• Juli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Este néztem az RL-en a hirdetéseket, ott láttam meg. Felhívtam, rögtön fel is vette. Egyeztettük, hogy mit szeretnék és kaptam is egy órával későbbre időpontot.
  • Megközelítés:

    A ház Székesfehérvár belvárosában van, tízemeletes panel. A lakást rosszlányoknak szokták kiadni, már jártam ott többször is. Könnyen oda lehet találni, Google Maps és GPS is jól mutatja az utat. Parkolni az utcán tudtam, nem messze a háztól.
  • Helyszín:

    A lakásban volt két kolléganője is, nem titkolták a kilétüket. Már akkor hallottam őket, mikor beléptem az ajtón.
    A lakás szép, felújított, jó állapotban van. Fürdőben nem voltam, indulás előtt lezuhanyoztam.
    A szoba tágas, közepén egy franciaággyal, pár szekrénnyel; minden szép tiszta volt. A redőny és a függöny nem volt teljesen le/behúzva, de nem problémáztam rajta. Hacsak nem kukkol valaki távcsővel a szemközti házból, akkor nem látja mi folyik ott. Ha meg az ilyen úszógumis kopaszokat akarja nézegetni, miközben molett nőkkel henteregnek, hát lelke rajta. Legyen tőle nedves a nadrágja és nyisson rá közben az anyja.
  • Lány külseje:

    A képeknek csak közelítőleg felel meg. Azokon egy csinos, szép arcú nő van. Róla készülhettek - az anyajegyekből ítélve - de már régebben és az arcát is erősen retusálták. A valóságban csúnyább és látszik rajta az indiai génállomány. A képekről ez utóbbi teljesen hiányzik. Engem nem érdekelt, csak valaki elvből nem jár cigány lányokhoz, azért jegyzem meg.
    Van rajta némi felesleg, a hasa és a combjai húsosabbak és a mellei is lejjebb vannak, mint a képein. Egy köntös volt rajta, nem fárasztotta magát, hogy csábító ruhát vegyen föl.
  • Action:

    Mikor beléptem a lakásba meg is hallottam a fent említett kolléganők nevetését. Nem zavartatták magukat a későbbiekben sem, beszűrődött a zaj a szobába is. De nem találkoztam velük, se más vendéggel.
    Az előszobában levettem a cipőmet és bementünk a szobába. Megjegyezte, hogy nem volt benne biztos eljövök-e. Értetlenül néztem rá, erre mondta, hogy az előző vendége is megbeszélt időpontot, de ő nem jött el. Okosabb nem lettem ettől sem. Megbeszéltük, hogy fél órát maradok - ezt nem tisztáztuk a telefonban - és odaadtam a pénzt.
    Megkért, hogy menjek el fürödni. Mondtam neki, hogy indulás előtt már tisztálkodtam. Erre ő erősködött, hogy legalább odalent mossam meg magam. Ez plusz pont volt a számára, ebből később nem sok akadt. Felvetettem, hogy inkább nedves kendővel megtörlöm - nem akartam belebotlani a másik két munkásnőbe, azért próbáltam kikerülni a fürdőszobát. Ő elfogadta ezt az opciót. Már itt elnevette magát néhányszor, minden látható ok nélkül. Mikor rákérdeztem, hogy min nevet nem válaszolt, de a vidámsága megmaradt.
    Levetkőztünk, megtöröltem magam és odaültem az ágy szélére. Ő odaállt velem szemben. Én elkezdtem simogatni és csókolgatni a melleit. Hiába nem volt olyan feszes, mint a képeken, nekem akkor is tetszett. Próbálta közben megfogni a szerszámom, de hárítottam, még korai lett volna. Megkérdezte, hogy meg akarom-e masszírozni a teljes testét. Azt feleltem csak a melleit szándékozom; ez kicsit lelombozta. Ekkor még jól elbeszélgettünk, párszor megnevettettem, de az előbbiek miatt szerintem az üres szoba is elérte volna ezt a hatást.
    Kicsit később mondta, hogy feküdjek fel az ágyra. Így is tettem. Elcsúsztam egész a háttámláig és félig ülő pozíciót vettem fel. Ő odaült mellém és elkezdett franciázni. Sokat kezezett és keveset használta a száját. Közben a melleit simogattam. Ettől kemény lettem egy kis időre. De érződött rajta a sürgetés. Nem tudom miért, mert nem jött utánam senki, ráértünk volna. A sürgetéstől és az egyre keményebb kezétől felpuhultam, félkemény állapotra. Többször mondta, hogy húzzunk gumit és kezdjünk neki az aktusnak. Én kétszer elhárítottam, de harmadjára megadtam magam. Láttam én itt máshogy nem leszek boldog.
    Gumit húzott a szerszámra és beleült - volna, de addigra már alig meredezett. Megint mellém ült. Lehúzta a gumit, kis síkosítót kent a szerszámomra és kézzel kezdte verni, kb. mint a tojásfehérjét süteményhez - jó erősen, lendületesen. Időnként rám nézett, de olyan morcos pillantással, mintha elgázoltam volna a kiskutyáját. Egyszer viszont, mikor az arcomra nézett, elnevette magát. Gondolom kiült rá a tehetetlenség, akkor már éreztem, hogy fölöslegesen jöttem ide.
    Hát mondtam neki, hogy fejezzük ezt be. Felkeltem, megtörölköztem és elkezdtem felvenni a ruháimat. Erre mérges lett. Mondta, hogy folytassuk, fejezzük be - eddig kellett volna, válaszoltam - majd mikor erre nem voltam hajlandó, akkor egyet s mást a fejemhez vágott. Mit akarok én, hiszen fel sem áll nekem? Meg nekem több idő kell. Mondjuk egyik sem volt igaz. Ha rendesen csinálja, akkor teljesen kemény marad és el is elélveztem volna. Csak a kapkodás és a kemény munkás keze ezt nem tette lehetővé.
    Inkább nem válaszoltam semmit, mert éreztem könnyen kirobbanhat. Csendesen befejeztem az öltözködést és az ajtón kilépve elköszöntem. Ő nem.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vállal, de az alapban is benne vannak a normál dolgok. Az árai az itteni átlagnak felelnek meg.
  • Problémák:

    Nem tetszett a hangoskodás, de az volt a legkisebb baj. A hozzáállás - a kapkodás, a tiszteletlenség - a fura viselkedés és a hamis képek miatt nem ajánlom meglátogatni.
Happy Massage