• VANESSZA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam délután, barátnője vette fel a telefont, tájékoztatás után este 8-rá foglaltam időpontot. Az egyeztetés simán ment de azért jobban örültem volna ha tudok Vanesszával beszélni, mivel elsőre mentem hozzá.
  • Megközelítés:

    Óbuda, a rutinosak számára jól ismert. BKV-val a 9es busz vagy a fonódó villamos által is könnyű megközelíteni.
    Kocsival is egyszerű, a cím egyértelmű, parkolás Óbudán este 6ig fizetős, helyet a környező utcákban lehet találni.
  • Helyszín:

    A helyszínre érve az ember megnyomja a kapucsengőt, majd egy garázsok keresztül lehet bejutni a házba. Elsőre kicsit fura az biztos, de meg lehet szokni.
    Több szoba van, több lány dolgozik, de figyelnek hogy ne találkozz senki mással.

    A fürdő kádas, zuhanyfüggönnyel, többféle tusfürdővel és szájvízzel. A célnak megfelel.
    A szobában félhomály, masszázspad és halk relax zene. Két oldalt a falon tükrök.
  • Lány külseje:

    Vanessza képeit nézve a szép nagy mellei fogtak meg, ez élőben sincs másképp. Gyönyörű, telt keblei vannak. Arca szép, viszont aki a nagyon vékony lányokat kedveli az válasszon mást.
    Ha emlékezetem nem csal utcai ruhában fogadott, ami engem nem zavart.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor beléptem köszöntünk egymásnak, majd bemutatkoztunk két puszival.
    Viszont ezután néma csend. Zavarba is jöttem, ahhoz vagyok szokva, hogy azért csiripelnek picit a hölgyek. Amikor ezt mondtam neki, akkor sem indult meg a beszélgetés.

    Tusolás után vissza a szobába. Első kör kényeztetés, bővebben a “Kényeztetés” pontban.
    A masszázs nagyon kellemes, finom volt. Volt lapocka alá benyúlás, de nem volt fájdalmas semmi. Az a lazítós fajta, és nekem ez nagyon is tetszett így.
    Masszázs közben próbáltam kicsit cseverészni, de nem igazán merültünk bele, úgyhogy inkább pihentem és átadtam magam a masszázsnak.
    Hozzá kell tegyem, amikor viszont beszéltünk pár szót, akkor nagyon cuki és kedves volt. Mondtam, hogy mondja meg nyugodtan ha nem vagyok az esete, nem sértődöm meg, de azt mondta nem erről van szó, szimplán csak nem nagyon beszél ha őhozzá nem szólnak.
  • Levezetés:

    Másfél órára mentem, így két kényeztetés volt a programban, kezdtük is az elején eggyel.
    A kezével elkezdte masszírozni az ezredest és környékét, amíg beindult a véráramlás. Ami nem volt nehéz, mivel immár csak a bugyi volt Vanesszán, ami végig fent is maradt, mert a piros betűs napok voltak épp.

    De a hatalmas mellei láttán megjött a kedv - és az erekció is - így kezdődött a franciás kényeztetés, amit odaadóan csinált, jó technikával.
    Francia közben nem volt kezezés, viszont volt váltogatás kéz és száj között, ami nekem tetszett.
    Majd egyszercsak a zsákot vette célba, és elkezdte nyalogatni, szívogatni a golyókat, miközben kézzel folytatta a munkát a rúdon.

    Közben nincs szemkontakt, nincs beszéd, végig a kényeztetés célpontján tartotta a tekintetét.
    Én a tükörben nézelődtem, közben finoman simogattam a popsiját. Amikor jött a vég, kézzel fejezte be, nem a szájában landolt az eredmény.

    Második kényeztetés a masszázs végén volt, itt sajnos nem sikerült elmennem, másodszorra kicsit több stimuláció kell, de sajnos a bugyi is fent maradt és a csend miatti zavarom miatt sem segített a dolgon. Előfordul az ilyen, engem nem zavart annyira.
  • Elszámolás:

    Randi végén rendeztem, a szokásos rózsaszál mennyiség Óbudán. Pesti átlagnál alacsonyabb.
    Másfél órában szerepel a kölcsönös francia illetve a 2 kényeztetés, azonban ezekből egyik sem jött össze.
  • Összkép:

    Összességében jó program volt, viszont volt néhány negatívum ami miatt nem volt egy igazán emlékezetes együtt töltött másfél óra.
    Azért adok jó értékelést, mert amiért mentem, azt végülis megkaptam, a masszázs nagyon jó volt és mert a hölgy még nagyon kezdő és remélem, hogy fejlődni fog.
Happy Massage