• Blair

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Missy hirdetése már egy ideje a kedvenceim között volt, mert megragadott szemeinek tiszta tükre a gyönyörű vonalain túlmenően. A 3.fotója volt ami számomra a legtöbbet mondott el róla a nyílt-tiszta-egyenes tekintetével. Aztán jött Kspisti érzelmes beszámolója és a nálam a "végső lökést" kiváltó BOBésBOBEK nagyszerű írása (köszönöm Mindkettőjüknek!) és elérkezettnek láttam az időt, hogy "tárcsázzam" e számomra még ismeretlen szépség számát. Lehet, hogy szerencsém volt, mert első próbálkozásomra elértem őt a napi munkaidejének végéhez közeledve.
    Nagyon meleg tónusú, bársonyos volt a hangja, ami kicsit meg is lepett, mert ritka az ennyire megnyerő hangszín.
    Barátságosan fogadta hívásomat, és látogatási szándékomat hamar megerősítette a stílusával a húsz és fél perces bejelentkező beszélgetésünk során( milyen jó dolog ilyenkor a hívásinfo! :) )
    Nem viccelek, és nem is túlzok, ha azt mondom, órákig tudnám hallgatni Missy hangját amint felolvasóestet tart mert annyira kellemes az orgánuma !
    Nem hangzott el részéről semmiféle érdeklődés látogatásom időpontjára vonatkozóan, de talán pár perc után már ő is érezte, hogy megnyert magának egy randira és ez mindössze 14 óra leforgása után be is következett.
    Arról egy szót sem ejtettem, hogy mi a nickem és mivel VTR nincs nála így teljes inkognitóban jutottam el Missy kis birodalmába, de ennek különösebb jelentőséget egyikünk sem tulajdonított és egy pillanatra sem került szóba a randi során! Még egészen eddig sem tudott semmit rólam és ezt így egészen izgalmasnak tartottam.
  • Megközelítés:

    Tudtam, hogy az V.kerületben nem fog egyszerűen menni a parkolás és ezért több mint fél óra pluszt kalkuláltam előre ami sietségem által még nagyobb előnyre nőtt, de szükség is volt rá! Soha nem számoltam még előre ennyivel és úgy esek be mindig mindenhová az utolsó pillanatok előtt de időben -viszont most kifizetődő volt az óvatosságom mert ennyi kellett is hogy ne késsek el!)
    A megadott címre GPS vitt, aztán egy szép nagy kör megtétele után ráakadtam a címtől kb. 300 m-re lévő felszíni parkolóudvarra és nagy örömmel foglaltam el a sok üres hely egyikét amit a külső kerületek parkolási díjainak duplájáért-triplájáért mértek. De legalább volt!
    Szóval, aki teheti, jobban jár ha tömegközlekedés által érkezik, vagy valóban sokat rátart az időre hacsak nem tud valami tuti parkolót!
  • Helyszín:

    Missy kis lakása egy nagyon ízlésesen berendezett kuckó jól megválasztott színekkel -formákkal és illatokkal! Igen, illatokkal! Szolidan illatosított mécsesekkel dobja fel a hangulatot és az orrunk kedvét is! A sötétítő függöny jótékonyan gátolja meg a belátást a benti eseményekre.
    A fürdőben függöny nélküli kád fogad és a szájvíz és tusfürdő választék is kielégítette igényeimet.
    Nagy és száraz törölközőket kaptam, de csak egyet használtam oda-vissza környezettudatos vendégként. A jól megválasztott relaxáló zene kellemes hangerővel és jó megszólalással bírt, s emelte a találkozó hangulatát. A masszázs és a levezetés(vagy inkább felvezetés :) )egy kényelmes ágyon történik kérés szerint olajjal vagy krémmel, s én ez utóbbit választottam a masszázshoz.
  • Lány külseje:

    A képein részben láthatjuk Missy arcának vonásait és ez már elegendő biztonságot nyújtott számomra ahhoz, hogy tudjam, valószínűleg a helyszínen is tetszeni fog vendéglátóm. A valóságban megtapasztaltak teljesen megfelelnek a kitűnő fotóin láthatóknak melyek közt egyaránt megtalálhatók retusált és retusmentes felvételek is. Tiszta tekintetű, mélybarna szemű, szép mosolyú, valóban szép arcú, arányos és formás testtel megáldott lány Missy. A színvonalas fotósorozatán látható csinos hölgy fog ajtót nyitni ha felkeressük őt! Kellemes színtónusú bőrén számos tetoválás látható és továbbiak is készülnek. Mindegyik igényes munka és nem hogy nem zavart, de nekem tetszett is! A telefonban hallott vonzó hangja élőben is ugyanolyan kellemesnek hatott. Nem is emelném ki egyetlen testrészét sem, mert minden annyira szépen harmonizál rajta, hogy az összkép egy nagyon csinos lányt ad ki, aki valószínűleg mindenkit hamar levesz a lábáról.
    Egy fekete kétrészes szettben, combfixben fogadott ami még inkább kihangsúlyozta nőiesen kecses formáit.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel látogatásom során a masszázs és a kényeztetés időben sorrendet cserélt, ezért annak kronológiája az alább található "kényeztetés" fejezettel indul, a fogadásom első pillanataitól kezdődően,majd itt fent, a "masszázs" fejezettel folytatódik.


    Missy kérdésére válaszolva krémet kértem olaj helyett és azzal fogott neki a masszázsnak.
    A hátammal és a lapocka magasságában kezdte az inkább finoman kényeztető mint keményen gyúrós masszázst. Nincs beállva semmim, így nem kellett semmit kimasszíroznia sehonnan sem, s elegendő volt számomra amint a hátam, derekam, combjaim, lábaim kapnak keze jótékony erejéből.
    A vádlik után nekifogott a talpaimnak is, amikor meglepve állapítottam meg , hogy Missy valamit nagyon jól csinál mert én magam nem merném a saját talpamat masszírozni mivel az annyira csiklandós. Ekkor jön ez a szép lány a krémmel és a kis kezeivel, s képes arra amire én magam sem vagyok képes magammal szemben! Varázslatos a hölgy! :) Közben hosszú haja kellemes érintésekkel cirógatta a lábaimat-térdemet s ez annyira tetszett, hogy azzal még külön kedveskedett nekem amint kifejeztem tetszésemet ezzel kapcsolatban ! "Hajjal-cirógatós masszázs a'la Missy". Tetszett a krém illata is, és utána még jó ideig éreztem magamon annak finom illatát.
    A masszfoglalkozás jóval kevesebb időt vett igénybe mint a levezetés (valójában bevezetés).
    Fürdést, és öltözés közbeni kellemes beszélgetést követően puszikkal búcsúztunk egymástól.
    Korábban volt már két alkalommal más hirdetőkkel vakvágányos masszázsprogramom hangzatos ígéretekkel, s ezúttal Missy volt az aki kivágta a rezet, és akivel végre elégedett voltam a világos oldalon is!
  • Levezetés:

    Ajtónyitást követően örömmel szkenneltem végig mohó tekintetemmel az előttem álló gyönyörű lányt. A nappaliba vezetett és annak hangulata is kedvemre való volt. A halk relaxzene jól illett az otthonos miliőhöz. Egy kis társalgás vette kezdetét miközben Missy többféle teával kínált és azt elfogadtam. Míg a tea elkészült, a fürdőben készültem elő s mire onnan visszatértem a forró ital az asztalon várt. Mivel nem vagyok szőröstorkú (csak a nyakamon kívül) és Missy is forrónak tartotta a saját teáját, ezért ezzel kicsit vártunk és egymással kezdtünk foglalkozni.

    Hozzám lépett, majd előttem állva, háttal nekem simulva, formás popsiját hozzám dörgölve adta meg az alaphangulatot. Kezeimet a csípőjére helyezve beszívtam illatos hajának illatát és a vállára puszit adtam. Megfordult és levette a fekete melltartót aztán a bugyitól is megszabadította magát és azokat nemes egyszerűséggel a padlóra hajította. Rákérdezett a combfixre, ami bár kétségkívül jól mutatott rajta, de inkább levettük azt is. Mivel meglehetősen kezdő vagyok a massz-programok tekintetében és az ehhez való saját adaptációmat illetően, ezért kértem Missyt, hogy ha lehetséges akkor egy kis kölcsönös kényeztetéssel indítsunk, mert nekem ahhoz elég sok idő kell, hogy kizárólag orálmanuál törődéssel célba érjek. Ehhez ő kérdés nélkül azonnal partner volt, s el is fogadta invitációmat az ágyra velem szemben.

    Megcsókoltam érzéki ajkait, majd a már kissé ágaskodó mellbimbóit kezdtem nyelvemmel izgatni amire azok nagyon gyorsan reagáltak és meredeken égnek állva keményedtek. Végigsimogattam a tökéletes formájú combjait majd a lábait és végül a lábfejét. A lábai és a talpa is kellemesen melegek voltak ami viszonylag ritka a hölgyeknél, de számomra pillanatnyi nyugodtságot és stresszmentességet sugallnak . Fejét féloldalt fordítva, csukott szemmel élvezte nyelvem játékát csodás punciján minek hatására érezhetően izgalomba jött. Nagy élvezettel nyaltam a szépségét és amint egyre nedvesebbé vált, egy ujjamat is bevetettem a kényeztetés érdekében. Kitartóan ügyködtem, hogy a törődés számára is emlékezetessé váljon ami hamarosan sikerült is. Egy korábbi beszámolójában az általa -saját magán- megemlített pocit próbáltam megkeresni a formás és lapos hasán de nekem nem sikerült. Erre Missyke azt a pici kis pocit összefogta a hasán ami főleg csak a duplán összefogott bőr volt és mutatta nekem! Ezen jó derültem, hogy az nem poci ám! Legfeljebb örök elégedetlen nőként keres magán valami apróságot ami valóban tényleg nem is hiba amire ő gondol. Ezt már előttem az ágyon térdelve mutatta, miközben pózt váltva az én elvarázsolásomra készülődött e kis csinos hölgyemény.

    Kéz nélkül szájába vette a rudit és nagyon izgató nyelvmunkával s finom ajkainak varázslatos mozgásával hevítette vérem. A balomon közben a hátát és kerek popsiját cirógattam és megkértem, hogy hatvankilencezzünk még egy kicsit és azt vonakodás nélkül azonnal meg is tette Missyke, majd vékony derekát átölelve nyelvemmel újra lágyan csatlakoztam a remek s finom puncijához. Hajával a combjaimat cirógatta ami nagyon tetszett miközben érzéki mód franciázott nekem, én pedig a saját kielégülésemre koncentráltam, ami nem egy-kettőre hozható ki belőlem. Egyetlen szóval sem instruáltam Missyt hanem hagytam, hogy a saját elképzelése szerint és ütemében vigyen végig az úton, és ezt teljesen profin művelte amint egy idő után a farkamat a tövénél átmarkolva gyorsítani kezdett a tempón, én pedig ehhez asszisztálva már éreztem, hogy hamarosan jövök s csak annyit mondtam "Most!" s ajkai között ért a kielégülésem. Nem láttam azt sem, hogy hová táraztam ki, de Missy nem ugrott fel és nem rohant el, hanem megvárta amíg lecsillapodom, megtörölgetett és csak ekkor távozott a fürdőbe, hogy magát is rendbe szedje.
    Visszatért hozzám és ekkor fogyasztottuk el az általa készített finom teát, aztán hamar újra az ágyra telepedtünk és kezdetét vette az erotikus masszázs.
    "Innen már nem lehet hibázni! '"-gondoltam magamban és szájam sarkában egy kis elégedett vigyorral fordultam a hasamra. Így esetemben a "Megfordulhatsz'" felszólítás bár el sem hangzott Missy szájából, de fordított értelemben volt értendő mint ahogy azt általában a legtöbb masszázs-beszámolóban olvassuk.
  • Elszámolás:

    Nem vagyok otthonos a massz-rózsaszálak tekintetében sem, ezért nem nyilatkoznék összehasonlítás és átlag viszonylatában sem.
    A csokor nagysága amúgy megtalálható Missy adatlapján. A vállalásait örömmel teljesítette, és számomra megérte vele tölteni másfél kellemes órát.
  • Összkép:

    Missy már az időpontegyeztető telefonhívásom hosszú perceiben nagyon szimpatikussá vált és ezt a másnapi látogatásom során is megtartotta. A szépségén túlmenően egy nagyon kedves, intelligens és céltudatos lány aki még szavak nélkül is nagyszerűen érez rá vendége igényeire! Masszprogramja is kedvemre való volt, bár nekem bevallottan a levezetés-kényeztetés lett a kedvencem amiben abszolút kitűnő társam volt, s ez töltötte ki találkozónk nagyobb részét. Nagy örömömre szolgált, hogy barátnő-feeling tekintetében is megkaptam Missytől azt amire számítottam.
    A rendelkezésre álló időt teljesen és tartalmasan kihasználtuk miközben nem láttam időmérő eszközt a lakásban, vagy csak okosan volt elhelyezve, esetleg a zene adta tudtára, hogy mennyinél járunk.
    Teljes megelégedéssel távoztam tőle, és saját tapasztalatom alapján bátran ajánlom minden kedves Kollégának!
Happy Massage