• misztikAndi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, sokadjára tudtam csak elérni. Időpontot nehezen találtunk, leginkább miattam, többször futottunk neki, mire tudott egy nekem is megfelelő időpontban fogadni. Elmondta a lehetőségeket, nagyon csábos hangja van.
  • Megközelítés:

    19. Kerület, Shopmarktól nincs messze. A ház körül lehet parkolni, és ingyenes is, de tömegközlekedéssel sem vészes, a ház előtt van villamos és buszmegálló is. Pontos címet ad meg, minden rendben.
  • Helyszín:

    A lakás egy viszonylag új társasház emeletén van. Lift van, nem kell lépcsőzni. A lakás mérete megfelelő, kis előtér, egy megfelelő méretű szoba, benne a masszázspad, de van hely a ruháknak, és persze leülni is. A pad kellően masszív, ha engem kibírt akkor az átlag embert pláne. Massz közben andalító muzsika szól. A fürdőben egy kényelmes méretű zuhanykabin, 2-3 féle tusfürdővel. Törölközőt egyet kaptam, az maradt mindkét zuhanyzáshoz.
  • Lány külseje:

    Andi szerintem az ötvenes korosztályban van, bár ez a hirdetésből nem derül ki. Arcképpel hirdet nincs nagy meglepetés, igaz a képek fiatalabbnak mutatják. A szeánsz alatt végig szoknya, és fehér blúz kombóban volt, ez nem is került le róla. Az arcon erős smink, de ez a kor leplezéséhez kell.
    Alkatra a markolni való, de mivel a ruha maradt erről nem tudok sokat mondani. Cicis-faros ötvenes. A feneke jó puha, nem az a kemény húsú.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor üdvözlés, leültetett inni egy pohár vizet, és közben átbeszéltük mit szeretnék, fele-fele Lomi és lingamban maradtunk. Végig vettük van e EÜ problémám, majd a zuhany felé vettem az irányt. Vissza, majd padra hasmánt felfekvés, zene berak, és kezdődött a program. Talán egyszer voltam eddig Lomi-lomi masszázson, de ez határozottan jobb volt, mint az emlékeimben.
    Körbesétált köröttem, nagyjából a láb, hát másik láb hát vonalon mentünk. Sok olajat használ, a nem kezelt területeket befedte. Lazító/élénkítőnek mondanám a programot, és mivel az alkarját is használja, vagy a technika miatt, de olyan mintha sokszor három keze lett volna. A lábak töve és a fenék simogatásakor átcsaptunk vágat, majd aláfogásos lingamba is, rendkívül erotikus volt, nem győztem kinyomni a fenekem a jobb hozzáférhetőség kedvéért. Amikor végzett a hátammal átdörgölt egy lepedővel, hogy az olaj nagyrészt eltűnjön, nagyon gondoskodó és figyelmes.
    Forduláskor átsimogatott elölről is, de ez már nem volt olyan részletes mint a hátsó program.
    Hamar a lingamra tértünk.
  • Levezetés:

    Az előzetes felvezetésnek köszönhetően nem volt olyan hosszú mint amennyit szerettem volna, de így is kellemes volt. Nem tudok sokkal többet mondani, kicsit foglalkozott a környékkel is, de ez a programpont a felvezetéssel együtt volt jó (de nem volt az úristen most éppen olyan mintha egy punciban lennék érzésem). Közben lehetett simogatni, de csak ruhán keresztül a fenekét. A ciciket is próbáltam, de bár nem tiltakozott, de éreztem hogy ez nincs kedvére, ruhán keresztül amúgy sem az igazi. Mikor eldurrantam a kezébe kedvesen letakarított, kicsit átdögölt hogy előlről is kopjon az olaj, majd fürdés öltözés és balra el.
  • Elszámolás:

    Az elején kietettem az egyeztetett összeget, egy tucat Matyi. Teljesen korrekt, és az ember számlát is kap, ilyen se sok helyen van.
  • Összkép:

    Az idősebb generációt kedvelőknek ajánlom, a Lomi-lomit is érdemes egyszer kipróbálni, de akinek kell a pőre keblek látványa, és szeretne a kezeivel is ismerkedni annak másfelé érdemes keresnie. Kicsit ijesztő volt, hogy mondta is hogy híváslista alapján mikor kerestem (hónapokkal ezelőtt) először.
Happy Massage