• forró_puncika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam néhányszor, mivel maga kezeli a telefont, első alkalommal nem értem el. Később, amikor sikerült beszélnünk, kedves hangon korrekt tájékoztatást adott.
  • Megközelítés:

    Autósoknak a parkolás fizetős, de a tömeggel együtt közlekedv e is megközelíthető a közeli metró állomástól.
  • Helyszín:

    Sok emeletes társasház, impozáns helyen, igényes belső térrel. Maga a lakás sem okoz csalódást a bevezető után, rend és tisztaság mindenhol .Fürdőben a tusfürdőből bőséges választék, tiszta és ropogós törülköző. A szobában hatalmas ágy és kellemes klíma.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép szolizott és feszes bőr, kellemes keblek, igéző szemek és kerek fenék kombinációjával találja szembe magát.
  • Action:

    Fürdés után a szobában várt egy pohár frissítővel, a nagy melegben elengedhetetlen a folyadékpótlás. Ez nagyon kedves és figyelmes volt a részéről. Az ágyon heverészve beszéltük meg a programot, ami mindkettőnknek megfelelt. Egy nehéz nap után kerestem magamnak rendkívüli kikapcsolódást, amihez a legjobb helyre vetett a sors. Szerettem volna kikapcsolni és teljes mértékben átadtam magam neki. Kértem, hogy mutassa be legendás francia tudását, amit szó nélkül meg is tett. Kevésen múlott, hogy kezdőként el ne vérezzek ezen a ponton. Ferge.......... TEGES, és akkor még nem is túloztam! De nem hagyta magát, mire kettős pillantottam már benne is voltam. A fene tudja, hogy csinálta, lehet hogy nekem esett ki néhány másodperc... Az első menet a gondos felvezetésnek köszönhetősen elég rövidre sikeredett, de kellően intenzív élményt nyújtott. Miután ismét kaptam levegőt, csevegtünk mindenféléről, kötetlenül folyt a szó. Világlátott, értelmes nő, aki helyén kezeli a dolgokat.
    Második alkalommal sem akartam kihagyni, ami már elsőre is nagyon tetszett, így ismét franciát kértem. Ezt követően két pontot kaptam, amiért mögé kerültem. Helyzeti előnyömet érvényesítettem, bízom benne mindkettőnk örömére..
  • Elszámolás:

    Semmi meglepi, minden a megbeszéltek szerint. Nagyon korrekt e tekintetben is .
  • Összkép:

    Ide szívem szerint, csak annyit írnék, hogy még biztosan visszatérek. Összességében minden nagyon rendben volt. Nekem nagyon bejön, korrekt és kedves. Kellemesen elfáradtan, de mégis kipihentebben távoztam, mint reméltem.
Happy Massage