• Detti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először telefonon kerestem néhány csörgés után felvette és kedves hangon tájékoztatot a lehetőségekről és a virágszálakról, ez után röviden bemutatkoztam majd időpont egyeztetés következett. A megadott időpontot vtr-ben is egyeztettük.
  • Megközelítés:

    A város belső részeit BKV-val közelítem meg, a megadott címhez többféle jármű visz, most is így tettem lévén a Corvin negyedben a nagydumás fiúk mellet lévő bejárathoz kell eljutni. Parkolás fizetős: a bevásárló központ aljában és a környező utcákban is lehetséges bár szabad hely nagyon nincs. A cím pontos könnyen megtalálható. A bejutás problémamentes.
  • Helyszín:

    A negyed főutcájának nem túl régi épületében kb. a középső szinten elhelyezkedő lakás a helyszín. A lakásban többen rendelnek, a lányok az egyik elfüggönyzött szobában tartózkodnak.
    A tetthely egy kisebb szoba franciaággyal kisebb komóddal székkel a ruháknak. Az ággyal szemben a falon tükör, szekrényen kisrádió. A fürdőszoba nagy és tágas mindennel ellátva. Kád zuhanyfüggönnyel csúszásgátlóval kilépővel, tusfürdők sora szájvizek.
  • Lány külseje:

    Eszti képeinek egy része retusált de megjelenése a képeinek megfelelő, helyes arcú vékony csinos fiatal nő. Fekete hátközépig érő hosszú haj kézbe illő cicik kis gömbölyű popsi. Testén néhány tetoválás van, számomra nem volt zavaró.
  • Action:

    Az ajtó mögött egy rózsaszín erősen kivágott bodyban fogadott üdvözlő puszival, majd a szobába kísért. Bemutatkozás után itallal kínált és áttértünk a program részleteire, majd a fürdőt látogattam meg. Visszatérve állva ölelkeztünk, csókolóztunk, nyakát vállát csókoltam lenge öltözékének eltávolítása után pedig a cicik is sorra kerültek. Az ágyon elheveredve elölről kezdve folytattam kényeztetését, elidőzve a ciciken, bimbókon finom selymes hasán derekán. Kezemmel combját simogattam lassan haladtam kelyhe felé. Eszti reakciói finomak és halkak voltak, ekkor orálisan bevettem kelyhét nyelvemmel behatoltam ajkai közé így folytatva kényeztetését. Reakciói tovább rá is decensek voltak, de rövid idő múlva hasán kis hullámzás vonult át arca és szája mosolygóssá vált. Nyelvem mellett ujjamat is a kényeztetésébe vontam, felváltva kint és bent tevékenykedett. Ekkor már láttam, hogy jó úton haladok és hamarosan teste megfeszült elernyedt többször összerándult hullámzott miközben hüvelye úgy szorította ujjam, hogy azt gondoltam egyhamar innen ki nem jön. Miután teste megnyugodott kis pihenőt tartottunk, utána az én kényeztetéssemmel folytatta. Lábaim közé térdelt és finoman elkezdte simogatni masszírozni ágyékomat, golyóimat, farkamat majd szájával folytatta meredező rudam kényezetését. Finoman körbenyalta makkom, puhán bekapta benyelte, keménnyé szopizta ekkor kértem a védőfelszerelést. Eszti beleült és kezdetét vette a lovaglás, lépésben, galoppban, vágtázva felváltva amíg be nem végeztem. Védőfelszerelés eltávolítása törölgetés után összebújtunk és mivel maradt még időm elbeszélgettünk. Eszti kellemes intelligens beszélgető partner is. Néhány csók, fürdő öltözés búcsú puszi és távozás.l
  • Elszámolás:

    A rózsacsokor kicsivel a szokásos pesti átlag alatti. Extrákat nem vettem igénybe. Előre letettem nekem megérte.
  • Összkép:

    Kellemesen töltöttem el az időt, jó érzéssel jöttem el örülök, hogy hogy Őt választottam.
Happy Massage