• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk Hannácskával, kicsit nehéz volt elérni, de még aznapra sikerült időpontot kapnom hozzá, kb. egy órával a légyott előtt. Bár emlékezett rá, hogy jártam nála, de kellemesen csengő hangján ismét elmondta a tudnivalókat.
  • Megközelítés:

    Metróval közelítettem meg a helyszínt, amitől kb. 5 perc séta, de ugyanott jár pár busz is. Parkolóhely volt dögivel, az egyik részen úgy láttam, hogy fizetős, de a ház előtt ingyenes, ha minden igaz.
  • Helyszín:

    Egy felújított panel nemsokadik emeletén található a helyszín, lift van, de sportember bőven kibírja a lépcsőzést. Kissé szűkös panellakás, de a célnak megfelel. A fürdőben tiszta törülközők vártak, több tusfürdő, szájvíz, dezodor. A tetthelyet nagyjából kitölti nagy franciaágy, ami sajnos egy kicsit nyikorgott, de különben tiszta, és tisztaság van mindenhol. A redőny ismét fel volt húzva, de hangulatvilágítás is rásegített az élményre, egy másik szobában zene szólt.
  • Lány külseje:

    A képeknek abszolút megfelelő leányzó, egész nap el tudnám bámulni :) Köntösben fogadott, alatta szexi fekete fehérnemű. Jókora, fogdosni való cicikkel megáldott lány, őrületesen jó popsi, és az egész hölgy formája playboy címlapra illő ;) Van egy-két kisebb tetoválás rajta, ami a képeken kevésbé látszik, de mérget vennék rá, hogyha valaki csak a tetthelyen veszi észre, nem fog sírva elmenekülni tőle :) Nagyon kedves, üdítőitallal is kínált, amit természetesen elfogadtam.
  • Action:

    Egy órácskát töltöttem Hannácskánál, szóval a gyors zuhany után hozzá is fogtunk egymáshoz. Az ágyra leülve csókok közepette már matatott a koronaékszerek után, és nem kellett sok, hogy keményre akadjon. Közben szépen megszabadítottam a melltartójától. Ezután lefektettem és belekezdtem a nyelvleckébe. Próbálkoztam több tempóval, intenzitással, technikával, perceken át, de őszinte bánatomra most is sikertelen maradtam, de legalább "kellemes" volt számára :(
    Én még próbálkoztam volna tovább, de kezébe, illetve szájába vette az irányítást, és ezúttal az ágy mellett állva kaptam egy fergeteges franciát, míg ő a szélén ült. Volt szerencsém a kebelszexben a csodálatos mellei között. Eközben ő a hátán feküdt, én pedig fölötte térdeltem. Nagyin izgató volt, ahogy a látvány is, hogy azokat a gyönyörű kebleit összefogva eltüntette a farkamat. Kifejezettem addig csináltam, amíg úgy éreztem, hogy közel vagyok a kilövéshez, ami nem telt sok időben.
    Aztán Hannácska megtisztogatott, ahogyan azt a francia előtt is tette, és ez a gondosság jellemző rá, hogy a hímtag ne legyen se szöszös, se nyálas a gumi felhelyezése előtt.
    Misszibe vetettem magamat, most talán technikásabban, mint előző alkalommal, meglehetősen barátnő fílinges. Közben körbejártak a nyakpuszik és kis fülcimpa harapdálások, de szigorúan csak finoman.
    Kutyában folytattuk, itt már próbáltam volna vadulni, de olyan izgató látvány a homokóra alakja, és tapogatni az eszméletlen fenekét, illetve fogdosni melleit, hogy percekig bírta volna csak az állóképességem.
    Majd újra misszi következett, ezúttal az ágy sarkában feküdt, talán mélyebbre is hatoltam egy kicsit. A tervem az volt, hogy innen felkapom az ölembe és a karomba fogva, állva dugom, de ezt sajnos visszautasította.
    Mivel két menetesre terveztem a légyottot, megkértem, hogy a cickóira élvezhessek. Segített kézzel-szájjal, mondanom sem kell, hogy hamar kész voltam, össze is maszatoltam impozáns melleit.
    Egy gyors zuhany után visszatértem és beszélgettünk. Ekkor kb. még 10-15 perc lehetett hátra, de mire újra rákívánkoztam volna Hannácskára, sajnos megszólalt a vekker, mennem kellett.
  • Elszámolás:

    Rögtön az elején az éjjeli szekrényre helyeztem kedvenc édességével együtt. Természetesen nem hozta szóba.
    Ha a hölgy bájosságát nézzük, arányban van a rózsacsokor mérete az együtt töltött idővel.
  • Összkép:

    Mindazonáltal ért egy-két csalódás, ami nem feltétlenül a hölgy hibája, egyszerűen talán csak más a vérmérsékletünk a szex terén, vagy nem passzolunk igazán össze. Szóval egy kicsit hiányérzettel távoztam tőle, nem úgy sikerült minden, ahogyan elképzeltem. Az első számú, amit hiányoltam az az, hogy nem sikerült a csúcsra juttatnom, pedig most tényleg nagyon szerettem volna, és irigylem azokat, akik viszont elérték nála :) Hannácska valóban inkább barátnős, legszívesebben nem is csak egy-egy órát töltenék nála, hanem éjszakákat, talán jobban megnyílnánk és felszabadultabb lenne a szex. Nekem inkább most egy kiadós döngetésre volt igényem, de az igazság az, hogy Hannácskát annyira törékeny virágszálnak látom, hogy nemigen merek beleadni mindent.
Happy Massage