• Lara1

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem a megadott időpontban reggel, egyből sikerült is elérnem -a hívásait Ő maga kezeli. Meg is beszéltük hamar a találkozót picivel későbbre.
  • Megközelítés:

    Sokminden járhat a környéken, a GPS a ház előtt tesz ki. Nem nehéz megtalálni amúgy sem, parkolás széles választékban az épület előtt gyakorlatilag.
  • Helyszín:

    A lakás egy korabeli panel épületben van a sokadik szinten -ennek minden velejárójával. Nem tűnsz fel senkinek. Egész klasszul fel van újítva, tisztaság mindenhol -a fürdőszoba kifejezetten ‘pofás’. Többféle tusfürdő, törölköző, szájvíz. A tényleges helyszín egy kisebb szoba -a padlón matraccal. Meditatív zene.
  • Lány külseje:

    Nagyon kis picike teremtés valóban -madárcsontú. Egy köntösben fogadott, ezzel azonnal megteremtve a barátnős illúziót. Alatta bugyi melltartó páros. A köntös miatt nem látszott, viszont később kiderült hogy elképesztő popsival van megáldva. Szép bőr, az arca is nagyon ‘olyan’.
  • Action:

    Egy gyors zuhany után vissza keveredtem mellé a ‘rendelőjébe’. Ilyenkor nyilván zavarodott mindenki, ezért dumálni kezdtünk picit. Ez hamarosan átcsapott comb és popsi fogdosásba amit laza csókok kísértek. Eltávolította törölközőmet -ami még mindig rajtam volt- és egy légies simogatásba kezdett itt-ott. Kérte hogy helyezkedjek el kényelmesebben és már a szájában is találtam magam. Közben mellettem térdelt, így elérhetővé téve az addigra csupasz popsiját. Hát itt paff. A derekát gyakorlatilag átértem szinte a két kezemmel, a popsi fel az ég felé meredeken kitolva. Itt átértékeltem a kapcsolatunkat picit.. Bevallom, amikor először megpillantottam az előszobában volt egy hirtelen ötletem, hogy megvesztegetem vastagon csak engedje meg kivételesen hogy a szépséges arcára spricceljek, viszont a popsijával a kezemben a találkozónk új perspektívát nyert. Kértem is hamar, hogy forduljon hasra, majd négykézláb -jól ki dugva azt a popsit- és már benne is volt az arcom minden lukban ami van rajta. Valami eszméletlen hátulról. Íz-illat, perfekt. Közben az apró lábait fogdosom ahol érem. Ezután 69 következett, nem bírtam betelni az apró kis seggével egyszerűen. Az egész lány olyan kis ‘pötit’. Mivel először voltam nála, ezért csak fél óránk volt sajnos -ami lényegében már eltelt. Szerettem volna még érezni a testét kicsit, ezért mellém fektettem így könnyen az arcomhoz kerültek a 35-ös lábai. E képpen ügyködöm még rajtam a szájával közben, párszor megállva mert már minden pillanatos voltam egy jó ideje. Végül aztán klasszul rám markolt azokkal a körmökkel és befejezésként kaptam egy igen tempós faszverést -az arcomon a lábikókkal. Mesés volt..
  • Elszámolás:

    Szokásomtól eltérően csak a végén adtam oda -zavarodottságom miatt. Szerintem ha eljövök nélküle nem is mondta volna. Minden a megbeszélték szerint, mai reál lehet.
  • Összkép:

    Egyszerűen CUKI! Annyira kis formás mindene, hogy akinek megakadt a szeme a képein, az szerintem ne habozzon, mert valószínűleg azt fogja kapni, amire számít is. Nagyon ápolt és nagyon cuki.. Messzemenően ajánlott!
Happy Massage