát abban is nagyon tehetséges. Igaz amit ír a bemutatkozásában :) itt már éreztem hogy kár hogy csak fél órára mentem. A ciciket és a popsit felváltva simogattam markolásztam közben ami látványnak se volt utolsó. Már éreztem hogy váltani kell mert idő előtt végem lesz. Kérdezte hogy szeretem e Hátulról mert neki az a kedvence. Úgy hogy már mögötte is voltam. nagyon finoman enged csak be, nagyon érzékeny. Finom szűk punciba találtam magam és ahogy előttem pucsított a szép popsiával a menyekben éreztem magam. Kis idő múlva helycserét javasoltam misszionáriusba folytattuk hogy a cicikkel tudja még egy kicsit foglalkozni és ez meg is tette a hatását nagyot sikerült élveznem a gumiban, hagyott lenyugodni és segített a letisztogatásban.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonban mondott az a helyszínen se változott, A randi elején átadtam a virágokat, nem eset szó róla többet. Extrákat nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Örülök hogy meglátogattam Nancyt jól éreztem magam nála. Ha lesz rá még lehetőségem biztos hogy felkeresem
Happy Massage