• Vivien11

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt, ahol egy csilingelő hangú leányzóval, mint ez később élőben kiderült, vele beszéltem. Nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről és rögvest időponttal is tudott szolgálni, amelyet készséggel el is fogadtam. A randevúig egy órám volt.
  • Megközelítés:

    Autóval közlekedem, így aznap is azzal érkeztem. A környék könnyen megközelíthető, a GPS oda vitt. Nyitott szemmel járom a világom, így hamar észre vettem, hogy a környék tele van buszmegállóval és a villamos is ott tesz le. A helyszín a kerület egyik főútvonala mellett elhelyezkedő lakópark. Közelben benzinkút (három betűs Osztrák), uszoda. A parkolás díjtalan, azonban a helyek száma véges. Nem érdemes közvetlenül a ház elött próbálkozni, a környező utcákban jobbak a kilátások szabad helyek tekintetében.
  • Helyszín:

    A parkolási mizériát követve, a lépcsőház felé menet újra hívtam őt. Hamar megvolt a bejutáshoz szükséges instrukció és már repültem, illetve inkább csak lifteztem is a kiszemelt cél felé. Halk kopogás az ajtón és Szezám, tárulj, nyílt is. Az ajtó mögöt már várt rám a masszőzöm. Két puszi és irány a tett színhelye. A lakás tiszta, rendezett. A nappali paravánnal takart, a folyosórol 2 szoba nyílik, plusz a fürdő. A lakást ketten használják, de én nem találkoztam mással. A kissebbik szoba volt a miénk. A mérete inkább kicsinek mondható, masszázsággyal a közepén. A ruháknak szobainas, a polcokon masszázskrémek, olajok. Az ágy végében tükör. Gyors egyeztetés, vetkőzés és írány a zuhany. A törölközö friss, illatos, puha. A fürdő tiszta, zuhanykabinnal szerelt. A kabinban beállított hőfokú víz, a szabályzó felett felirat, ne nyúlj hozzá. Megszámlálhatatlan számú tusfürdő, mindenki megtalálja a számára ideálisat. Gyors higiéniai gyakorlat és irány a kisszoba.
  • Lány külseje:

    A kisszobába érve leesett az állam. A fogadó ruha sem takart túl sokat, hiszen egy fekete fehérnemű szett és magassarkú cipő volt az össz, de eddigre ez is lekerült. Ott ált előttem egy csodaszép, formás fiatal lány, olyan szemekkel, hogy kezdett kicsúszni a talaj a talpam alól. Pici, törékeny teremtés, de látszik rajta a sportos életmód. Szép, kislányos cicik, formás lábak, csodaszép arc, és olyan popsi, hogy... hú, rajzolni sem lehet szebbet. Aki a képeit nézi és az alapján érkezik, biztosan nem fog csalódni. Ő az és tényleg csodaszép. Itallal kínált, de ebben a helyzetben hirtelen semmi sem kellett. Elnézést kért és kiszalad, mint később kiderült, a melegített olajért, addig én rászédültem, vagyis felmásztam a masszázságyra. Röpke pillanatok múlva, gyors tipegésekkel meg is érkezet.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás masszírra érkeztem. Ez jelen esetben két kivégzést is takart. Hamar rátértünk a lényegre, persze egy gyors egyeztetés, hogy mit és hogyan szabad után. Én az ágyon, ő mellette. Finom mozdulatokkal indított, simogatás, érzékek felkorbácsolása, amivel hamar célt ért. Jobbnak láttuk, ha gyorsan helyet cserélünk és én is feltérképezem őt. Olaj a tenyérbe és irány a teste. Fantasztikus bőre van. Az érintésekre jól reagál. Fentről lefelé bekentem a teljes testét. A punci tinilányos, kis pihe borostával, ami semmit sem vont le az értékéből. Első randi lévén nincs letámadás, csak puhatolózás. Fordulás az ágyon és hátulról is bekentem. Az a popsi tényleg fenomenális. Jöhetett a helycserés támadás. Ismét felszuaszakoltam magam az ágyra. Ő feltérdelt a lábam közé és az olajos testével végigcsúszott rajtam, ami valljuk meg makktársaim, nem semmi érzés és nem utolsó látvány. A csúszka a lábamközénél ért véget, így a sikamlós lánykából a kapitány is kapott. Hamar indulót is fújt, amit a masszőzöm is hamar észrevett, így kezdetét vette az első kényeztetés. A kapitány kezdetben olajos masszázst kapott, kitérve a környező területekre is, majd elmerült Vivien édes szájában. A kéz és a száj hol együtt, hol külön-külön kapott szerepet, de mindkettő kellemesnek bizonyult és pár perces ténykedés hatására az ágyú is eldördült. Nem sietett, finoman játszott az érzékeimmel. Édes mosolyt láttam Vivien szája szegletében. Nedvestörlőbe temettük az utódokat és ismét itallal kínált. Kiszaladt frissen melegített olajért, amíg én átfordítottam magam hasra. Kicsit úgy éreztem magam, mint bálna a parton, pedig nem vagyok egy hatalmas termet. A továbbra is csintalan mosolyú Vivien hamar visszaért és elkezdődött a masszázs rész. Egy kellően erős és gyakorlott mozdulatokat tartalmazó, tartalmas masszázsban volt részem. A lábaktól kiindulva, a nyakamig, minden porcikámat átgyúrt, ami nagyon kellemes és megítélésem szerint szakszerű, tanult praktikákkal, mozdulatokkal fűszerezett volt. Ne felejtsük el azt sem, hogy a tükörben folyamatosan láthatod ténykedés közben, ami valljuk meg nagyon kellemes látvány. Édes érintések egy csodaszép fiatal, meztelen lánytól, aki néha még szembe is mosolyog veled a tükörben.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével arra eszméltem, hogy a fülembe suttogja: "Egészségedre". Ez volt a felhívás a második felvonásra. Az ügyelő jelzett, a függönyt felhúzták. Persze a felhúzták akár rólam is szólhatott volna. Hasról hátra fordulást követően, Vivien megindította a végső támadást ellenem, aminek a vége a kivégzésem. Lágy simogató mozdulatok, majd erősebb, de gyengéd masszázs ott, ahol a férfiembert hamar le lehet győzni. A kapitány hamar hadrendbe állt. Vivien hol a környéket, hol a kapitányt masszírozta. Volt, hogy a "nyaka" köré fonta ujjacskáit és körkörös mozdulatokkal ingerelte az akkorra pattanásig feszült fővezért. Gyakorlott kivégző a lány, így tudja, hogy mitől döglik a légy és hamar a szájával kényeztetett. Nem tudom, hogy mennyi idő telt el, de robbanásszerűen tört ki belőlem minden maradék utód. Végem volt, haldokoltam, mennybe mentem. Hagyott picit pihegni, majd tisztogatás. Üdítővel kínált, amit az átélt eaemények után gyorsan el is tüntettem. A legjobb dolog az egészben mindamellett, amit leírtam, hogy amikor épp nem voltam hulla, teljesen jól el is beszélgettünk. A vége gyors zuhany, majd elszámolás és búcsú. Megegyeztünk, hogy nem utóljára voltam, látjuk még egymást.
  • Elszámolás:

    A telefonba előre megbeszéltek szerint, a végén rendeztem, némi plusszal. Nagyon jó masszázs, kellemes fel és levezetéssel, nekem teljesen megérte.
  • Összkép:

    Amennyire fáradt és nyűgös voltam érkezéskor, olyannyira felfrissülten távoztam. Na jó ez nem teljesen igaz. Kifacsartak, mint egy citromot, meghaltam, mennybe mentem. Nagyon jól éreztem magam, felejthetetlen volt. Rangon aluli a jó beszi, de sajnos ez jelenleg a legmagasabb, amit adhatok. Remélem lesz még lehetőségem magasabb besorolású írást is prezentálnom róla.
Happy Massage