• BjQueen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsup-n beszétünk, elmondtam az elképzeléseim, megegyeztünk a programban.
  • Megközelítés:

    Bkv-val mentem, ez nagyon egyszerű, deák tértőlár perc séta. Kocsival parkolni nem egyszerű a környéken.
  • Helyszín:

    Kicsi,de felújított garzon, tökéletes randihelyszín, mivel egyedül van. Fürdő hibátlan, ruháimat a nappaliban lévő székre tudtam letenni.
  • Lány külseje:

    Nagyon magas, a magassarkúval meg főleg. Ilyen magas lánnyal még nem voltam, combjai nagyon hosszúak, szexi volt a térdcsizmában. Dereka vékony, mellei nagyok, igaz a melltartó nem került le (bizarlady progtamra mentem, nem mertem kérni). Arca nagyon szép, ajka csókra csábít, tekintete szexi és szigorú.
  • Action:

    Femdom progamra vágytam, ahol ha jól szolgálok van frania és szex. Felvilágosított, h ez a bizarlady. Tisztáztuk, h felcsatolhatós kizárva, illetve fájdalomra nem vágyok, ellenben szeretném ha kényszerfranciáztatna, mindent parancsra tehetek, ha jól viselkedek, kapok jutalmat.

    Kézcsók után röviden beszélgettünk, majd elküldött fürdeni. A hálóba az ágyon feküdve várt, fehérnemű, combfix, térdcsizma szerelésben. Oltári szexi volt. Prancsolta, hogy vegyem le a törölközőt. Az ágy szélére térdelt, a számba nyomta az egyik, majd a másik mellét. Nem sokáig élvezhettem nagy melleit, vissza feküdt, és a lábait kellett végignyalnom, csókolni. Amint elértema térdéhez a másik lábra irányított. Készségesen lestem a parancsait, majd megfordult, pucsított, a bugyiját letolta, és a fenekét kellett nyalnom, rendesen. Néha belenyomta a fejem, hogy ne kapjak könnyen levegőt. Megdícsért, hogy lehet hasznos szolga leszek. Vissza hanyatfekvésbe, lekerült a bugyi, újra végig kellett csókolnom, nyalni mindkét lábát, majd megengedte, hogy a punciját kényeztessem. Lassan finoman kezdtem, ahogy nedvesedett, úgy fokoztam a tempót. Néha leparancsolt, hogy a popsiját se hagyjam ki, majd vissza a puncira. Sokáig ment ez a játék. Néha a számba köpött, megköszöntem, lenyeltem és folytattam a nyalást. Egyik ilyen nyálcserénél belenyalt a számba, elcsattant 1-2 csók is. Picit tekergette a mellbimbómat, majd a farkam köpködte és franciázott. A hátamra parancsolt, 69, hol puncit, hol popsit kellett nyalnom, Ő pedig köpködte, verte, néha szopta a farkam és a golyóim. Megtiltotta, hogy elmenjek. Így játszott velem sokáig, majd gumit kaptam és meglovagolt. Lovaglás közben néha a melleit nyomta a számba, néha leköpött. Isteni látvány és érzés volt. Cserét javasolt, kutyába fordultunk. Nem engedte, hogy elmenjek, rámszólt, mikor hallotta h nagyon élvezem. Megfenyegetett, hogy bünti lesz, de nem bírtam tovább, elélveztem.

    Szünetben dumáltunk, mintha nem is domimáns programra mentem volna, tök jól elvoltunk. Kérdeztem, hogy ismétléshez lenne kedve? Persze, megkért h mosakodjak meg. Visszatérve az előző programot játwzottuk újra, annyi h szexnél misszi volt az első póz. Kutyánál ő is szerintem elment, megengedte, hogy én is elélvezzek, vicc, hogy 2 lökéssel ezután óriásit élveztem. Ezen jót derültünk, dumáltunk tovább kicsi, majd távoztam tőle.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltük, az elején rendeztem, szóba se került.
  • Összkép:

    Első ilyen élményem, régi vágyam volt ez, előzetes elképzeléseim, vágyaim megvalósultak. Mindent amit kértem megkaptam, semmi olyat nem tett velem, amit ne kértem volna előzetesen. Szeretném újra átélni.
Happy Massage