• Vivien

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Konkurens oldalon lattam mult heten, es hivtam is. Arc nelkul hirdetett, felhivtam, ledumaltam aznapra, de megse mentem azon a napon, csak ma. Telefonon kozepesen nehez elerni, elso hivasomat felvette egybol, azota volt, hogy ki volt nyomva, de most is felvette es igy osszejott.
  • Megközelítés:

    Varoskozpontban elerheto, buszallomastol gyalog 5 percre. Kocsival is lehet parkolni a kornyeken, de nem a haza elott, mert ott tele volt kocsival, ami kisse ijeszto volt elsore.
  • Helyszín:

    A helyszin kivulrol csak a kocsik miatt volt ijeszto, belulrol meg a sotetseg, meg a fenyek miatt, hogy alig lehetett latni. En keszultem h mikor vernek le, ezert nem is viszek nagy osszegeket ilyenkor magammal. :) Itt is csak a szuksegest.
    Ez egy csaladi haz, ahol fogad. A haz furdojet nem neztem meg, igy tusfurdo meg stb biztos volt, kerdeztem is tole, hogy hany tusfurdoje van, milyen a furdo, de nem tudta elmeselni, mert tele volt a szaja. A vegen pedig sztem elfelejtette, hogy kerdeztem barmit is. Szoval ez egy nagy fekete pont :D
    Az agy jo nagy, bar en csak kiterultem es elveztem a helyzetet. Hangulatos egyebkent a helyszin, lehet visszamegyek meg es legkozelebb jobban szetnezek + felkapcsoltatom a villanyt is, hogy lassak jobban. :)
  • Lány külseje:

    Helyes kis (feltehetoleg) roma lany volt. Csinos szerintem, pedig arckitakarasnal szerencsejatek ez, itt nem kellett visszafordulni. Arca inkabb szep, mint csunya. :) Kicsit elrontottam, hogy nem neztem meg a mellett, meg nem taperoltam kozben, hogy velemenyt igy nem mondhatok rola. Legkozelebb nem leszek ilyen amator :)
  • Action:

    Csak egy sos-re mentem, nem teljesen ugy csinaltuk, ahogy akartam, de kezdo telefonos beszelgetes utan kihoztam a maxot a dologbol. Elfeledkezett rola, hogy mit beszeltunk, mert ma is beprobalkozott, hogy gumival lesz szopi csak. Multkor is lehet igy kezdte, de meggyoztem h nekem ez nem jo, igy megdumaltuk, h gumi nelkul es a szajaba is megyek el. Hallottam a telefonon ez a sohajos beleegyezeset, h "na jol van". :) Itt kezdtem el bizni, hogy ilyen jofej a csaj es nem bassza at a fejemet. Hat bejott, mert ott se baszta at. Sot a videki csajokhoz kepest nagyon korrekt is volt. Diktalhattam a tempot is szopi kozben, ami szinten tetszett. Bar egyszer mar tulzasba is vittem, mert nagy levegot vett es mondta h ez igy nem megy. :) De szerencsere nem olyan bunkon es kedvet elvevoen mondta ezt, szoval ment tovabb. Kis visszafogott csajszi, akinel egy dolog nem volt jo. Ugy akartam szopatni, hogy elottem terdel, en pedig az agyon terdelek, de megkert h had uljon le melle es ugy majd csinalja. Majd legkozelebb talan erre is rabirom. ;)
  • Elszámolás:

    Szechenyibe kerult, extrairol nem tudok, ugy erzem kihoztam ebbol a maximumot, megdumalhato volt extra nelkul is, amit akartam.
  • Összkép:

    Sos szituaciobol kihoztam a legtobbet, ami nem volt, az kb az en hibam volt, hogy nem voltam eleg szemtelen. Kellett volna, de majd maskor vagy lehet mashol. :)
Happy Massage