• Mira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban is a célpontjaim között volt, de valahogy nem tudtam elérni. Most kipróbáltam a vtr-t és láss csodát elég gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni pár nappal későbbre.
  • Megközelítés:

    A X. kerületben van a helyszín. Nem tudom a bkv-s megközelítést, én autóval mentem, úgy nagyon flottul ment a gps segítségével. Egy nagyobb úton van, a ház előtt nem tudtam megállni, csak a szomszéd utcában, nem fizetős.
  • Helyszín:

    Egy 90-es években épült ház, de a lakás felújított, modern, ízléses. Két törcsit ad Mira, egyet előtte, egyet utána, de a környezettudatosság jegyében csak az egyiket használtam. 6 féle tusfürdő, 3 féle szájvíz és amivel még sehol nem találkoztam: 3 féle dezodor is. A kicsi nappaliból nyíllik a még kisebb kezelőhelység. Amire emlékszem, egy hatalmas matrac a földön, a falon tükrök.
  • Lány külseje:

    Hát igen. Eszméletlen külseje van Mirának. Szép, kedves arc. Azt mesélte a végén, hogy mindig kibontva hordja a haját, de előző nap csinált egy "hajbodorítást", ami nem sikerült annyira jól, ezért volt most összefogva. Tehát én voltam az egyetlen, aki összefogott hajjal látta Mirát :)) Az alakja pedig hibátlan, teljesen tökéletes. Pici, vékony lány egy csepp felesleg sincsen rajta, a feneke mégis domborodik, a bimbik pedig azonnal keményedtek a kezemben, számban.
  • Erotikus masszázs:

    A valóságban erre a végén került sor. Én a hasamon, Mira pedig elég keményen végigmasszírozott, mellettem térdelve, ha jól emlékszem. Itt már nem tudtam egyáltalán figyleni, mert végig dumáltunk, hülyéskedtünk.
  • Levezetés:

    Végig olyan érzésem volt, mintha Párizsban lennék egy apró padláson kialakított apartmanban és felugrottam volna a francia szeretőmhöz, akit már egy hete nem ízleltem meg és emiatt már mindketten izgatottan várjuk a találkozást :)
    A fürdőből kilépve megláttam Mirát, aki egy nagyon szexi fekete fehérnemű szettben volt és egy neccharisnyában. A kisszobában állva fonódtunk össze, miután a kérdésére egyértelmű választ adtam: IGEN, a kényeztető résszel kezdünk. Mosolyogva csókoltuk egymást, miközben pedig villámgyorsan lekerültek sorban a ruhadarabok kedves vendéglátómról, hogy egyenlő esélyekkel induljunk, hiszen rajtam sem volt semmi. Miután leértünk a matrachoz, Mira négykézláb elindult a matrac belseje felé. Ha fotós lettem volna, azonnal felkiáltok: állj, így csak a kezemmel parancsoltam megállásra. A látvány tökéletes volt: az előttem négykézláb elhelyezkedő gyönyörű hölgy, aki közben kíváncsian hátratekint, miközben kicsit feljebb tolja a fenekét és lejjebb húzza a derekát. Nagyon lágyan nyalni kezdtem a punciját, Mira pedig oldalt a tükörben figyelte a jelenetet. Ennél természetesen van kényelmesebb póz is, ezért rövid idő után Mira a hátára fekve, széttárt és felhúzott lábakkal kínálta fel védtelen szemérmét kényeztetésre. Próbáltam jót tenni vele, talán sikerült is valameddig eljutnom, amennyire egy első alkalommal lehet :) Eztán még egy kicsit a lábujjait bekapva kézzel kényeztettem őt, de éreztem és talán ő is szóvá tette, hogy most ő következik.
    Nem tudom innen időrendi sorrenben folytatni a történetet :)
    Volt olyan, hogy ez a kis kincs velem szemben hasalva szopta a farkamat a létező legnagyobb áhítattal és beleéléssel, közben természetesen a golyókkal is foglalkozva. Volt olyan, hogy oldalról munkálkodott rajtam, miközben én a tükörben néztem a pucsítását. Volt olyan, hogy mosolyogva, nevetgélve csókolóztunk térdelve, miközben Mira szorgalmasan izgatta a farkamat. A vég egy klasszikus 69 pózban ért el. Kértem Mirát, hogy a befejezéshez inkább a kezét használja, az sokkal hatékonyabb és ráadásul nagyon szeretem is. A 69-es figura közben a tükörből végignéztem, ahogy ez a csodálatos lány kőkeményen veri a farkamat, miközben a száját kinyújtott nyelvvel fölötte tartja, mint aki várja a mannát. Oh, tökéletes illúzió!
    Utána még egy nagyot dumáltunk, beszélgettünk, falatoztunk az előző makik által otthagyott áldozati ajándékokból.
  • Elszámolás:

    A végén, a kabátomból előkerítve, az előszobában egy polcra helyeztem le.
  • Összkép:

    PI. Talán páran tudják mit jelent ez a rövidítés. Pinairigység. Ezen felülkerekedve a közjó érdekében írtam meg ezt a beszámolót, erről a csodálatos teremtésről. A külsejéről már írtam. Közben vicces, szókimondó, karakán, kedves, nagyon feszes csaj, kívül is belül is, főleg a fiatal korához képest. Azt éreztem, hogy ő jobban szeret adni, mint kapni. Nagyon megértem azokat, akik ebből a hölgyből többet és többet akarnak, akarnának. De sajnos nem lehet, ebben a műfajban szolgáltat. Ha elmegyünk az étterembe és bélszínt rendelünk az étlapról, akkor ne várjuk el, hogy a hátszínt és a tarját is kohozzák mellé...
Happy Massage