• Alisa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, telefonját szinte azonnal felvette, készüléket ő kezeli. Első benyomás a hang, ezért választom mindig a találka lefixálásának eme módját.
    A tervezett találkozót megelőző napon hívtam, a telefonos beszélgetés során azonnal leveszi az ember, hogy nem egy hétköznapi lánnyal beszél. Hangja tényleg csilingel, nagyon kedves, tinisen fiatalos.
    A lehetőségekről kedvesen tájékoztatott
  • Megközelítés:

    Havanna lakótelepi lakás. Én a BKV-s megközelítést választottam. Köki plázától relatíve pár megálló. A gps biztosan pontosan oda navigál. Szerintem parkolóhelyért sem kell közelharcot vívni, bár én a délelőtti órákban jártam arra.
  • Helyszín:

    Lakás megfelelő állapotú, legjobb sző , hogy házias. Nem az a mesterkélt, minden igényt kielégítő helyszín, így azt az érzetet kölcsönzi, mintha a barinődhöz ugranál fel egy kis szerelmeskedés kedvéért.
    Szájvíz, tusfürdő, törölköző minden rendelkezésre áll. Nem olyan nagy a választék, legalább nem kell gondolkodni, hogy mit válasszon az emberfia.
    A tetthely is olyan, mintha a középiskolás barinőd szobájában lennétek, amikor a szülők épp nincsenek otthon. Franciágy nagy és kényelmes, egy szék... mi azt is igénybe vettük.
  • Lány külseje:

    Hát ide tényleg nehéz szavakat találni. Voltam már pár lánnyal, szerintem a legszebbekkel az oldalról, de Valerie a legszebbek legszebbike.
    Akkor a mocskos részletek úgyis az érdekel titeket: pofija az aranymetszés szabályait követi, ha mosolyog véged van. Egyetlen művies dolog a műszempilla rajta, ami iszonyat jól áll neki, keretbe foglalja kedves őzike szemeit.
    Kerestem hibát rajta, jelentem nem találtam. Haja most barnás, de az is jól áll neki. Teste törékeny, mégis formás tinitest. Kebleivel persze, mint a legtöbb korabeli lány nincs megelégedve, szerencsére a doki lebeszélte a felesleges beavatkozástól. Szóval keblei testalkatához illő hamvas barackok. Dereka nagyon vékony így érvényesül tökéletes csípője. Popsija világbajnok. Puncija tökéletes zárt tinipunci, simára borotválva.
    De nekem eme kiemelkedő testrészei mellett nagyon tetszettek lábikói, karjai melyek izmosan vékonyak. Emellé a külső mellé, pedig zsigeri kedvesség párosul. Ez a lány mintha még nem fogta volna fel, hogy gyakorlatilag bármire képesek lennének érte a férfiak. Tapasztalatom szerint az ilyen kaliberű csajok azért elég nagy egoval rendelkeznek, de ő más...
  • Action:

    Nekem a gyengém a tánc, a mozgás, amikor feszülnek azok az izmok. Kérésemre ezzel kezdtük. Készséges volt nagyon, még ruhát is az én ízlésemnek megfelelően választott.
    Mintha egy pornőfilmben lettem volna, pedig az ő lénye sokkal inkább barátnős. Miután megszabadultunk a felesleges ruhadaraboktól kényeztetni kezdtem. Annyira jó volt a punciját simogatni, kebleit nyaldosni és csókolni, hogy nagy kedvencemet az orális kényeztetést ki is hagytuk a repertoárból, majd legközelebb. Egyébként sokszor az járt a fejemben, hogy ez a lány valahogy olyan tiszta, hogy bűn lenne vele aktust folytatni.
    De persze a kisördög győzött bennem: Orális kényeztetést kértem, kaptam....de valami olyan barátnőset, amilyet a feleségem sohase tudott még akkor sem amikor nagyon szerelmes volt belém.
    Ezt követően misszionárius pózban tettem magamévá, behatolásnál nagyon óvatosan bántam vele, mint a hímes tojással. Ahogy az ember írja ezeket a sorokat visszajönnek az emlékképek, melyek örökre az ember retinájába (tudom agyába) vésődtek. Befejezésként doggy-t kértem. Itt már nagyon elkapott a hév, főleg a bíztató hangeffektusok végett, remélem hogy Valerie neked is jó volt.... A befejezés itt ért, pedig gumiban nehezen tudok elmenni.
    Sokáig bújtam még hozzá, mint egy szeretőhöz, aki viszonozza törődést. A szívem szakadt meg, amikor fel kellett vennem a nyúlcipőt.
  • Elszámolás:

    Telefonos tájékoztatás szerint. Az átlag duplája, nem véletlenül...
    Ez egy szűrő is. Értékarány csillagos ötös
  • Összkép:

    Összességében egy romlatlan, nagyon kedves, kiemelkedő szépségű tinilánnyal töltöttem el, egy nagyon tartalmas órácskát. Annyi mindent tudnék még kezdeni vele, és fogok is, merthogy bérletet veszek nála az fix.
    Vigyázzatok rá, mert ez a lány a legjobb bánásmódot érdemli.
Happy Massage