• ZSUZSI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel Zsuzsival már ismerjük egymást, ezért nem volt számára meglepő mikor telefonon kerestem. Kedvesen beleszólt, és már cseverésztünk is, majd egy általam felajánlott időpontra zöld utat is kaptam. Nem nehéz elérni, az oldalon is aktív, tehát ezek nem kizáró okok, hogy ne keresd Őt.
  • Megközelítés:

    A Nyugati környékét kell megcélozni, én kocsival mozogtam mint mindég. Legtöbbször nehéz parkolót találni, de bárhol leteszed a vasat....mármint a Nyugati környékén....onnan egy egészséges öt perc séta a megadott cím. Tömeg maga a kánoán, 4-6 os villamos, metró, buszok....tehát aki ezzel mozog simán odatalál.
  • Helyszín:

    Régebbi Ház emeleti lakása. Nagyon hangulatos, szépen berendezett szobák, minden arra utal, hogy bizony a Lányok figyelnek a környezetre, és tisztaságra. Finom illat, egy lépcsőn kell felmenni a megfelelő helységekhez....mikor követed vendéglátód popsiját miközben lépcsőzik előtted, már az felér egy vizuális gyönyörrel.....tehát nagyon rendben van minden. Fürdő szintén makulátlan, semmi negatívumot nem lehet fellelni. Szobákban tatmin, szék, és szobainas a cuccoknak, fimon illat, muzsika, kis asztal az apróságoknak, kanapé....minden tetszetős!
  • Lány külseje:

    Zsuzsi nem árul zsákbacicát. Mikor ajtót nyit valóban azt fogod látni mint amiket a képein látsz, csak élőben sokkal kívánatosabb, és a látvány is meghatározóbb! Nagyon formás idomokkal rendelkezik, szép cicik, izmos popsi, formás virgácsok, kedves mosoly, finom illat, ápolt, nagyon kívánatos az egész megjelenése! A kiírt magasság, súly az fedi a valóságot, akiknek tetszenek Zsuzsi képei azt csakis pozitív meglepetés fogja érni ajtónyitáskor, hisz élőben még jobb a Hölgyemény. Egy fekete együttesben fogadott, szintén fekete combfixben ami igencsak szexin mutatott rajta, és vizuálisan is szemet gyönyörködtető volt. Mikor kommunikálsz vele egy okos társalgásra számíthatsz, megfelelő intellektuális kommunikációval, összességében egy nagyon jól kinéző, igazi érett Nő!
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezve ölelés, kis csók, és már invitált is befelé, lépcsőn vizslattam formás idomait, majd beérve szobába kis csevegés, én rucikat ledobálva irány a vizesblokk. Visszatérve mosolyogva fogadott, itt már öleltük egymást, és finom csókok kíséretében lehuppantunk a tatamira. én hasra vágódtam, és Zsuzsi elkezdte finom olajjal átdolgozni fáradt testemet. Nagyon jól masszíroz, érezni, hogy ért hozzá. Kezdte a lábaknál, haladva derék tájt, majd gerinc melletti izomzat, lapocka környéke, vállak, csuklyával bezáróan. Közben csevegtünk kivel mi történt az elmúlt időszakban, vendéglátóm pedig hatékonyan, finoman váltogatva az érintéseket, majd erősebb gyúrással ténykedett testemen, ami nagyon jól esett. Ahogy az lenni szokott, jelezte fordulásomat, amit már nagyon vártam, hisz vágytam rá, illetve viszonozni szerettem volna kedvességét!
  • Levezetés:

    Megfordulva Zsuzsi rám hasalt, én pedig kezdtem kicsomagolni rucijából. Előkerültek formás cicik, amiket alaposan megszeretgettem, majd csak a combfix maradt, de az végig. Éreztem feszes testét, majd megfordulva Zsuzsi került alám, én pedig csókot lopva ismét ciciket csókoltam, haladva lefelé elértem kívánatos csuporkához. Körbe nyalogatva hajlatokat kezdtem kényeztetni, majd punciba mélyen belenyalva felelni kezdtem franciából. Ízletes darabra leltem, éreztem Zsuzsinak is tetszik ténykedésem, majd hol lágyabban, hol kicsit mohóbban nyalakodtam. Vendéglátóm egyre szaporábban sóhajtozott, én kicsalogatva érzékeny részét pergettem nyelvemet, ami elég volt ahhoz, hogy Zsuzsi rétérjen az útra, és annak végére érjen. Érzékeny lett, mosolyogva simogatta fejemet, én gonosz módon egy-egy punciba csókkal kicsalogattam utolsó rángásait, majd csillogó szemekkel helycserét javasolt. Felhúzva öleltem Őt, majd én kerültem hanyatt, és Zsuzsi nyakamat, mellkasomat csókolgatva, haladt az akkorra már kő kemény farkam felé.

    Finoman vezette fel a franciát, körbe nyalogatta farkamat, majd minimális kézhasználattal ajkai közé kerültem. Isteni volt az a forró nyelve, ki-be jártam szájában, majd lágyan hol mélyen eltüntetett, lent tartott, hol végig nyalva hosszában lecsúszott golyókra, onnan pedig vissza....egy őrület volt minden pillanat. Nagyon tud ez a Hölgy semmi kétség, érzi, hogy az Övé vagy, azt csinál veled amit akar, édes kínzás volt ez, amit sokáig nem is lehetett bírni, és egy hajrával részéről hatalmasat robbantam ajkai közé, megfeszülve, rángatódzva. Csodás pillanat volt, hagyott lenyugodni, nem engedett, mikor már teljesen elernyedtem akkor kerültem ki ajaki közül. Én csak pihegtem, utódok törlőkendőbe, Zsuzsi rendbe szedte magát, majd engem is, és odabújva élveztük egymás ölelését! Nagyon jót beszélgettünk az utolsó percekben, kiváló partner ebben is, de az időm sajnos kezdett lejárni, egy gyors pancsi, ruhák fel, és ölelve csókok, majd lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Ezt már nem szoktuk túlbeszélni, egy órát vendégeskedtem, annak megfelelően kötöttem csokorba virágaimat, és úgy helyeztem vázába a legvégén. Kicsit megtoldva ajándék hiánya miatt, de minden információ kint van az adatlapon, átlag alá sorolnám, de a kapott élmény jóval átlag feletti.....maximálisan megérte!
  • Összkép:

    Zsuzsi egy érett, okos, kívánatos, nagyon jó Nő! Tetszetős formákkal van megáldva, nem a kezdők közé sorolnám, inkább a rutinos, de egyben emberi megnyilvánulásaiból is a nagyon kellemes partnerek táborát erősíti. Minden téren nagyon jól éreztem magam, jó masszázs, finom erotika, kellemes beszélgetés...mi kell még!? Ajánlom minden Úriembernek, akik kedvelik ezt a korosztályt, csalódás kizárt!
Happy Massage