• Szabina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, amit a 4. Csörgésre fel is vett. Kedves csilingelő hangon tájékoztatott mindenről, és meg is beszéltük a randit egy órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Vidék lévén parkolási lehetőség ezúttal is könnyen megoldható volt, a ház mögött bőven volt üres parkolóhely. Tömegközlekedést sosem szoktam itt figyelni, de ezúttal kiszúrta a szemem a háztól körülbelül 15 méterre lévő buszmegálló. A házszám pontosan ki van írva, gyakorlatilag lehetetlen eltéveszteni.
  • Helyszín:

    2 szobás lakás nagyobbik helyiségében volt Szabina, a lakásban viszont senki más nem volt kivéve az aranyos és roppantul barátságos kutyusát. Pár éve újíthatták fel az egész lakást, modern stílusú, ahogy a fürdő is, zuhanykabin, 2 különböző fajta tusfürdő, a tetthely, egy méretes franciaágy a szoba közepén.
  • Lány külseje:

    Egy másik oldalon találtam meg a hirdetését először, ott találtam róla retusált és mentes képeket is, amelyek teljesen visszaadják számomra azt akivel a valóságban is találkoztam. Alacsony termetű hölgy, hatalmas, nem túlzottan kemény szilikonmellekkel, és kemény fenékkel, látszik és érződik rajta, hogy nem szokta elhanyagolni az edzést. Arca csinos, nem kell félni az arckitakarástól, fogsora és mosolya egyszerűen gyönyörű. Egy fekete két részes szettben fogadott.
  • Action:

    Elég gyorsan megtaláltuk a közös hangot, fürdés után is percekig beszélgettünk még, miközben az ágyra feküdtünk és elkezdtük simogatni egymást felfedezni a másik testét. Mondhatni a vidéki divat itt is előjött, hiszen a hölgy mindent csak gumival vállal, szerencsére, nekem ez nem okoz problémát. Kezdésnek én kezdtem kényeztetni, voltak jelei, hogy élvezte a ténykedésem, mind hanghatásokkal, mind a testének rezdüléseivel. A csúcsra sajnos nem sikerült eljuttatnom, így cseréltünk, gumit húzott addig már megkeményedett férfiasságomra, és bekapta. Talán ez volt az egyetlen olyan része az együttlétnek, amiben pornós elemeket véltem felfedezni, az egyébként barátnő feelinges történetben. Elég mélyen bevette, ami meg is lepett, mert a méretem miatt erre csak kevesen képesek, többször is csorgatta a nyálát rá, az érzés és a látvány is remek volt. Némi síkosítás után, kértem, hogy lovaglóban kezdjük, amit nagyon változatosan csinált. Kezdetben rámdőlt, átölelt, később felült és a mellkasomon támaszkodva diktálta a tempót. Misszibe következett ezután, ahol lábait először csak felhúzta, majd atkulcsolta velük a derekam, később kezével is húzott magába. Ha vállalna csókot, simán 5* lenne a barátnő feeling része az együttlétnek, ennek hiányában, is jó volt, de számomra ez nagyon fontos elem. Itt ért végül a vég, letisztigatott, öltözés után pedig távoztam.
  • Elszámolás:

    A fél órás randi ára rózsaszálra pontosan megegyezik a manapság elterjedt Pesti fél óra árával.
  • Összkép:

    A manapság egyre kisebb létszámban megjelenő vidéki hirdetők egyike, akik korrektek, és ha nem is vállalnak túlságosan sok mindent legalább azt korrektül megcsinálják. Vidéki viszonylatban mindenképp megéri meglátogatni szerintem, egy nagyon kedves, korrekt vendégcentrikus hölgyet ismertem meg a személyében.
Happy Massage