• SherryFantasy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik hasonló tematikájú oldalon találtam a hölgyre. Telefonon történt az egyeztetés. Egyből fölvette és kedves hangon mindenről készségesen tájékoztatott. Egy közeli időpontot is sikerült találnunk.
  • Megközelítés:

    Flórián térhez közel, autóval a ház másik oldalán lehet megállni mint ahol a kaputelefon van. Parkolás hétköznap fizetős.
  • Helyszín:

    Sok emeletes átlagos panel ház, lift van. Jó magasra kell vele menni. Lakás is átlagos, rend és tisztaság fogadott, bár a konyha felől némi dohányszag áradt, de a szobába ez nem jött be. A fürdő is átlagos, megfelelő tusfürdő választék és szájvíz is volt. A szoba nem túl nagy, de a célnak tökéletesen megfelel egy méretes franciaágy is van benne.
  • Lány külseje:

    Alacsony formás kerek arcú csinos lány fogadott. Szép kistrenyérbe illő cicik, feszes popsi. Nem nádszál vékony nőies alkat. Egy fekete body-ban fogadott amiből kibuggyantak a mellei.
  • Action:

    Megérkezésemkor üdítővel kinált. Mivel a cukormentes épp elfogyott maradt az ásványvíz. Közben törülközőt kaptam és megmutatta a fürdőszobát. Nem egyedül van itt, ezt a konyhából kiszűrődő hangok is jelezték, de a diszkréció megfelelő. Mikor a fürdőből visszatértem, ő is jött a vizemmel. Ittam egy pár kortyot, majd az ágyra ülve csókolózni kezdtünk, de hamar áttért a testem feltérképezésére. Nem sietett szép lassan lefelé haladva a nyakamtól a lábamig mindent végig csókolt, ahol érezte, hogy érzékenyebb vagyok kicsit elidőzött. Pl. mellbimbóimat nyalta, finoman harapdálta, majd a lábam közé férkőzve, a belső combomtól szép lassan jutott el az akkor már meredező falloszomhoz. Azt is előszőr csak nyelvvel, kis csókokkal izgatta, majd a hegyét nyalogatta, csókolgatta és végül a makkot is bekapta. Közben folyamatosan figyelte a reakciómat és amikor már alig bírtam magammal megkegyelmezett és jó mélyen eltüntette a farkam édes kis szájában. Nem akármilyen francia volt. Mivel nem akartam még eldurrani, javasoltam, hogy dugjunk is, erre ő azt kérte, hogy jó keféljem szét a popsiját! Ezt nyomatékosítandó, az ágy szélére térdelt és bepucsított. Lehet egy ilyen kérésnek ellenáln?i Én nem tudtam és nem is akartam, mögé álltam és finoman a popsijába hatoltam. Könnyedén befogadott és ő kérte, hogy egyre intenzívebben dugjam. Ő közben az ágyra tette a fejét és mégjobban emelte a fenekét. Én először az egyik, majd másik lábammal is felléptem az ágyra és guggolva, olyan "pornófilmesen" vertem belé keményen a faszomat, hogy csak úgy csattogott. Neki is megjött ettől a hangja. Mikor fáradni kezdtem kértem, hogy szájjal végezzen ki. Végül ez kézzel-szájjal sikerült és az utódokat a mellére ürítettem.
  • Elszámolás:

    Régi pesti átlag. De mivel a popsi is alap, nagyon kedvező az ár-érték arány. Megérkezésemkor kérés nélkül letettem. Extrát nem kértem, nem is tudom van-e.
  • Összkép:

    Sherry egy nagyon kedves, figyelmes aranyos lány. Lehet vele beszélgetni és nagyon odaadó szexpartner. Ha valaki egy jó popsis élményt akar, érdemes meglátogatni.
Happy Massage