• Nicol

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kb egy hónapja voltam nála. Akkor megígértem neki, hogy írok a találkozónkról, de sajnos csak most nyílét lehetőségem erre. Az oldalon találtam rá a hirdetésére. A képei megtetszettek és már hívtam is. Elsőre nem vette fe, de a másodiik hívást már siker koronázta. Kedves volt a telefonban, mindent elmondott és másnapra már időpontom volt nála.
  • Megközelítés:

    Árpád-híd budai lábánál, egy 10 emeletes panelben fogadott. Parkolás a ház előtt szinte lehetetlen, de kicsit odébb nagyobb az esély. Én km 200 méterre találtam helyet. Fizetős.
  • Helyszín:

    Lakótelepi lakás. Tériszonyosoknak is ajánlott, mert bőven az alsó fertályban található. A berendezésről nem tudok sokat mondani, mert nem volt sok belőle. De ami a lényeg volt, azt rendesen használtuk is. Nem egyedül van, de csak a kolegína hangját hallottam, nem találkoztam vele.
  • Lány külseje:

    Külsőre nekem nagyon bejött. Abszolút feszes, kisportolt test, hosszú, csodálatos szőke haj. Életben még sokkal meggyőzőbb, mint a képeken. Vadító ruhában fogadott, alatta nem volt bugyi, meg is szédített rögtön.
  • Action:

    Az első pillanattól kezdve érezhető volt, hogy kellemes összhang működik közöttünk, olyan érzésem volt, mintha egy régi ismerőshöz érkeztem volna. Bókjaimat, az udvarlásomat kedvesen mosolyogva fogadta, az udvarias hozzáállást kiváltképp értékeli. Természetes bája olyan maradandó együttlétet szerzett nekem, amelyre életem végéig boldogan emlékezem majd vissza. A Vele együtt töltött idő olyan gyorsan röpült el, hogy az óra eltelte után még mindig együtt voltunk, és Ő egyszer sem éreztette velem, hogy lejárt az időm, sőt a végén már én jeleztem, hogy nem kívánom tovább Őt feltartani (ez azért nagyon nem volt ínyemre való:).
    A tisztálkodást és a szájhigiénia ápolást követően Laura a hangulatosan megvilágított hálóban várt, amelynek hangulatát fokozta a háttérben diszkréten szóló kellemes zene. Laura láttára el kellett telnie egy kis időnek, mire felocsúdtam a kábulatomból. Szenvedélyes csókokkal kezdtük az összeölelkezést, miközben egyre jobban felfedeztük egymás testét. Selymesen sima, illatos bőrét élvezet volt megérinteni, nem beszélve a két gyönyörű szabályos melléről, melyeket életem végéit melltartóként tartanám, ha lehetne. Kényeztetésemet kéjes sóhajtásokkal, nyögdécselésekkel kísérte, majd a kellő hangulatba kerülést követően én következtem: 'francia' tudásával olyan gyönyört nyújtott nekem, amilyenről eddig nem is sejtettem, hogy ilyet is érezhetek... Együttlétünket finom masszázzsal zártuk le, melyet felváltva adományoztunk egymásnak.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem. Szerintem korrekt a mértéke. Egy hajszállal talán az átlag felett van, de még így is bőven megérte.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, elégedetten és elégülve távoztam. Beszéltünk róla, hogy legközelebb megpróbáljuk a barátnőt is bevonni a játékba.
Happy Massage