• Rita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor villogott a most hívható felirat , már hívtam is. A felirat villogott tovább, a telefon kicsörgött a, de a felirat további része nem teljesült, nem vette fel. Húsz perc múlva újra próbálkoztam, szintén sikertelenül, kb öt perc és rám csörrentett. Rögtön hívtam, megbeszéltük a részleteket, megtudta tőlem, hogy a VTR-lehetősége most nem működik, pedig ő úgy tudta, hogy igen. A randink napján ezt visszakapcsolta én megjelöltem az időpontot, ő elfogadta, de az ottjártam már nem igazolta vissza, vagy én nem kaptam erről értesítést! Nagyon bosszant a dolog, mert mostanában ez a negyedik esetem sorozatban ahol gebasz van a VTR-el! Én ezzel garantálom az ottlétem és a jutalom elmarad, csak a bünti lehetőségét kínálom! Így kiírva a panaszaimat kedvesünkkel élmény még telefonon beszélgetni is, kedves csicsergő hangja van, rögtön egy talpraesett lány benyomását kelti! A randi napján még hívnom kellett, mert ugye a VTR ekkor lett bekapcsolva :-)))
  • Megközelítés:

    Ez a környék nagyon zsúfolt szalonok szempontjából, ötszáz méteres sugárban legalább hetet tudnék említeni ahol jártam is. A Béketér környékét én villamossal közelítettem meg, kicsit gyalogolni kell még, én közben csak a szabad parkolókat figyelgettem. Láttam is egyet, de rögtön le is parkolta egy Opel Corsa. Jegyautomatát nem kell keresgélni, van bőven a környéken. Innentől sablonos a történt. Telefon a ház előtt, információ megkapása, azok pontos betartásával eljutsz Ritához.
  • Helyszín:

    Kicsit meglepett a helyszín, mert emeletes a ház és ennek többedik emeletére kell liftezni, de még a lakáson belül is van emelet. Csigalépcső vezet a tetthelyig, ami egy szobát takar franciaággyal és ízléses tiszta környezettel. Tükör sajnos nincs, ez nagyon kellene, óra van de az meg nem jár, nekem ez is nagyon kellene. Most komolyan elgondolkodok egy saját karórában, hogy ne keljen állandóan ezen problémáznom. A fürdő igen tágas, van benne két mosdó is, sarokkádban lehet tusolni. A kád mérete nem teszi szükségessé a zuhanyfüggönyt, nagyon bénának kell lenni, hogy kipancsold a vizet. A kád méreteihez passzoló hatalmas száraz kilépő. A folyosón egy zenekütyü biztosítja a hangulatot.
  • Lány külseje:

    Mikor megláttam Ritát minden nagyon pozitívbe fordult! Áradozhatnék a külsejéről, a szép arcáról, az igen formás testéről, de ezek a fotóin is látszanak! Inkább megerősíteném, hogy a fotókon látott lány fogad.
    A természete viszont igazi meglepetés volt, pörög a leányka ezerrel. Jókedvű cserfes teremtés, a fotóival ellentétben nagyon mosolygós, játékos és pajkos természete van. Nem csak egy szép lányról beszélünk, hanem egy igazán szórakoztató kedvesés gyönyörű teremtésről. A szép szemeivel, csábos nézésével azonnal a vágóhídra küldött. Mikor megláttam rögtön éreztem, ó Jajjj nekem, én elvesztem!
  • Action:

    Mikor felértünk a a tetthelyre és bezáródott az ajtó, Rita elmondta, " gondolom ismered a dolgok menetét, kapsz tőlem egy törcsit, megmutatom a fürdőt, te használod, én itt várlak" Nem átlagos a lány hozzáállása ez már itt leesett ! Használtam a fürdőt, tisztálkodtam, bla-bla-bla.
    Végre a szobában, Kedvesünk már ruhátlan volt, ez esetben fehérneműtlenül. Rögtön meg kellett, hogy ölelgessem, érezni szerettem volna azt a szép testét az enyémen. Javaslatára az ágyban folytattuk az ölelgetést, mikor megfogta kecmeckét, én a két tenyerembe fogtam az arcát és megkérdeztem "Megcsókolhatlak? Ő Mélyen a szemembe nézett és azt mondta, "ezzel várjunk még egy kicsit ,ez nálam nagyon bizalmi viszony, ehhez jobban fel kell engednem, de meg lesz az is, nekem gyorsabban megy egy szaxi mint egy csókolózás" nem a szaxi szót használta de gondoltam kicsit cenzúrázom. :-)

    Tényleg gyorsabban ment neki a franciás kényeztetés, mert simogatások után, némi húzgálás, és valami parádés nyelvjátékot élhettem át amit volt szerencsém látni is. Rögtön a fejem alá vágtam az ágyban található másik párnát is. Közben a szép testét lágyan simogattam, és eljött az általam annyira vágyott pillanat. Felcsúszott a számhoz és szájon csókolt, hát én bizony úgy igazán beleremegtem ebbe pillanatba! Ajakbekapós csókokat kaptam, sajnos nem nyelveseket, de ez is nagy élménnyel töltött el, hogy a nedves, puha ajkait az enyémen között éreztem. Visszatért kecmeckéhez, ismét az ajkai közé vette, én rögtön gumit kértem.
    Gumihúzás közben elmondta, hogy Ő nem szeret felül lenni, engem ez nem érintett, én misszit terveztem, vagy hátulról a formás fenekét nézve, de akkor nem láthatnám a szép arcát, így maradt a misszi.

    Megkente a gumis répámat síkosítóval meg a punciját is, behatolás előtt még gondoltam bele puszilok a puncijába. Ő figyelmeztetett, hogy vigyázz a síkosító, de mit bántam én ezt, belepusziltam. (egyébként nincs túl jó íze a síkosítónak) Már itt tudtam ebből nem lesz hosszú menet, de húzom amíg tudom. Bele igazítottam a cerkát, és olyan nagyon húúú érzés volt. Belenéztem a szemébe és mozogni kezdtem, hát amit a szemeivel tud művelni az rögtön megállásra kényszerített. Néha tágra nyitja, néha beszűkíti , igazi erotikabomba! Ismét mozgásban kezdve nézem a szép arcát, de ez az átkozott durr veszély már megint ott van. Inkább a lepedőre fordítom a tekintem, és mereven azt nézem, de hiába mert hallom a nyögdécseléseit. Szerettem volna még élvezni ezt a helyzetet, de fel kellett adnom a küzdelmet, így a tűzijátékot el kellett engednem. A gumi megtelt, a fejemben meg valóban zajlott a tűzijáték! Durranás közben nem tudtam, hogy a szép arcát nézzem, vagy csókoljam az ízes ajkait. Végül úgy alakult, hogy az orgazmusom alatt a szép arcában gyönyörködtem, megnyugvásomig pedig csókolóztunk. Itt már tartani kellett a gumit a kifelé vezető úton, ezt én tettem meg, Rita pedig intézte a tisztogatást.

    Kis pihegés után rákérdeztem, hogy esetleg meg masszírozhatnám-e azt a formás testét, Ő lelkesen fogadta a javaslatom. Az olajat a kezembe adva vágta magát hasra és rákérdezett, hogy az egyik lábát a combjaim közé dughatja-e . Ezt Ő nem tudhatta, hogy úgy is addig ügyeskedtem volna, amíg ebe a pózba nem kerülünk mert így a combok nyitva maradnak és csodás a rálátás a legintimebb zónára. Massz közben sokat mozogtam le és fel, egyszerűen imádtam ahogy a golyóim a combjain siklanak. :-) Végül befeküdtem a combjai közé és nyalni kezdtem. Később a hátára feküdt és így fojtattuk, volt izgató nyögdécselés, de valamit elbénázhattam, nem tudtam a csúcsig vinni.
    Felajánlotta a csere lehetőségét, ezt én elfogadtam és a hátamra feküdtem. A cerka állítással már nem kellett bajlódnia, ez már stabilan megvolt az előbb látottaktól.

    Már megint azok a szép szemek! Rám néz, megfogja a tasakot, végignyalja a szerszámom, a tetejét jól megnyalogatva tüntet el. Gyakran eltávolodik, direkt egy nyálcsíkot húzva a szája és kecmecke között. Kínomban már a plafont figyelem és azon dillemázok, hogyan legyen befejezve! Jó lenne megint dugni vele, de a NFVSZ-ba lehetősége nagyon csábító. Nem volt sok időm gondolkodni, mert mikor újra a szemébe nézek, hopp vége is a történetnek. Spriccelés közben az eddig markolászott fenekéről gyorsan átmarkolok a cicire. Tökéletes volt a levezetés, nem kapkodott az elengedéssel, azt sem sérelmezte, hogy én úgy igazán szorongatom közben a szép kebleit.
    Diszkréten nedves törlőbe helyezte a szájában lévő anyagot, letakarított engem és ezt kérdezte "kiengedsz a fürdőbe, hogy rendbe szedjem magam?" Na puff, ilyen kérdést sem hallottam még! Szívesen vele mentem volna, hogy addig se veszítsem szem elől, de önuralmat gyakoroltam és kivártam azt a pár pillanatot amíg újra láthattam.

    Visszatértekor rákérdeztem az időre, mosolyogva és csábos tekintettel mondta, hogy van még időnk bőven. Sajnos már ellőttem a két lehetőségem, pedig már készen álltam a harmadikra, elég volt hozzá a puszta látványa, meg persze a tekintete. Felajánlott egy masszt, ezt el is fogadtam, mikor a hasamra feküdtem rögtön rájöttem, hogy ezt elcsesztem, így nem láthatom Őt, csak a kezem tud kalandozni a testén.Távozáskor volt még csók, meg ölelés és ó egek megint az a csábos tekintet

    Maximálisan kihasználtam az időm, mégis nehezen engedtem el az ölelésemből az ajtóban, piszkosul nehéz volt úriemberként távoznom és betartani az időkeretet!
  • Elszámolás:

    Picit magasabb az átlagostól, bár mostanában harmadszor hallom ezt a számot, lehet most már ez az átlagos. A randi elején rendeztem, nem túl diszkréten mert szóltam is, hogy ezt a valamit ide rakom. Ezzel az volt a célom, hogy a felesleges félreértéseket elkerüljem. Kedvesünk viszont diszkréten kezelte, vagyis sehogy sem kezelte, átsiklott ezen a pillanaton.
  • Összkép:

    Hát azt hiszem ez a látogatás számomra tökéletesre sikerült, nagyszerű élmény volt és legközelebb addig nyalom amíg nem lesz sikerélményem.:-)
    Ragozhatnám még, de ez a pici lány mindent megtett, hogy jól érezzem magam. Tehát, ha valaki egy szép és kedves lányra vágyik, itt a lehetőség.
    Talán feljebb is írtam már, hogy a szépsége és a kedves természete, ez leírhatatlan!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-01-21 15:26:31
Happy Massage