• EMESE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, és szerencsémre épp volt szabad időpontja, így 1 órán belül ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Óbuda, közel az Amfiteátrumhoz. Tömegközlekedéssel egyszerű, de autóval is legfeljebb a parkolás kihívás.
  • Helyszín:

    Újabb építésű tátsasház egyik emeleti lakása. Kifejezetten célnak berendezett, többen is rendelnek itt a lányok, de ez maximális diszkréció mellett történik. A fürdő tiszta, a törülköző száraz, illatos, a szobában masszázságy, és egy kis kanapén. A ruhák épp elfértek rajta.
  • Lány külseje:

    Nos, itt a szokásos óbudai retus azért dolgozott, valamint a smink is hozzátett. Emese egy valóban alacsony lány, teltebb, mint a képeken - ami nekem tetszett, nem is értem, miért nincs retusmentes kép. Egy egyberuhában fogadott, a haja most másmilyen, mint a képeken. Kedves, mosolygós lány. A fürdő látogatása után egy tangában várt. Mellei közepesen nagyok, arányosak. Egész lényéből árad valami kedvesség.
  • Erotikus masszázs:

    Itt komoly meglepetés ért: rendkívül jól masszíroz! Nem csontroppantóan, de kellő erővel, ügyelve a jellemző pontokra. Krémmel masszírozott, de a háton többször hagyta, hogy kicsit felszívódjon a krém, így a mélyebb izmok kigyúrása mellett a bőröm is átforrósodott. Nem erőltette a beszélgetést - én kértem, hogy hadd relaxáljak kicsit. Ebben abszolút partner volt, de jól esett neki a folyamatos visszajelzés. A törülközővel letakarós módszer híve, így a masszázs jelentős része szinte mentes az erotikától, bár a kezek, karok kezelése közben mintegy véletlenül melleihez értek az ujjaim, tenyerem. Érezhetően nem volt ellenére.
    Én most egy hosszabb masszázst kértem, így a fordulás sem volt szokványos. A felszólítás után rögtön mondta, hogy először szemből is átmasszíroz. Na ez kiemelkedő volt. Volt benne erotika, de emellett a combjaim, a mellkasom is kapott masszázst, nagyon élveztem. Közben egyre több simítás érte az ágyékom...
  • Levezetés:

    ...majd elkezdett kezeivel izgatni. A teljes alhas-ágyék tengelyen siklottak a kezei, közben kacéran úgy helyezkedett, hogy kezeimmel a popsit, cicket simogathassam. (azt hisz ennél több, valódi kölcsönösségre is nyitott, a telefonban ezt említette is, szóval talán csak rajtam múlott, hogy nem éltem vele) határozottan úgy éreztem, hogy szívesen veszi a simogatásom, sőt a bugyin keresztüli besimításokat is - azonban én most inkább arra figyeltem, ő hogyan kényeztet. Már azt hittem, kezeivel visz el a végéig, mikor egyszerre szó szerint rábukott az ezredesre. Egyből bő nyállal, kicsit cuppogva kóstolgatta, szívta a makkom, majd eltüntetett. Ezt követően felváltva használta kezeit és ajkait teljes összhangban, nem is szerettem volna máshogy. Önző módon teljesen átadtam magam a történéseknek, aminek hamar meg is lett az eredménye, kezei között ért épp a vég. Nem tudom, hogy így is akarta e, gyanítom igen, de nagyon jó volt. Főleg, hogy nem engedett el, szépen hagyott lenyugodni, és csak ezt követően került elő szilvia őnagysága. Egy röpke mosdólátogatás után még kaptam egy inkább simogatós levezető váll, nyak masszázst. Kielégülten és kellemsen lenyugodva mentem a fürdőbe, majd gyors öltözés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Minden az előre megbeszéltek szerint, utólag történt. Semmilyen extra nem került szóba, szerintem ilyen nincs. A szokásos régi óbudai átlag, amit kicsit felkerekítetten adtam át.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, a masszázs önmagában élményszámba ment. Egyedül az említett képi manipuláció volt első pillanatra kicsit zavaró, de Emese hozzáállása, kedvessége hamar ellensúlyozta az első pillanatban érzett zavarom. Aki ledveli a fiatal, telt idomú lányokat, és fontos a masszázs is, annak biztosan ajánlott.
Happy Massage