• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága dirtydave!❤

    Ne haragudj, hogy ilyen későn reagálok, de nem igazán volt mostanában időm! Mondjuk ez nálam állandó probléma:D

    Köszönöm szépen, hogy időt szántál a beszi megírására! Én is jól éreztem magam veled és szeretettel várlak vissza, ha legközelebb is erre járnál;)

    Boldog új évet neked!


    SOK SOK CSÓK :***


    Wanda❤

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem vele, elsőre ugyan nem értem el, de valamivel később összejött. Miután elmondta részleteket lebeszéltük az időpontot, az általam elsőre ajánlott jó volt számára
  • Megközelítés:

    Térképen aránylag pontosan van jelölve a hely, megközelítés szerintem könnyű tömegközlekedéssel, de egy kis egészségügyi séta is bőven belefér, ha valaki olyan irányból érkezik.
  • Helyszín:

    A lakás egy nagyon kis takaros, igényes kuckó, kellően tágas és egyedül van a hölgy. A baszoda kellemes és az ágy is nagyon kényelmes. A fürdőre a jól felszerelt jelző konkrétan kevés, tusfürdők terén Kánaán van, szóval, ha valaki akar tud válogatni bőven és minden másból is van bőven.
  • Lány külseje:

    Az adatlapnak és a képeknek teljesen megfelel a hölgy. Az arc kitakarástól nem kell félni, nagyon kis kedves, aranyos.
  • Action:

    Érkezésem után itallal kínált, majd megmutatta hova pakolhatom a ruháimat. Én gyorsan elsiettem zuhanyozni, hogy ne húzzuk az időt. Miután visszaértem és kényelembe helyeztem magam ő is megszabadult attól a kevés ruhától, ami volt rajta. Ezután odafeküdt mellém és kezdetét vette, amiért érkeztem. A csókja finom nyelves, még azoknál a lányoknál is ritka az ilyen szenvedélyes csók, akik rendesen csókolnak. Ezután elindult lefelé, hogy bemutassa milyen is egy felsőfokú francia nyelvlecke. Őszinte leszek, tényleg páratlan... Egyáltalán nem finnyáskodik, teljesen eltünteti a szerszámot, játszik rajta nyelvével, körbe nyalogatja, a zacsit se hagyja ki és mindezt olyan mesteri fokon, hogy az valami elképesztő.
    Annak érdekében, hogy ne végezzen ki túl gyorsan kértem egy helycserés támadást, hogy én is nyalakodhassak picit. Hát ilyen gyors és elsöprő sikerem ezen a területen rég volt :) Szóval ez a ténykedésem nem tartott túl sokáig, na nem baj, ha tényleg ennyire tetszett neki, nekem jó. Szóval vissza csere és megint ő franciázott egy keveset, majd kértem a gumit. Lovaglóval kezdtünk, ami szerintem jó vele. Nem diktál olyan vad ütemet, de azt nagyon jól tartja, közben végig csókolgatott, én pedig amikor csak tudtam szenteltem egy kis figyelmet a finom melleinek is, hogy meglegyen a változatosság és nekem is legyen valami a kezemben, meg valami finom a számon :)
    Lovagló után jött a misszionárius, itt igyekeztem viszonozni a korábbi figyelmességét csókok formájában. És picit fokozni az ütemet, amennyire lehetett és bírta a drága. Közben a hangja is egyre élénkült, nem mintha korábban nem lett volna neki. Ezután jöhetett a kutyus, hát őszinte leszek itt se kíméltem a hölgyet, bár szerintem nem volt vele gondja. Én pedig élveztem a hatalmas kerek popsi látványát és fogását mindeközben.
    Utolsó pózként még kértem, hogy feküdjön az oldalára, gondoltam hogy majd így támadok hátulról. Ebből az lett, hogy ő a hátán feküdt, én az oldalamon és az egyik combja rajtam, úgy körülbelül a derekam tájékán. Hát a végeredmény kicsit más lett, mint az eredeti elképzeltem, de mivel így is fergeteges volt, még lehet hogy jobb is mint gondoltam így maradt ez utoljára. Én így is igyekeztem a maximális fordulat számon pörögni mi közben néha néha a finom melleit markolásztam, ő pedig a hangjából ítélve élvezte. Mivel én még így sem mentem el így elkezdtem törni a fejemet, hogy hogyan lehetne még csinálni, de hirtelenjében nem nagyon jutott semmi megvalósítható az eszembe (lehet túl fáradt voltam?), úgyhogy orális úton történő kivégzés mellett döntöttem. Amint már azt az elején is leírtam a franciája nagyon változatos és valami isteni, szóval mondhatni rövid időn belül hatalmasat élveztem a szájába. Amiből megítélésem szerint egy cseppet se hagyott kárba veszni és mindenféle finnyáskodás vagy kérés nélkül lenyelte, majd engem is megtisztogatott.
    Ezt követően picit beszélgettünk, a hölgy nagyon kedves, közvetlen és kellően bolondos volt végig. Nagyon felvidító társaság, arra az esetre, ha valaki valamilyen okból még egy hasonló menet után se vigyorogna, mint a tejbe tök. Én eközben próbáltam levegőhöz jutni és visszanyerni az erőmet, hogy valahogy összejöjjön még egy menet az órácskában.
    A második körnél úgy voltam vele, hogy elég lesz egy intenzív francia lecke. A kis drága kitett magáért, ismételten eszméletlenül jól és kitartóan csinálta. Sajnos a mai napon nekem másodjára már nem jött össze, de ettől eltekintve minden percét élveztem még így is.
  • Elszámolás:

    Végén történt, Véleményem szerint a virágcsokor mérete átlag alatt van pár szállal, ellenben az élmény átlag feletti.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves, közvetlen, aranyos hölgy Wanda, akinél a "páratlan francia" nem csak reklám szöveg. Nekem nagyon megérte és nagyon élveztem a vele töltött idő minden pillanatát.
    A franciáját ténylegesen csak javasolni tudom mindenkinek!
Happy Massage