• Brianna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Minden digitális módon, végén telefonon, fixálva a címet. Aranyos kedves hangja van a telefonban.
  • Megközelítés:

    Autóval nem gond, de tömegközlekedéssel is kiválóan megoldható, busz megálló nem messze.
  • Helyszín:

    Kívülről nem annyira menő, de belülről rendben levő ház, lifttel. Bejutás kapukóddal, amit telefonon megkapsz. A lakás felújitott, nagyon rendben van, kellemes, otthonos. Zuhany tusfürdőkkel, egyszóval okés.
  • Lány külseje:

    Ahogy beszél, ahogy gesztikulál, egyből megkedveli az ember. Pillanatok alatt elvarázsolja az embert a személyisége.
  • Action:

    Megérkeztem, illően köszöntöttük egymást, látta, hogy végig mustrálom megkérdezte: "Maradsz ?" MAradtam. Kis gumicukorral próbáltam jó pontokat szerezni, és eltaláltam másik kedvencét is (beeee ezet nem árulom el, próbálkozzatok).

    Az ismerkedés után fürcsi és fejest ugrottam a nagy, új francia ágyon. Mivel már korrábban megegyeztünk, hogy igazi hedonista napunk lesz, ezért lassan kezdtünk az erotikus tevékenységekhez.

    Ölembe telepedett és így kezdtük el egymást simogatni, csókolgatni. Közben verbálisan is kényeztettük egymást. Ez eltartott egy ideig. De lassan eljutottunk egymás érzékenyebb testrészéig. Közben a kölcsönös kényeztetéshez kényelmes pozícóba kerültünk, de ekkor előkerült a francia nyelvkönyv, és elkezdte leadni a teljes nyelvtant. A mutatópálcám különböző szögből, mélységig és intenzitással lett megdolgozva. Volt itt körbenyalás finoman, bőnyálas eltüntetés keményen, és eljutottunk a DT-ig, amikor a kéjtől remegve bámultam, hogy a velem egykorú eltűnt teljesen a finom szájacskában. Itt már néha hajába markoltam, nem bírtam megállni, hogy kicsit irányítsam, pedig pontosan tudta a dolgát.

    Közben simogattam a nedvesedő nunit, finoman ujjaimmal is próbáltam játszani kívül-belül, majd felülre kerültem és átadtam magam a nyalakodás élvezetének. Vénusszal ez is egy élmény, nagyon jól reagál az ilyen jellegű közeledésre, így lelkesen gyakoroltam, partnerem egészen elégedett lehetett velem, folít minden aminek folynia kell. Egy ks pihenő után, vissza vette a stafétabotot és egy zacskó elkapós figurával franciázott el engem a menyországba. Egy kérése volt, hogy ne üvöltsek közben nagyon. Ezt nehéz volt teljesítenem, mert a tökéletes stílusban történő zacsi morzsolós francia kivégzés üvöltés nélkül nem működik, de szerencsére megtaláltam a törölközőmet és azt szorítottam a számra/számba.

    Egyszer biztos magamahoz tértem, mert ittam is, meg dumáltunk is még, meg lehet, hogy még rosszalkodtunk egy kicsit, de ez már mind a történelem homályába vész.

    Azután nagy nehezen megfejtettük mennyi az idő, ideje volt elindulnom, gyors zuhi, hosszas búcsúzkodás, és távoztam.
  • Elszámolás:

    Telefonban tájékoztatott, borítékban érkezéskor letettem a kis asztalkára a gumicukik mellé. Pesti átlag. Nagyon mgebízhatónak látszom, mert nem is foglalkozott vele.
  • Összkép:

    Egy édes, aranyos teremtés, aki mindent megtesz, hogy jól érezd magad. Legyél kedves vele és kedvességedet duplán kapod vissza. Ennél jobb dolog nincs is a világon :)
Happy Massage