• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem először jártam nála, most is rögtön elértem telefonon és hamar megvolt a mindkettőnknek jó időpont.
  • Megközelítés:

    Ezúttal kivételesen a tömegközlekedést használtam(teszteltem:)Karen felé jövet. Újpest felől és a Pólus felől is egy busszal pár megálló plusz tíz perc sétával könnyen megközelíthető a helyszín.
  • Helyszín:

    Gyönyörű, diszkrét, kényelmes kéjlak még így többszintesen is. Bár “házigazdám” említett egy barátnőt is, de őt még egyszer sem láttam. Igazán intim kettesben voltunk most is. A tágas, tiszta fürdőben több friss törcsiből választhattam, tusfürdők is voltak szép számmal, mégha legtöbb igencsak üreske is volt.
  • Lány külseje:

    Tapasztalatom szerint a képek alapján mindig kicsit mást vár az ember, mint aki valójában szembejön, de Ő ebből a szempontból is a jobbak közé tartozik. Azaz könnyen belátni, hogy ő van a képeken és nem 5-10 évesek a fotók. Az érzékeim (emlékeim is) persze kicsit becsapnak, ha valakit nem minden héten látok, így őrá is picit magasabbként, teltebbként vékony hangúként gondoltam, emlékeztem. De tényleg szép arc és nagy kedvesség várt megint, úgyhogy oda se neki!
  • Action:

    Gyors zuhany után fantasztikus volt, ahogy egyből hozzám bújt, csókolgatott ahol ért, én meg a lapát kezeimmel markolásztam, simogattam őt tetőtöl,talpig. A punci picit szőrösebb volt a kelleténél, mert gyantáztatni jár időnként és oda kell az “anyag”:). A cicik még mindig elrejtve szem, száj, kéz elől, de ezúttal már szóban volt fény az alagút végén. Megnagyobbíttatta, így pár hónap múlva talán teljes pompájában élvezhető lesz, addig még nagyon érzékeny és így rejtett marad. Persze akkor is kis helyes, átlagos marad, nyilván az ő méreteinél nem kell 80-100-as bőségre gondolni, de én mar várom:).
    Úgyhogy a melleken kívűl én is mindenhol csókolgattam, nyalogattam a néhol az átlagnál kicsit szárazabb, de szép, tetkókkal díszített bőrét. Aztán célzott franciás előjátékot kértem, amit szédületes zacsi és gátnyalogatással egészített ki. A legutóbbi nfvsz után most nem akartam kihagyni az aktust az én kis tündérkémmel, úgyhogy gumit kértem. Az ágy szélén helyezkedtünk a méretbeli különbözőségek miatt és a misszit javasolta. Csodásan helyezkedett, mocorgott, lihegett előttem, de valamiért meglepetésemre megis elernyedtem egy idő után. Így kölcsönös franciával folytattuk. Hát azzal nem lehet eléggé betelni vele, gyönyörű, feszes popó, huncut bejárattal, finom rózsaszín puncival, csak nyalnám falnám megállás nélkül. Az óriási keményedésre ismét gumit kértem, hogy beteljesüljön, amit szeretnék. Drága Karen előbb a szobában, aztán az egész lakásban keresett, nagyon szégyellte, de nem talált újabb munkaruhát, ezen azért bevallom, igen meglepődtem. Szerinte kolléganője markolhatta fel őket, aki házhoz is kijár.
    Így hát visszatértünk a kölcsön franciához, amit olyan nagyon nem bántam. mivel ő is bevetett minden jót megint lent, így lett végem. Aztán nagy lihegés, kis pihenés és irány zuhany.
  • Elszámolás:

    A végén adtam oda, addig szó sem volt róla. Nem vettem igénybe extrákat, a csókot nem extraként írta, de az kimaradt.
  • Összkép:

    Bár kicsit letaglózott a második óvszer hiánya, nekem Karen annyira vonzóan tüneményes (még úgy is, hogy most sem láthattam, éreztem a ciciket), hogy várom nagyon a következő találkozást.
Happy Massage