• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Mosolygósom!:)
    Elöször is szeretném megköszönni,hogy ilyen szép besziben örökítetted meg a találkozásunkat és természetesen a lila minősítést.:)
    Örülök,hogy már sokadjára a vendégem voltál, számomra is mindig élmény az együtt töltött idő. :)
    Nemcsak az ajándékokat a nagy nevetéseket,jó beszélgetéseket KÖSZÖNÖM de azt is hogy MINDIG úriember vagy a randiaink során. :)
    Remélem még sokszor okozhatok neked hasonlóan kellemes órákat. :)
    Milliószor Puszil Tiusod..♡☆

  • Egyeztetés:

    Tiust számtalan alkalommal meglátogattam már, élmény dús, felejthetetlen randikat töltöttünk el együtt és ez idő alatt nagyon jó kis párost alkottunk mi ketten :).
    Minden alkalommal egyre jobban fokoztuk az élvezeteket azonban az összes találkozónkat tekintve úgy érzem, sőt így is van a mostani lett a legcsodálatosabb és élményekben gazdag randevúnk. Mind emellett Jubileumot is ünnepelhettünk, ugyanis fél évvel ezelőtt mosolygott rám a szerencse, amikor is az élet ennek a tündéri szép, bájos leányzónak a karjai közé sodort… és ezért tényleg nagyon szerencsésnek érezhetem magam :)
    A találkozóink száma azóta pedig egyre csak gyarapodott és ahogy az randinknak egyiknek vége lett, már vágytunk is a következőre. Úgy ahogy erre a mostani találkozónkra is… privát üzenetben rengeteget csevegtünk, amit szinte mindig egy-egy telefonos beszélgetésünk követett, mert Tius cuki hangját hallani is egyszerűen mámorító érzés. Úgy terveztük most, hogy egy esti, romantikus randi keretein belül fogunk találkozni, egyébként már ez az ötlet is nagyon izgalmasan hangzott, hát még az élmény, amit átéltem :). Könnyen találtunk mindkettőnk számára alkalmas napot és időpontot, amit szokásomhoz híven VTR-en erősítettem meg.
  • Megközelítés:

    A lábaim már automatikusan Tia lakásához visznek, amely pont a munkahelyem és a lakásom között helyezkedik el, így a megközelítés számomra a világ legkönnyebb dolga.
    A harmadik kerület az úti cél, a kerület nevezetes terétől nem messze a sokunk által ismert gyümölcsös utcában. A BKK járatai a ház mellett közlekednek, így a megközelítés tömegközlekedéssel nagyon jó, az autóval érkezőket pedig a ház előtt lévő óriási ingyenes parkoló várja.
  • Helyszín:

    Magas panelház alsóbb emeleti szintjén van Tia lakása. A ház felépítéséből adódóan lift természetesen van. Sok lakó jár ki-be a lépcsőházban, de nincsenek szúrós tekintetek, nem figyelik a másikat, a diszkréció megvan, a lakók lényegében úgy érzem a betérő vendéget is házbélinek tekintik.
    Történt ugyanis, hogy amikor a belépésemet követően célirányosan közelítettem meg a lépcsőházat és a liftet egy idős néni váratlanul leszólított, gondolván, hogy én ott lakom és kedvesen megkérdezte, tudom-e mikor lesz a közgyűlés… hát erre sajnos spec. nem tudtam neki mit válaszolni, de megállapodtunk, hogy bármikor is lesz, biztosan jelen leszünk majd :). A váratlan szitu után mosolyogva léptem be a liftbe és már robogtam is felfelé. A liftből kilépve, szinte Tius ölelő karjai közé szaladhatunk, a Tündérke ugyanis a lift melletti rácsos ajtónál vár.
    A lakás az előző látogatásom óta semmit sem változott, még mindig minden tökéletes…Tius igazi háziasszony, szorgos kezecskéinek munkája mindenhol látatja magát… minden a helyén van, rend és tisztaság uralja az egész lakást. Lényegében nem egy nagy a lakásról van szó, de minden igényt kielégít. Két szobája van, az egyik Tius magán birodalma és a másik, a bejárati ajtótól jobbra lévő első szobában pedig fogadja Tius a vendégeit, ahol a szoba közepén egy stabil massz.pad található, a falnál egy szép fehér bőr sarokgarnitúra valamint az ajtónál egy társalkodó asztal székekkel. A szobában hangulatos világítás mellett kellemes muzsika szól a tökéletes ellazuláshoz, minden nagyon szépen és ízlésesen van kialakítva és berendezve. A szobával szemben van egy kisebb fürdőszoba, zuhanyfüggönyös káddal, mosógéppel, mosdóval felszerelve, tisztálkodó eszközök többféle márkában… nagyon hízelgő még a kedvencem is köztük volt, köszönöm Tiusom :), tehát minden adott egy tökéletes randira való felkészüléshez.
  • Lány külseje:

    Tius egy gyönyörű szép, bájos leányzó, nagyon-nagyon az esetem, kedves de határozott izzig-vérig Nő, egyszerűen imádom!
    A Szebbnél szebb fotói életszerűen mutatják az ő vágykeltő, izgató nőies vonalait, de mégis a személyes találkozás az, ami felteszi az „i”-re a pontot. Tiust élőben meglátni és elveszni a gyönyörű sötétbarna egzotikus, csábító szemecskéiben, egyszerűen szívet-lelket melengető érzés. Őszinte kedvesség, szeretet és ezzel együtt egyfajta huncut bujaság és kacérkodás élménye lesz úrrá rajtam, ha elmerülök gyönyörű tekintetében. Kerek formájú nagyon bájos, cuki arca van, nagyon tetszik nekem, egyszerűen elolvadok, ha rápillantok.
    Mindig ízlésesen sminkelve, csókos ajkain tűzpiros szájfénnyel fogad, ami persze pár másodperc után már az én számon tündököl, ezen Tiussal mindig nagyot nevetünk, hogy hogy áll nekem a rúzs :), de persze a randink végén azért gondosan letörölgeti rólam az árulkodó nyomokat…ellenkező esetben hazafelé az utcán biztosan furcsán néznének rám az emberek :).
    Egy vékony fekete top felsőben fogadott, a gyönyörű nem kisméretű cicijei szinte kibuggyantak a picit szűkös felsőjéből, alul pedig egy szexis rövidke farmer sort takarta formás popsiját. Mikor megláttam a szívem majdnem megállt a gyönyörű szépségétől.
    Nagyon szereti a sportot, sokat fut, edz és kardiózik, a csodás alakja és a kecses formái minderről tanúskodnak. Karcsú alak, kerek formás popsi, hosszúkás szexis combok, mindene tökéletes és nagyon-nagyon izgató.
    Tetoválástól szinte teljesen mentes, Illatos, selymes szolizott bőrét tapintani, simogatni mesés élmény nyújt. Tius a karján visel egy-két apróbb motívumot, de azok abszolút nem zavaróak.
    Cicijei eredetiek, teljes tenyeret kitöltő méretekkel, tehát nem pici cicik :) szeretem őket masszírozni, gyömöszölni, csókolgatni, szopogatni, amit Tius is nagyon kedvel, szereti ha nincsenek ikrek elhanyagolva :).
    Kíváncsi és vidám természet, szeret jókat beszélgetni, nevetgélni, mi a randijainkat mindig így töltjük el, kötetlenül, vidám hangulatban, de ha úgy kívánja a vendég, akkor természetesen a relaxálás kerül előtérbe. Folyamatos kedvessége mellett nagyon odaadó és figyelmes, mindig levesz a lábamról… gyönyörű szép Nő… Imádlak Drága ;)
  • Erotikus masszázs:

    Erre a rendhagyó jubileumi találkozónkra finom borocskával, édességgel és az alkalomnak megfelelően külön egy szép ajándékkal készültem Tius számára.
    Belépésemet követően boldogan és izgatottan ugrottunk egymás nyakába és nagy cuppanós csókokkal köszöntöttük egymást. Óriási élmény volt Tiust újra látni, megölelni, csókolni, …egyszerűen úsztam a boldogságban. Cipőmet gyorsan levetettem és máris a szobában találtuk magunkat. Ott is folyamatosan ölelgettük, csókolgattuk egymást, olyan érzékiséggel bújtunk össze, mintha ezer éve nem találkoztunk volna, pedig tényleg csak pár hét telt el az előző randink óta…egyszerűen álomszerű volt az érzés.
    Átadtam Tiusnak az ajándékaimat, amivel meglepetést és nagy örömet sikerült neki szereznem, majd köszönete jeléül hálás igazi barátnős nyelves csókokat kaptam. Mielőtt azonban elmentem volna magamat felfrissíteni felbontottam a magammal hozott borocskát és azt közösen kortyolgatva szorosan összebújtunk és közben gyengéd csókokkal élveztük egymás társaságát, nagyon érzéki, meghitt hangulat volt :).
    Tius azonban, hogy még jobban fokozza a hangulatomat, lassan kezdte az ingemet kigombolni, amit a vágyaktól ekkor már alaposan feltüzelve gyorsan levettem magamról a többi cuccommal együtt és vettem egy gyors fürdőt.

    Mikor visszaértem Tius már szabadon a fedetlen gyönyörű formás kebleivel csak egy fekete vékonyka bugyiban várt. Gyönyörű vágykeltő látvány fogadott, nem is tudtam parancsolni magamnak, Tiust szorosan átöleltem és az előzőeknél is hevesebb nyelves és ajakharapdálós, cuppanós csókokkal estünk egymásnak. Tius egyik kezével azonnal a meredező farkamat kezdte masszírozni én pedig a számmal hol a csókos ajkain cuppogtam, hol pedig a cicijeit szopogattam. Ezt az izgató előjátékot perceken át folytattuk, majd ezután lassan a massz.pad felé lépegettünk.
    Nem beszéltük meg a programunk alakulását ez nálunk mindig spontán jön, kezdésképpen azonban mindketten egy kis masszázsra vágytunk, így a hassal már ugrottam is a padra.
    Jó hangulatú, kellemes beszélgetések közben Tius alaposan átgyúrta a teljes testemet. Nem túl hivalkodó, de nagyon finom illatos olajjal végezte a masszázst, amelyben szakszerű, kellően erős, tanult mozdulatsorokat alkalmazott.
    A kezecskéi által minden porcikámban éreztem a bizsergést, vérpezsdítő volt minden érintése. A hátam és a vállaim kezelésével kezdett és így haladt fokozatosan a lábaim irányába. A fenekemet is gondosan megdolgozta nem csak a kezét, alkarját is bevetve…még két nap múlva is éreztem izomláz formájában Tius kezecskéinek áldásos munkáját :).
    A masszázs vége felé egyre gyengédebbek lettek az érintések, a fenekemnél és a combjaim közt izgató benyúlásokkal, zacsi simításokkal kiegészítve, majd ezután rám dőlt és a hátamon érezhettem cicijeinek finom csúszását, az arcomon és a fülemen gyengéd csókjait és a tarkómon izgató sóhajait. Pillanatok alatt felkorbácsolta Tius a vágyaimat, beindult a vérkeringésem az altájamon, kívántam már mindenét és ezt ő is megérezvén a fülembe súgta „maradj édesem rögtön jövök” és kiment egy gyors kézmosásra…
  • Levezetés:

    …Tiusom nem hagyott sokáig magamra, mikor visszatért én már félig felültem a padon, ekkor mellém lépett és a heves vágyaktól már mindketten feltüzelve egymásnak estünk.
    Nyaltuk-faltuk egymást, Tius fürge nyelvét szinte a torkomban éreztem, annyira intenzíven smároltunk közben a kezével folyamatosan ingerelte, simogatta a farkamat. Aztán ajkai lassan elhagyták számat és a nyakamat majd a mellkasomat végigcsókolgatva egyre lejjebb került az ágyékom irányába. Tius elém térdelt, haja beborította mindkét combomat és a farkamat a finom ajkai közé vette. Elöntött egy kábító forróság, ahogy a meleg ajkai körbefonták a hímtagomat és azonnal egy lendületes, cuppogós bólogatós szopizásba kezdett. Leírhatatlan érzés lett úrrá rajtam, szinte alig hittem el, ami történik velem. Ez a póz sajnos annyira nem tette lehetővé, de próbáltam közben a cicijeit kézbe venni, több kevesebb sikerrel ezt meg is tudtam tenni, majd a hátát simogattam és rádőlve csókolgattam mindenét, amit elértem. Pár perc intenzív szopizás után a kanapéra helyezkedünk és Tius megkért feküdjek a hátamra.
    Elhelyezkedtem Tius szemből rám feküdt, majd gyengéden csúszkálni kezdett rajtam, puncija pedig közvetlenül a farkamnál siklott. Bár a bugyiját még viselte, de így is nagyon izgató volt ez a póz, közben szenvedélyesen csókolóztunk. A farkam majd felrobbant a vágytól, Tius minden visszacsúszásánál picit elakadt benne, majd újra a mellbimbómat kezdte a puha ajkaival kényeztetni és csúszott rajtam egyre lejjebb.
    Az ágyékomhoz érve ismét a szájába kerültem. Először csak a makkomat nyalogatta és szopogatta őrült izgató módon, közben folyamatosan kereste a tekintetem, engem szinte megbolondítva ezzel, majd egyre mélyebben már-már koppanásig az ajkai közé vette és máris jöttek a pornós élmények.
    Tius hangosan nyögdécselt, nyalogatta, finoman köpdöste majd a kinyújtott nyelvéhez csapdosta többször a farkamat, aztán szinte tövig a szájába véve folytatta intenzíven a szopizást egészen az élvezésemig. A vég az ajkai között ért egy óriási remegős orgazmussal. Tius mindent kiszívott belőlem és még azután is sokáig a szájában tartott és hagyott teljesen az ajkai közt lenyugodni, majd ezután egy papírtörlőbe kerültek a srácaim. Mint akit kiütöttek, meg sem tudtam sokáig mozdulni az ágyon, olyan élmény áradatot kaptam, Tius közben kiszalad a fürdőbe egy öblítésre én pedig addig csak tovább pihegtem az ágyon :).

    Mikor visszatért lazítás képen felajánlott nekem még egy kis masszást, amit örömmel elfogadtam, mert tudtam, hogy nagyon jól fog az most is esni, de már nem akkora lendülettel, mint az elején, de azért sikerült felmásznom a padra :).
    Hasonló koreográfiával, mint előzőleg újra egy szakszerű masszázst kaptam, de most a lábaim és a fenekem picivel több törődésben részesültek, a combközöknél és a zacsinál még több kényeztetéssel.
    Tius nagyon tudja, hogy hova, miként és mikor kell nyúlni, éreztem is a finom érintései hatására újra a bizsergést az ágyékomban ezért lassan az oldalamra is fordultam. Ekkor Tius cicije pont a szemem magasságába került és a bimbócskáját azonnal az ajkaim közé szívtam Tius pedig a tarkómat simogatva halk sóhajokkal húzott egyre jobban a cicijére. Felváltva mindkét bimbóját megszopogattam, miközben felültem a padon és az egyik kezemmel a combjai közé nyúlva a bugyiján át a punciját kezdtem simogatni.
    Pillanatok alatt felkorbácsoltuk egymás vágyait, éreztem Tiusnál a tüzet és a szenvedélyt és azonnal újra heves smacizásba kezdtünk. Nyelvünk kutakodva járt egymás szájában, csodás élmény volt, közben Tius finoman harapdálta az ajkamat a fülemet… szédítő érzelmek és energiák törtek a felszínre.
    Leszálltam a padról és mindezt már egymással szemben állva folytattuk. Hosszú percekig nyaltuk faltuk egymást, majd Tius javasolta helyezkedjünk a kanapéra.
    Megfordult előttem és mélyre hajolva megigazította a törölközőt a kanapén. Popsijának csodás látványa ekkor szinte szemen vágott és azonnal magamhoz húztam.
    Hátulról átkarolva csókolgattam a nyakát majd a két karja alatt átnyúlva simogattam cicijeit, közben Tius a popsiját a meredező farkamhoz dörgölte. Hangosan sóhajtozott, csodás élmény volt, mindketten nagyon élveztük…majd két kézzel rámarkolt a kezemre és még erősebben a cicijeire nyomta őket. Közben Tius oldalra fordította a fejét és mindezt már szenvedélyes smacizások mellett folytattuk tovább.
    A vágyaim és az érzelmeim ekkor már a fellegekben jártak, gyengéd csókokkal lassan egyre lejjebb és lejjebb csúsztam, míg letérdelve a popsijához nem értem. Simogattam, csókolgattam a kerek félgömböket nagyon-nagyon izgató volt, majd megkértem Tiust forduljon meg. Előtte térdelve ezután már mindezt szemből a puncijánál a bugyiján keresztül csináltam, mámorító érzés volt. A belső combokat gyengéden csókolgatva haladtam egyre beljebb és beljebb, majd a bugyiját félre húzva Tius punciját kezdtem nyalogatni.
    Fantasztikus érzés kerített hatalmába, a puncija már kellően nedves volt és azok az ízek…majd szét vetett a vágy. A lassú nyelvcsapásaimat egyre jobban fokoztam és Tius is egyre hevesebben reagált…a jobb lábát közben feltette az ágyra és így csípőjét jobban a szám felé fordítva nagyobb teret kaptam a kényeztetésre.
    Tius izgatottan sóhajtozott, nyögdécselt kezével simogatta a fejemet én pedig próbáltam minél nagyobb örömet szerezni neki. Hosszú percekig nyalogattam, kényeztettem így előtte térdelve finom punciját, ekkor már mindketten felfokozott állapotban voltunk, majd Tius gyorsan levette a bugyiját és az ágyra tolt.
    Elém térdelt és újra a szájába vette a farkamat. Az előző franciás kört is túlszárnyalva, még nagyobb vehemenciával szopott és ekkor már az ajkaival többször a zacsimat is kezelésbe vette.
    Mikor nem volt éppen a farkam a szájában, akkor gyors kézimunkával dolgozott, közben a zacsimat finoman nyalogatta és a golyszikat egyenként szívta az ajkai közé ezzel nekem fantasztikus élményt szerezve.
    Aztán újra a forró ajkait érezhettem, de ekkor már elvesztettem minden józan ítélő képességemet :). Többször a csúcs közelében jártam, de még nem durrantam. A punciját viszont nagyon akartam még érezni és megkértem Tiust csücsüljön a számra.
    Isteni puncija gyengéden a számra csúszott és 69-ben folytattuk egymás örömszerzését.
    Több percen át kényeztettük egymást orálisan, nyelvemet felváltva hol a duzzadó csiklóján hol pedig a nedves barlangjánál járattam, közben Tius engem ott lent délen a forró ajkaival újra a mennyekbe repített. A vég másodjára is a gondos és finom ápoló ajkai között ért, megvárva, míg ott bent teljesen le nem nyugszom.

    Másodjára is ki lettem ütve…ez aztán mindenre kiterjedő kezelés volt, amiben Tius részesített, majdhogy nem fel kellett mosni engem a randi végére :). Ekkorra már a kétórás randink azonban a vége felé járt, bevallom erő sem sok maradt bennem, de egy gyors frissítő fürdőre azért összekaptam magam.
    A tusolásom után már felöltözve és egymással összebújva elfogyasztottuk még a maradék borocskát majd az átélt csodás élmények után lassan-lassan a búcsú percei következtek. Hosszasan összebújtunk, ölelgettük, csókolgattuk egymást, egy ilyen csodálatos, élmény dús randi után nagyon nehéz volt a távozás. Azonban még ott helyben megbeszéltük, hogy ezt az élményt mindenképpen folytatnunk, sőt fokoznunk kell méghozzá rövid időn belül :).
  • Elszámolás:

    Nálunk ez sosem volt téma, úgy ahogy most sem, egy szót sem ejtettünk róla, hogy a randi igazán csak kettőnkről szóljon. A randink végén az asztalra helyeztem a kapott csodás élményekért a megtoldott virágszálakat.
  • Összkép:

    Tius engem már a legelső találkozásunk alkalmával elvarázsolt és ez a varázslat, ez a mámoros csodálatos érzésem iránta minden további találkozónkkal egyre jobban erősödik.
    Nehéz szavakba önteni, hogy milyen mesés élmény számomra vele lenni, érezni közelségét, összebújni vele, örömöt szerezni egymásnak… egyszerűen csodálatos érzés.
    Nagyon sokszor találkoztunk már, de még mindig izgatottan várom az újabb és újabb találkozónkat, mert még most is tudunk újat, izgalmasat mutatni egymásnak.

    Édes Tiusom Te vagy az én nagybetűs Istennőm nagyon köszönöm Neked ezt a megismerkedésünk óta eltelt gyönyörű szép fél évet, amivel bearanyoztad az én 2019-es esztendőmet és nagyon szeretném, hogy még sok ilyen szenvedélyes közös fél évünk legyen együtt, és HÁLÁS köszönetem Drágaságom ezért a csodálatos élményért, amiben részem lehetett Veled…már most nagyon várom a következő randinkat, hogy majd ott folytathassuk, ahol most abbahagytuk ;)
    Istennőm nagyon sokszor csókollak!!! a Te Mosolygósod ;)
Happy Massage