• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Shila kevés számú kedvencem közé tartozik több éve. Rendszeresen visszatérő vendége vagyok. Mivel csak három nap elérhető egy héten, SMS-ben kértem tőle időpontot kedden. A válasz rögtön meg is érkezett, így már csütörtökön tudtunk is találkozni.
  • Megközelítés:

    Shila egy ikonikussá váló lakóparkban található.. Ez nagyon sok járművel elérhető. Én autóval szoktam menni, a Kondorosi utcában mindig található ingyenes parkolási lehetőség.
  • Helyszín:

    Bár a lépcsőház nem változott, most egy új garzonban található, amelyben teljes a diszkréció, nincs mód mással is találkozni.
    A kis lakás meglehetősen vegyesen van bútorozva, de mindenre van megfelelő megoldás, nagy francia ágy tükrökkel, fotel, kanapé.
    A fürdőben szabványos kis zuhanyfülke, amely egy ember számára kicsit szűkös, de két ember számára kiválóan "testhezálló".
    Mindenhol a Shilára jellemző rend és tisztaság.
  • Lány külseje:

    A lányok általában szoktak játszani az életkoruk megjelölésével, de Shila itt is a rá jellemző tisztességgel megadja a 39 évét. Ezt persze könnyen teheti, mert nem hogy annyinak nem néz ki, de kifejezetten, kislányos. Lapos has, imádni való tinédzseres cicik, karcsú derék, tenyérbe illő popó. Az arca is vonzó, a mindig jelen lévő mosoly teljesen beragyogja. A szemei pedig sokat ígérők. (és be is váltja...)
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra is került sor a másfél óra végén, levezetésként. Derék és hátmasszázst kértem, amit olajosan teljesített. A masszázs pont olyan, ahogy szeretem, kellemes, gyöngéd, de azért vérpezsdítő. Szerencsére nem a fájdalmas sportmasszázs a kedvence. A célját tökéletesen elérte, az erotikus csodát elszigetelte az utcára történő távozástól.
  • Levezetés:

    Érkezésemkor még nagykabátban megkezdtük a heves csókolózásunkat. Nem győztem hová dugni a hideg kezemet, de Shilát ez sem zavarta. Persze hamar lekerült mindkettőnkről minden zavaró textil és kezem megmelegítését a Shilánál legalább is számomra hagyományos, közös zuhanyozással oldottuk meg. A kis zuhanyfülke előnyeit kiélvezhettük, mert a szappant egymás testével kentük szét, folytatólagos csókolózás közben, az egyéb intim helyek kézi felderítése és tisztogatása közben. Ehhez persze forgolódni is kellett, szemből, hátulról....Felvezetésnek ennél tökéletesebb megoldás nem is lehetséges.
    Utána még egy kicsit állva is csókolóztunk. Én kiélvezhettem azt is, hogy magas sarkúban akkora volt, hogy nekem se kellet nagyon lehajolnom a szájához.
    Az is a hagyományaink része, hogy elsőként én kezdtem el kényeztetni Őt. Ehhez fejét és csípőjét egy egy párnával megemelve kényelmesen elfeküdt, teljes bizalommal átadva magát és minden porcikáját számomra. Hatalmas élmény volt az egész testének végigcsókolása, természetesen megállva a szétnyitott lábai által feltárt barlangnál. A nyelves és egy ujjas kényeztetés hamar elrepítette. Nincs szebb annál, mint ilyenkor az arcának látványa.
    Ezt követően Ő vett kezelésbe engem. A csodálatos lingamos, franciás kényeztetést professzionális prosztata masszázzsal egészítette ki, Az igazi csoda a prosztata masszázs élvezete volt, úgy hogy közben "picikém" a szájában volt. Na itt is lett végem.
    Utána még elfeküdve, beszélgetve csókolóztunk tovább.
    Shila csókja megér egy kitérőt: Ő nem csak a kiváló simogatós és nyelves csókok mestere, hanem az Ö csókjában benne van a tiszta egyéniségének minden melegsége is.
  • Elszámolás:

    Shilánál nincsenek extrák. A rózsaszálak számát megadja, ez az élményhez képest nagyon megéri. Bár nem kéri, de az ajándékot mindjárt az elején letettem, nehogy az eszem elvesztése miatt elfelejtkezzek róla.
  • Összkép:

    Shilától mindig úgy távozom, hogy már el is kezdem várni a következő találkozónkat. Ő maga a csoda, aki olyan természetességgel tudja adni magát, hogy gondolom, nem csak én érzem úgy magam, mintha ez csak nekem szólna. Ez a természetes, empatikus kedvesség a lényéből fakad.
    Csak azért nem tudok a "jó"-nál magasabb minősítést adni, mert nincs elég magas rangom hozzá, de egyébként Ő "Istennő" számomra.
Happy Massage