• Lia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik oldalon volt aktív a hirdetése, másnapos hangulatban egy kis relaxra vágytam így rácsörögtem. Pár csörgés után felvette, a részletek tisztázása után megegyeztünk egy órával későbbi időpontban.
  • Megközelítés:

    Az oldal a telefonszám alapján BP. XIV. kerületet hoz amit nem tudok megváltoztatni, a randira a napfény városában került sor. Belvárostól pár utcányira társasházi lakás viszonylag jó környéken. Parkolni ingyenes, tömegközlekedés pár perc séta.
  • Helyszín:

    Emeleti társasházi lakás, nem panel, lépcsőház kicsit trükkös, de eltévedni azért nem fogsz. Fürödtem otthon így nála a fürdőt nem vettem igénybe, masszszoba hangulatosan berendezve, félhomály, gyertyák, halk zene, szoba közepén tatami...vagy matrac...vagy valami ;)
  • Lány külseje:

    Elsősorban a masszázs miatt mentem (távozzon a méreganyag az előző esti masszív piálás után) túl sok választék nincs városunkban ezirányú szórakozás gyanánt, így kerültem hozzá. Adatlapon 35+ szerepel, ez kb igaz is olyan 40+os anyuka feeling, erősebb testalkattal elsősorban poci, popsi, combok terén.. Mellek lehetnének nagyobbak ha már a többi testrész is gyarapodott, de inkább olyan maroknyi példányok. Ha jól emlékszem köntös volt a fogadószett alatta csak bugyi.
  • Erotikus masszázs:

    Ledobáltam a göncöket egy fotelba, kértem és kaptam egy pohár vizet (rámfért a hidratálás) majd hasra vetődtem a matracon melyet előtte egy ráterített törölközővel tett "kényelmessé és higiénikussá". Lábtól indítva kezdődött a szeansz, krémmel dolgozott rajtam, elég száraz a bőröm így kellett a kenés rendesen.. Fenékhez érve vártam volna egy kis izgató benyúlást vagy símítást, de ez elmaradt és áttértünk a hátra. Végülis jól át lettem gyurmázva, végig mellettem térdelt, ült így néha pár comb és vádlisimogatás jutott nekem is, bugyiban volt, a köntös lekerült róla már az elején. Mikor végzett jelezte hogy fordulhatok elölről folytatja.
  • Levezetés:

    A telefonban kétféle opció van e tekintetben, kézi avagy francia, ez a helyszínen sem változik, viszont órában is csak egyszeri a finish, errefelé nem divat a fel és levezetés a masszázslányok körében (vagy csak én jártam mindig így...) így ezt a masszázs utánra hagytuk. Megfordultam így szemem elé kerültek a cickók is. Nem az a lapos fajta de jó eséllyel is maximum C kosár, őszintén nagyobbra számítottam. Nem lapos puha, keményebb fajta kissé megereszkedve nagy udvar pici bimbó. Az elölről masszázs kimaradt, egyből a kisfőnök kapta meg a kezelést, kézzel viszonylag gyorsan hadrendbe állított, miközben én melleit markolásztam. Így ülő, térdelő helyzetben a poci is igen hangsúlyos volt így igyekeztem a cicikre koncentrálni mind vizuálisan mind tapintásilag.. Jó a kézügyessége így nem is kellett sok megjött a végeredmény a hasamra (testreélvezés... A saját testemre.. :)
  • Elszámolás:

    Nem igazán emlékszem extráira, az egy órás szeansz egy államalapítót kóstált amit jó kisdiák lévén érkezéskor elhelyeztem diszkréten, szóba sem került utána... Habár lehet azért volt csak kézi finish mert a francia pár rózsaszálat még igényelt volna... Lehet nem voltam még teljesen képben a telefonhíváskor, de mindegy is a foglalkozás elérte a célját.. :)
  • Összkép:

    Részemről amiért mentem megkaptam, volt masszázs is és a Télapó zsákja is kiürült.. Jó volt de nem az a visszatérős fajta.. Idősebb kandúroknak jó választás lehet én a hamvasabb barackot jobban kultiválom (egyelőre.. )
Happy Massage