• Lionella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amint tegnap megláttam a hirdetését, azok a fotók mágikus hatással voltak rám. Ugyan csak az arca látható, de valahogy úgy gondoltam, hogy ilyen angyali archoz és tiszta tekintethez nem tartozhat csúnya test sem. Szerintem a hirdetés megjelenése után percekkel már hívtam is. Azonnal felvette a telefont és könnyen, gyorsan megbeszéltünk egy aznap délutáni másfél órás randit. A kezdőkre gyakran jellemző bizonytalanságnak a nyomait sem lehetett érezni. Most, hogy utólag belegondolok, nem vagyok benne egészen biztos, hogy vele beszéltem-e akkor, vagy egy telefonos kisasszonnyal. Talán azért az a valószínűbb, hogy ő maga volt az. Aztán 15 perccel ez a beszélgetés után hirtelen másként alakult a délutánom és szégyen-gyalázat: vissza kellett őt hívnom, hogy átütemezzem a randinkat másnap (ma) reggelre. Nem vette zokon: könnyen és gyorsan megbeszéltük a ma reggelt.
  • Megközelítés:

    Ide a nem teljesen kezdő makktársak számára elegendő annyit írni, hogy Kondorosi lakópark. ****
    (nem álatalánosságban a Lakóparkról kell ide írni, hanem az adot randihpoz kapcsolódóan - töröltem - webi). Parkolni kicsit távolabb, de ingyért lehet. És a tömegközlekedés is jó: leginkább a villamosok. A cím egyértelmű.
  • Helyszín:

    Diszkréten lehetett bejönni is és távozni is. A viszonylag új építésű lakópark jó állapotban van, s maga a lakás is szép, nagy és patyolat-tiszta. A fürdő minden tekintetben tökéletes: nagy tiszta kád, tusfüggöny, teljesen száraz kilépő. Néhány tusfürdő, szájvíz, műanyag pohárka. Nagy nedvszívó törölköző. A masszázs-szoba a se túl kicsi, se túl nagy kategória. A közepén egy szép nagy ágy: arra ráterítve a számomra kikészített lepedő, amelyet szemmel láthatólag csak én használok (meg persze Lionella), és a következő vendég újat kap. Van ott még egy szék a ruháim számára és az ágy két oldalán egy-egy éjjeliszekrény. Itt található az olaj, a másik szekrénykén meg egy jól látható óra, amely pontosan jár, és nem akarnak elcsalni vele néhány percet a szeánsz végéből. Az ablak alatti radiátoron áll egy kütyü, amelyről a kellemes relaxáló, halk zene szól. Érezni, hogy nem régen kiszellőzött a szoba, de utána már felmelegedett újra. Azok sem tudnának belekötni, akik a kákán is csomót keresnek.
  • Lány külseje:

    Egy rövid szóval jellemezve: pazar. Ez a szó ugrott be másodpercekkel a belépésem után. Pedig talán ezt a jelzőt egyik eddigi vendéglátómra sem mondtam még. Nem is szoktam használni ezt a szót, de szerintem itt ez a precíz: Lionella pazar külsővel rendelkezik.

    Az arcát, szemét, tiszta tekintetét, szép mosolyát több mint egy tucat fotója mutatja. Ez pontosan ilyen élőben is. Az szájfény és a festett szemöldök (nem ismerem a helyes kifejezést, de az a ceruza-dolog a szemöldökén) nekem nem növelik, hanem inkább csökkentik az arc szépségét, de ez egyrészt ízlés dolga, másrészt meg teljesen mindegy is. Csodaszép arca van.

    Alatta egy buja de egyúttal minden súlyfeleslegtől mentes testet képzeljetek el. Szép selymes bőr, kecses váll és nyak, nagy természetes jól álló cickók. A köldökén valami testékszer. Elég sok tetkó mindenfelé. A dereka amúgy nem vékony, hanem pont jó, de szinte eltörpül a formás csipő és nagy, jól markolható fenék felett. A hirdetésében leírt 90 mell, 62 derék, 90 csipő méretek valósak. Igen szép lábakkal is büszkélkedhet és a combjait széttárva egy ápolt szép puncit talál az erre vetődő szerencsés flótás. Ma ugyan vékonyabb a "nőideál", de Lionellán minden tökéletes, vonzó, simogatható, és. .. egyszóval: pazar.

    Egyébként egy csinos áttetsző - talán fekete színű rövidke háziköntösben fogadott, amely alatt egy melltartó és bugyi is meglapult. Nagyon szívdöglesztően nézett ki.
  • Erotikus masszázs:

    A kezdetben én masszíroztam egy kicsit az ő hátát, de hamarosan a fókuszom átterelődött a fenekére, majd onnan a combokra, azok belső részére és el-eljutottam gyengéden a punciig is. Az mintha már ekkor szépen nedvesedett volna, így hát innen az események átlendültek a kölcsönös kényeztetés kategóriájába, ezért azt majd később írom le.

    Amikor talán 30 perccel később visszatértünk masszázs műfajába, akkor már megvolt egyfajta kölcsönös bizalom, talán valamicske kölcsönös szimpátia is. Lionella ekkor szeretett volna engem megmasszírozni, de én egyre csak a hátamon fekve mosolyogtam a mellettem térdelő gyönyörűségre és kedvesen simogattam a melleit. Erre föl Lionella a következő megállapítást tette: "basszus, te nem is masszázsra jöttél". Nem haragosan mondta, sokkal inkább olyan megértően, barátian hangzott. Ezen én hatalmasat nevettem, jól megdicsértem, hogy így olvas a rejtett gondolataimban, és így maradhattam még egy jó ideig, Lionella pedig jobb hiján a farkamat símogatta gyengéden és hosszasan. Aztán azért kaptam hagyományos masszázst is. Olajjal. Meg beolajozta a cicijeit és csúszkált az olajos testével a hátamon. Kétségkívül jó volt ez a csúszka, de nekem mégis sokkal jobban esett, amikor később csupán feküdt mellettem, és megtudtunk egymásról ezt-azt. Valamennyire megismerhettem, noha nem egy kitárulkozós típus ő.
  • Levezetés:

    Hát itt a végére olyasmit élhettem át, amit még soha. De vegyük sorjában. amikor áttevődött a dolog masszázsból kényeztetésbe még a korai fázisban, akkor előbb én kényeztettem Lionellát. Jól esett neki, és maga is aktívan besegített: simogatta önmagát, ahol csak érte. Jól haladtunk néhány percig, szinte biztosnak tűnt, hogy élvezi, és az is úgy tűnt, hogy még néhány perc és elélvez. Amikor is kijelentette, hogy ő így nem fog elélvezni és ne haragudjak ezért: ő ilyen. Viszont azt is mondta, hogy ez, amit csinálok azért igen jól esik neki, csak ne reméljek orgazmust. Sajnáltam ezt persze, de jobb ez az őszinteség, mint egy megjátszott elélvezés, úgyhogy én azért kedvesen kényeztettem tovább, még vagy 5-10 percig. Valóban élvezhette a maga módján. Szépen mosolyogva meg is köszönte. Dicsért is és talán meg volt lepődve, hogy milyen jól alakult ez.

    Aztán ő kezdett el engem kényeztetni: ügyesen bevett a szájába, a másik kezével simogatta a rudat, néha a golyszikkal játszott. Közben profin nyögdécselt. Nagyon jól esett, különösen amikor a kérésemre oldalról térdelve láthattam ezt a markolászható nőies testet, és a csodaszép szája befogadta a farkamat. Hosszúra akartam nyújtani a dolgot, ezért Lionella egy idő után kérdezte is, hogy én mennyi idő után szoktam elmenni. Erre jól megmarkolásztam a farpofáit, másik kezemmel a melleit és kiengedtem a gőzt egy kicsit a szájába, sokkal inkább a markába.

    A masszázs után aztán megint én kedveskedtem neki, de előrebocsátva, hogy csak annyit csinálunk és csak addig, amíg neki tényleg jólesik. Csupán miattam ne csináljuk. És lássatok csodát: ezt most már sokkal jobban élvezte, mint az elsőt. Egyre több dolgot engedett meg nekem is, és ő is egyre aktívabbá vált. Mintha most maga is azt remélte volna, hogy el fog élvezni. Már-már tényleg úgy tűnt, hogy átbillen egy láthatatlan egyensúlyi ponton és lesz orgazmusa. Aztán mégse lett áttörés, de szemmel láthatóan kellemes volt számára az élmény, hálás volt nekem érte, és sajnálta, hogy kimaradt a végkifejlet. Ekkor lőn a számomra bomba meglepetés: először kicsit bizonytalanul magához nyúlt és elkezdte magát kényeztetni. Ahogy ott széttárt lábakkal félig feküdt, félig ült az ágyon, én gyengéden átkaroltam, nehogy még így kifáradjon a könyökén támaszkodva és abbahagyja. A másik kezemmel meg elkezdtem simogatni a mellét. Igyekeztem úgy csinálni ezt, ahogy tőle láttam öt perccel azelőtt, és az ő maszturbálásával egy tempóban. Gyengéd puszikat adtam a nyakára. Egyre gyorsabban jártak az ujjai a csiklójánál, és kb. öt perc telhetett el így, amikor is a szemeim előtt úgy elélvezett Lionella, hogy az élménytől majdnem én is elélveztem. Teljesen meg voltam lepődve és látszólag ő magát is meglepte ezzel. Azt nem akarom elhinni, hogy ez begyakorolt műsorszám volt és már sokszor megtörtént ez így vele. Talán-talán inkább kedvesek voltunk akkor és ott egymásnak.

    Mivel nekem ilyen élményem eddig nem volt, máris eltárolom ezt az emléket, mint felejthetetlent.

    Utána még ő is szopogatott engem pár percig, de az előző események után nekem bizony már alig állt a farkam. Azonban a szopizás így is jól esett. Búcsucsók helyett ezt kaptam :-)
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor átadtam neki egy tényleg szerény ajándékot, a virágcsokromat pedig diszkréten letettem az éjjeliszekrényre. Mivel Lionella nem itt szocializálódott, 10 másodperc múlva előre kérte a virágcsokrot, én meg mondtam, hogy a dolog már megtörtént. Kivitte a borítékomat és azonnal visszatért a törölközőmmel. Számomra mindez teljesen korrekt volt. Nekem megérte volna még akkor is, ha nincs ez az önkielégítés. Ezzel együtt meg aztán sokszorosan megérte.
  • Összkép:

    Két fő benyomásom van. 1. Pazar nő 2. Jól viselkedtem és megmutatta nekem, hogyan maszturbál (így hirdeti a konkurens oldalon).

    Hogy ne csak egy dicsérethalmaz legyen ez, el kell mondanom, hogy nem kaptam nemhogy csókot, de még szájrapuszit sem. Talán majd legközelebb. Mégis, ma délután sokkal gazdagabbnak érzem magam, mint voltam ma reggel. Úgyhogy köszönöm szépen Lionella. Segítségeddel a csillagok közé jutottam (ad astra).
Happy Massage