• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága vidám és mosolygó Árrpim!

    Először is nagyon köszönöm hogy másodjára is megtiszteltél egy csodálatos latogatással !
    Másodjára és nem utolsó sorban köszönöm Neked a lila istennő beszámolót amit másodjára is újra megkaptam tőled ! ;)
    Igazán örülök hogy ennyire változatos és játékban bővelkedő programot tudunk Mi ketten összehozni!
    Már várom a folytatást ;) és tudom újra egy új meglepetéssel fogsz nekem előrukkolni és Én szívesen részt veszek ebben a játékban ! Izgalmas perceket adunk egymásnak , melyben Én is nagyon jól érzem magam és minden perce emlékezetes számomra ! ;)

    Drágám várlak újra , hogy tudjuk folytatni a Mi kis játékunkat!
    Sokszor Puszillak itt ott és mindenhol ;)
    ❤️

  • Egyeztetés:

    Előző este egyeztettem VTR-en, és sikerült is másnapra lefixálni egy kétórás programot. :-)
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, a Corvin metróállomástól 10 perc séta. A parkolás fizetős, és szerintem nem egyszerű dolog szabad helyet találni.
  • Helyszín:

    Egy régi építésű társasház felső szintjén van a hangulatos lakás. A fürdőszoba kádas (zuhanyfüggönnyel), a tusfürdőkínálat bőséges. A tetthelyen ágy, tükör az sajnos nincsen. 
  • Lány külseje:

    Decemberben már voltam nála, így nem érhetett meglepetés, és csöppet sem meglepő, hogy egy hónap elteltével máris erős késztetést éreztem, hogy újra meglátogassam álmaim masszőzét. :-) Csak ugyanazt tudom leírni, mint a múltkor, Szöszi szerencsére semmit nem változott, ugyanaz a gyönyörű kék szemű, eredeti cicikkel és elképesztően formás, markolászni való popsival rendelkező hölgy várt az ajtóban egy kétrészes szexi fehérneműben, mint akkor. Kölcsönösen örültünk a viszontlátásnak, már az előszobában ölelkezős beszélgetésbe kezdtünk, és örömmel konstatáltam, hogy Sziszi a rövid idő alatt semmit sem változott.
  • Erotikus masszázs:

    Ez a legvégére maradt. Ekkor már túlvoltunk a lényegen (legalábbis számomra az a lényeg), így ez egy lazító, beszélgetős masszázs volt. Túl sok időt nem hagytunk neki, szerencsére benne volt a kedvenc masszőzöm, hogy a program javarészét a következő fejezet tegye ki. :-) Lágyan, simogatósan csinálta, ahogy szeretem, lábtól felfelé haladt, azt hiszem, krémet használt, bár nem vagyok teljesen biztos benne, természetesen a popóm se maradt ki, majd a hátam következett. Hogy a masszázs előtt mi történt, azt pedig most mesélem...
  • Levezetés:

    ...a fürdőszobából visszaérve néhány csók kíséretében Szöszi megszabadult a fehérneműjétől, majd megkértem, hogy feküdjön le, hogy először én masszírozhassam egy kicsit. A múltkor legelőször hátára feküdt, most a változatosság kedvéért hasra fekvéssel kezdtük, én nekiálltam olajozni a formás lábakat, majd fölfelé haladva a formás popsi következett, amit a végtelenségig képes lettem volna markolászni. Természetesen itt időztem a legtöbbet, de azért a rend kedvéért a hátát sem hagytam ki, azt is bekenegettem és simogattam kicsit. Ekkor egy férfi-csúszkát iktattam be: ezt úgy értsd, hogy a merev dákómmal a popsin és a hátán csúszkáltam - háááát, ezt is nehéz lett volna megunni... Ennek ellenére azért megkértem Szöszit, hogy forduljon meg, hogy szemből is bekenhessem, simogassam. Viszont mikor a lábak között szembevirított a gyönyörű csupasz puncija, először muszáj volt arra fókuszálnom. Simogattam körülötte, majd a csikló következett, az egyik ujjam szép lassan becsúszott, majd puszilgattam a csiklót, aztán a nyelvem következett. Nekiálltam "lefetyelni", Szöszi rekciójából ítélve tetszett neki, amit csinálok, és néhány perc múlva meg is lett az eredménye a ténykedésemnek. Egy kis pihi után azért elölről is bekenegettem Szöszit, simogattam, végigcsókolgattam a testét tetőtől talpig, a cicik kapták a legtöbb csókot, illetve fölérve én is loptam Sziszitől csókot. Ekkor felajánlotta, hogy most én helyezzem kényelembe magam, hogy ő is a kedvemben járjon. Hanyatt feküdtem, s csodás csúszkában részesített, ahogy a cicik elakadtak a velem egykorúban, leírhatatlan érzés volt. Ezután Sziszi überelhetetlen nyelvleckéje következett, volt amikor csak a nyelve hegyével kényeztetett, volt amikor teljesen bekapta, ez a változatosság teljesen elvarázsolt. Közben kezével az ágyékomat és popómat is izgatta, egy kicsit a zacsit is bekapta, nem túlzás, hogy én a mennyországban éreztem magam, nem is bírtam már magammal, és hatalmasat élveztem, bár már bőven itt is volt az ideje, hiszen masszázsra így is csak szűk negyedóra maradt, de én ezt egyáltalán nem bántam. :-)
  • Elszámolás:

    Úgy gondolom, pesti átlagos, de az élmény bőven átlag feletti volt! Igazából nem is esett szó róla, ráértem a végén vele, így a búcsú előtti zuhanyzás után, beszélgetés közben az asztalra helyeztem.
  • Összkép:

    Csak ugyanazt tudom mondani, mint a múltkori randink után, csodálatos estében volt részem Szöszi jóvoltából, köszönet érte! Szöszihez azért érdemes rendszeresen visszatérni, mert a csillagos ötös barátnő feeling garantált. Ehhez ugyanis semmi mást nem kell tennie, csak önmagát adnia. Márpedig így biztosak lehetünk a dolgunkban. Szöszin egyértelműen látszik, hogy amit csinál, azt őszinte átéléssel, lelkesen csinálja, sőt: szereti csinálni! Én pedig szeretek Szöszihez járni. :-)
Happy Massage