• Anna Playmate

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viszonylag gyorsan sikerült elérnem telefonon, a rózsaszálak nagysága miatt gondolom nem bonyolít túl nagy forgalmat, - futószalag érzést nem tapasztaltam... :) Kíváncsi voltam ki lesz majd a helyszínen, de már a telefonban felismertem a hangját, kedves hangja volt a telefonban, mindent részletesen elmondott, teljesen rendben ment minden. Korábban itt is hirdetett, de csak most szántam rá magam a látogatásra, a konkurens oldalon találtam meg a hirdetését.
  • Megközelítés:

    A BKv-ről fogalmam sincs, ezért hármast adtam, én autóval mentem, a címet a GPS megtalálta, a szemközti ház elé navigált, - nyilván itt volt egy ellenőrzés. Parkolni a kapun belül lehet, ingyenes, az instrukciókat telefonon megkaptam a helyszínre érkezve.
  • Helyszín:

    A helyszín viszonylag távol van a várostól Hűvösvölgyben, nyugalom van, kertvárosi övezetben Budán. A lakás egy budai exkluzív épület tetőterében található. A fürdőben a meleg víz lassan érkezett, és a fejre is figyelni kellett, de nekem nem volt problémám ezzel. A tusfürdő fanoknak írom, hogy nem fogják a DM-ben érezni magukat, de nekem tökéletesen megfelelt. A bassroomban franciaágy, a célnak tökéletesen megfelel, de a fejre itt is figyelni kellett, nem volt gond ez sem. A ház lakberendezése érdekes, de mindenképp stílusos.
  • Lány külseje:

    A képeknek azért nem felelt meg maradéktalanul, mert a képek jóval korábban készültek szerintem, de a külsejével semmi gond nem volt. Nem vagyok madárfióka, felismertem a telefonban a hangját, tudtam, hogy ő fog várni, de azért mégis volt bennem egy kis kétely. Ez a személyes találkozás után megszűnt, egy halványkék, mélyen kivágott ruha volt rajta, és ha az állam majdnem a földre esett. Nagyon jól néz ki, nincs rajta súlyfelesleg, isteni dögös negyvenes nő. Alapból nem vagyok híve a szilikonos dolgoknak, de egy bombanő fogadott. (A természetes szépséget jobban preferálom a magánéletben, de valami rohadt jól néz ki. Tudod: amikor apuka azt mondja a gyerekének, hogy szép állat a zsiráf, de azért haza nem visszük... Arra gondoltam,hogy haza azért én sem vinném, de baromira meg fogom döngetni, mielőtt jól megszoptatom ezt a nőt.) Érdekes, hogy már a találkozásunkkor elkezdett mocorogni a gatyámban az elvtárs, ami szerintem nagyrészt annak volt köszönhető, hogy azontúl egy dekoratív nő, egy ismert celeb, akit a farkamra húzok majd hamarosan.
  • Action:

    Érkezésem után megkínált egy kis frissítővel, majd rövid egyeztetés után elmentem fürödni, - tusfürdő fanoknak írom, hogy nem fogjátok a DM-ben érezni magatokat, de fürdés közben nem is erre fogtok gondolni - azt garantálom. Voltam már sok lánnyal, olyannal is, aki messze nem nézett ki ilyen jól és mégis isteni volt vele a szex. Anna tényleg egy bombanő, aki tudja kezelni a gyíkot is. Nem volt olyan profi a kezdet, mint amire számítottam volna, de egyáltalán nem volt rossz, sőt, de más lányokkal valahogy hamarabb megtaláltuk a közös hangot, később azért vele is.

    Nagyon gyorsan a szájában találtam magam (otthon zavarna ez a száj, de ugye nem otthon vagyok...), és egy nagyon jó franciát kaptam, majdnem tövig eltüntette szájában a farkam, pedig nem a legkisebb mérettel rendelkezem. Az igazság az, hogy már azelőtt teljesen bekeményedtem, mielőtt a szájába vett volna, - szerintem ez az ismertségének volt köszönhető. Az ágyon térdelve pucéran várt fürdés után. Kényszerfranciának nem nevezném, de azért... Keményem, ütemesen megdugtam a száját. Szopás közben lenéztem és először még tényleg nem hittem el, hogy az ő száját dugom. Aztán egyrészt már elhittem, másrészt tényleg jól csinálta, és mivel nem akartam rögtön eldurranni, kértem, hogy kölcsönös franciában, 69-es pózban folytassuk, így nyertem egy kis időt is. Finom bőre van, feszes mindenhol (voltam már sokkal feszesebb csajjal is, de tényleg feszes mindene), a puncija finom illatú, gyorsan nedvesedett és jó volt kinyalni. Sokáig nem tudtam nyalni, mert beledurrantam volna a szájába -ami nálam azért ritka dolog -, nem lett volna ezzel sem bajom, de hozzá nem azért jöttem, hogy ne rakjam bele a farkam más testrészébe. Hanyattfekve is keményem toltam neki a szájába, közben gyurmáztam a ciciket és a popsit, de aztán belassítottam és hagytam, hogy ő ténykedjen rajtam, mert nem akartam idő előtt elmenni (nála ez nem lehet nehéz).

    Fordultunk alaphelyzetbe (ágyon térdelt) és betettem a fütyköst a mellei közé. Nem vagyok nagy szilikon fan, de isteni mellei vannak, csorgatta közéjük a nyálát miközben mellbekúrtam. Valahogy mindig úgy helyezkedett, hogy elérjem, amire épp szükségem van: popsi, punci, mellek... Pont jó ütemben mozgott, érezte a ritmust, tényleg profi ez a csaj... Kívántam már a punciját, és benne akartam lenni, ezért gumit húzott. Nagyon profin fölcummantotta a gumit, és meglovagolt. Feszes, szűk puncija van, kicsit meg is illetődtem - néha történik velem ilyen is. Nagyon jó érzés volt, jó volt bárhol hozzáérni, de azért közben éreztem, hogy nem otthon vagyok, egyrészt a szilikonok miatt, másrészt azért mégsem ugyanaz a történet, nem ugyanaz az aktus - de nem volt rossz, sőt! Baromi jó volt és a tudat folyton ott volt az agyamban, hogy kit pörgetek a farkamon... Szex közben néhány műnyögés is elhagyja a száját, és néhány mocskosabb kifejezés is, amitől kifejezetten az idő előtt sikerül majd elmenni. Lovaglás közben, mialatt a melleit gyurmáztam, megkérdezte, hogy én hogy szeretem a legjobban, hát ez hiba volt... Mondtam, hogy hátulról és már pucsított is fel a farkam előtt.

    Hátulról is bedugtam neki, közben a melleit és a seggét gyömöszöltem, isteni volt. Nagyon szép vonalú háta van, ez mindig sokat jelent nekem, illetve az a gyengém, amikor látom, hogy pucsít a lány és látom, hogy ki-be csúszkál a farkam a puncijába. Anna tolta magát a farkamra, és nagyon profin megtalálta azt a szöget ebben a pózban, ahogy nem bírom sokáig. Bár korábban megbeszéltük az anál lehetőségét is, erre végül nem került sor, mert idő előtt elmentem a puncijában hátulról (természetesen gumiban). Én nem annyira szeretkezni szeretek, inkább a baszás az én műfajom. Annát lehetett tolni keményen ebben a két pózban, nem nyafogott, sőt még ő tolta magát keményen a faszra. Szeretem, ha a csaj bírja a kiképzést (normális keretek között), és Anna nagyon bírta... Miután elcsattantam a gumiban segített letakarítani, figyelmes volt. Nagyon sajnáltam, hogy a popsiját nem próbáltam ki, de hát ilyen az élet.

    Meglepő, de miután eléveztem, nagyon jól elbeszélgettünk, figyelmes, normális, értelmes volt. Bevallom, hogy soha nem gondoltam volna, hogy pont vele tudom eltölteni kellemesen az időt szex nélkül is, nagyon emberi és normális volt. Félóra meg SOS nincs nála, egy óránál kevesebb opció nincs. A második körre már sajnos nem került sor idő hiányában, nem volt hiányérzetem annak ellenére, hogy a popsit kihagytuk. Kedvesen, de határozottan értésemre adta, hogy timing van. És tényleg nem lett volna már rá idő, kb. 50 percet voltam nála, kaputól kapuig. Sajnálom, hogy kimaradt valami a repertoárból, de a rózsaszálak száma miatt már nem fogok visszamenni.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt volt, bár nem rózsaszálakat, hanem ültetvényt kell letenni az asztalra, de nem ért meglepetésként. Visszajáró vendége emiatt nem leszek, és tényleg volt már jobb szexben is részem, de ez nagyon profi és jó volt. Egyszer megvolt, jó volt, jól néz ki Anna és tényleg profi az ágyban.
  • Összkép:

    "Exkluzív" nő, "exkluzív" környezetben fogad. A médiából már megismert nő fog ajtót nyitni, aki meglepően emberi és nem felszínes beszélgetésre képes, "mellesleg" baromi jól néz ki. A szolgáltatása horror áron elérhető, és csak ezért nem megyek vissza. Profi szolgáltató, nagyon tud valamit, és ezt nem csak a szexre értem, ismeri az embereket, helyén tudja kezelni a dolgokat. Barátnő feelingre nem kell számítani, de én nem is ezért mentem, sokkal inkább egy pornós baszásért egy ismert és szép nővel. Jó volt, köszönöm az élményt!
Happy Massage