• Hollyh

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en tettem javaslatot elég közeli időpontra, de simán összejött. Végül meg telefonon pontosíottunk, ekkor már hallani is lehetett, hogy egy végtelenül kedves kisasszonnyal van dolgom.
  • Megközelítés:

    A Váci út Lehel téri piachoz közeli részéről megközelíthető kis utca, cím alapján könnyen megtaláltam. Parkolással szerencsém volt, pár lépésre a háztól sikerült helyet találnom.
  • Helyszín:

    Középkorú ház, jó állapotban. A lakás a mai kor igényeinek megfelelően, szépen berendezett. Meg kell említsem a fürdőt, ami attól különleges, hogy a nappaliból, ami egyben a tetthely, csak egy üvegfal választja el, ez pedig különös, jó értelemben vett "indiszkréciót" biztosít, ami egy az egyben hozzájárul ahhoz, hogy az ember egyfelől felelősségteljesen tisztálkodjon(nyilván egyébként is), másfelől - tekintettel arra, hogy látja házigazdája gazellaként készülődő alakját - biztosítja, hogy csak a szükséges időt fordítsuk minderre. :) Egyébként minden adott, hogy jól érezze magát az ember.
  • Lány külseje:

    Nincs mit mondani, a képek magukért beszélnek. Ami fontos, mindehhez a kisugárzás. Gyönyörű, fiatal testét bűn lenne nem megkivánni. Kacér mosolya pedig csak tetézi ezt.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után, a fürdőből kilépve, állva kezdtük meg a tartalmi elemek mélyebb megismerését. Rögtön megérkeztem, semmi kétség nem maradt bennem, hogy jó helyen járok. Hollyh az a fajta lány, aki ha jelen van, mindenestül a helyzet megélője. Így nem maradt más dolgom, csak sodródni. Egy-egy tétova kísérletem még volt, hogy ne legyek túl gyors és kitartson az első hév, de végül elég hamar győzedelmeskedett felettem. Lassú, finom franciával juttatott a csúcsra. Ritkán látott szakértelem lakozik benne.

    Miután néhány percben még magzati pózban kiélveztem a felettébb professzionális kényeztetés utórezgeléseit, hasonlóan színvonalas masszázs következett. Az egyetlen probléma csak az én csikisségem volt, de ez annak a közvetlen következménye, hogy nem alibizik, rendesen atgyúrja az embert. Kicsit közben dumálunk, így lehetőségem volt megbizonyosodni arról is, hogy vendéglátóm nem csak az érzékiség, hanem az értelem frontján is jól megállja a helyét.
  • Levezetés:

    A végére már teljesen ellazultam a masszázs hatására, de egy-egy mozdulattal mégis utalás történt rá, hogy még valami készülődik.

    Lekecmeregtem a masszázs ágyról és megbeszéltük, hogy a kanapén folytatjuk. Ha az első körről azt mondtam, hogy győzedelmeskedett felvettem, akkor azt kell mondjam, hogy ami ez után következett, maga volt a megsemmisítés. Ami történt a csúszka, a petting és még néhány szex-eufemizmus jellegű tett kavalkádja, ami annak ellenére, hogy mind-mind csak előszobája tud lenni az "igazi" szexnek, mégis meghaladta a legtöbb más kategóriás hölggyel töltött élményeimet. Hollyh felfalt, az odaadást, a vágyat, a lehengerlő erőt egyszerre megtestesítő szoborként lebegett felettem. A glória sem hiányzott persze, ahogy a név is idézi, igazi szakrális élménnyé fajult a vég.
  • Elszámolás:

    Az adatlapján fellelhetők a legfontosabb infók. Szokásom szerint az elején rendeztem.
  • Összkép:

    Talán kicsit kevés konkrétumot írtam le, de azt hiszem, ez pont abból adódik, hogy tényleg nehéz szavakat találni, arra ami történt, így inkább az érzéseket igyekeztem visszaadni. Mert abból bőven akadt. És csak a jó félékből.
    Egész biztos, hogy meg újra találkozunk, ha rajtam múlik.
Happy Massage