• Happy Dorina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször kerestem telefonon, de végül sikerült vele egyeztetnem.
  • Megközelítés:

    Nekem a 4. Metro volt jó, aztán 5 perc séta. Aki kocsival próbál megérkezni, annak van parkolóhely, de fizetős.
  • Helyszín:

    Nemzeti zeneszerzőnkről elnevezett lakóépület együttes egyik bejáratánál lehet kezdeményezni a bejutást. Emeleti lakás. Egyszerűen, de jól berendezett, a fürdőszoba mindennel felszerelt, kádas és zuhanyzós. A szoba pár lépésre a fürdőtől, kicsiny, de hangulatos nagyon. Vörös ledfüzér és tatami a padlón. Kis puff a ruháknak, asztalka és szobainas teszi ki a berendezést. A falon a tatami körül tükörrendszer a vizuális élményeknek :)
  • Lány külseje:

    Melina képei alapján is rendkívül csinos, feszes testű, keblű és istenien markolható popsijú leány. Arca ugyan kitakarva, de ez csak a diszkréció miatt van. Szépséges kis hölgy. Mosolygós és jó vele beszélgetni is. Mélyen szembenézésekor kissé zavart a műszempilla, de hamar megoldottuk. Nekem nagyon tetszik mindene, nagyon bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből kijövet, egyeztettük a lehetőségeket. Kötött programja van, ami alapos, szakszerű és relax masszázsból áll, olajjal vagy krémmel. Ezután kényeztetés, majd újra masszázs, de kívánság szerinti. A vége megint levezetés, ha az ember fiának van még kedve, ereje, lehetősége.... Hasra parancsolt, aztán nekiállt átgyúrni az izmaimat, lábtól felfelé a hátamig, ott kérésemre kicsit tovább időzött. Most érzem csak mennyire hatásos volt, teljesen felfrissültem. A második massage egy csúszka volt, amit nagyon szeretek. Előtte beszélgettünk de közben olajozgatta magát rendesen, annyira csillogott a mellein a ledfény, hogy káprázott a szemem! Nagyon erotikus élmény volt, ahogy a kemény mellbimbókkal cirógatott a mellkasomon, aztán lejjebb, a hasamon, majd még lejjebb.
  • Levezetés:

    Az első masszázs után, finoman olajos kezecskéivel bekente a cerkát, és kézimunkába kezdett szorgalmasan. Figyeltem az arcát közben, a szemkontaktust keresve. Elmosolyodott és kérdezte, hogy miért nézem? Mert szép lány kényeztet - válaszoltam. Végül nem is kellett sokat dolgoznia, hogy végem legyen. Megtörölgetett szépen, magát is, és kértem feküdjön kicsit mellém. Akkor már tudta, mi következik, hiszen tapasztalt lány. Végigpuszilgattam a testét, a ciciket különös figyelemmel, aztán a hasika és végül a combok között a punciig jutottam. Itt maradtam, és addig-addig nyaltam-faltam kényeztettem, míg ő is elélvezett. Csendes típus, nem az a nyögős, rángatózós álorgazmust mutató, hanem elnyújtottan élvező, irányító alkat. Megérezte, hogy szeretem csinálni és igaza van. A csúszkamasszázs után, ami még inkább felkorbácsolt ezután kezdődhetett a második felvonás, azaz levezetés. Kicsit megtörölgetett és a szájával kényeztetett, lassan, figyelve a reakcióimat. Hát, nagyon finom volt, imádom az ilyen technikákat is, de már nem volt új eredmény, nem volt mit törölgetni. Miattam, mert kissé már elfáradtam az izgalmas élmények hatására. Kicsivel több időre jövök, pl. 2 órára, az már biztos jó lett volna.
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor egy borítékot helyeztem az asztalkára. Távozáskor még ott volt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Melinával, teljes mértékben barátnős típus. Mintha évek óta ismernénk egymást. Egész végig azon volt, hogy jól érezzem magam, és elégedetten távozzak egy visszatérés reményében. Szeretném is látni, amint tehetem! Távozáskor még megöleltük egymást, puszik a kezecskéire (is) és boldogan távoztam.
Happy Massage