• Racheal

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik oldalon láttam a neve mellette a zölden villogó kis telefont, és mivel már régóta a kedvenceim között volt, egyből tárcsáztam. Pár csörgés után fel is vette, nagyon kedves vés határozott volt a telefonba, könnyedén tudtunk időpontot egyeztetni mert mikor mentem volna épp szabad volt.
  • Megközelítés:

    Ismert, forgalmas környék a Corvin sétány, több lány is dolgozik a környéken. A számozás az elején kicsit megtévesztett, ekkor újra felhívtam, és kedvesen megértően elnavigált a lépcsőházhoz. Onnan szerencsére más könnyedén ment a többi. Parkolni egyértelműen a plázában érdemes, tömegközlekedési lehetőségek is vannak bőven a környéken.
  • Helyszín:

    Egy szobás amerikai konyhás elrendezésű kis lakás. A célnak tökéletesen megfelel, mindenhol rend és tisztaság fogadott. A szobában egy kanapé és egy nagy franciaágy is található. A fürdőben többféle tusfürdő, száraz kilépő, legalább 10 száraz törölköző, szájvíz, fogkefe.. Nem is tudom mire lehetne még szükség, tíz pontra tudom ezt a szekciót is értékelni.
  • Lány külseje:

    Erősen retusáltnak gondoltam a képeit, ezért is esett le az állam amikor megláttam élőben és teljesen úgy nézett ki ahogy a képeken. Aranyos, mosolygós, formás csajszi, az a típus, akit ha meglátsz az utcán sem tudod megállni, hogy ne bámuld meg, illetve buliban is nagyon nehéz lenne megállni, hogy ne szólítsam meg. Gyönyörű a mosolya, ami egyből magával ragadott, ezért is lehet, hogy nem tudtam megjegyezni miben fogadott. Valami fehér színű alsó és felső rész volt rajta, de, hogy pontosan mi. Egyébként is ez elhanyagolható tényező úgy érzem, a történtek fényében.
  • Action:

    Fürdés után leültünk a kanapéra, beszélgettünk kicsit, majd javasolta, hogy folytassuk az ismerkedést az ágyon. Hátamra feküdtem, ő hozzám bújt, simogatott, majd elkezdte a nyakamtól kezdve végigcsókolni a testem egészen a legnemesebb felem is. A hideg futkos a hátamon még most is ha belegondolok. Mikor leért, először végignyalta, majd bekapta. Nagyon kellemes oboával ajándékozott meg, változatos, sok nyálas verzió volt, inkább lágy mint pornós, de számmora ott és akkor tökéletes volt. Néhány perc után kértem, hogy most hadd kényeztessem én. Először viszonozni akartam az első kedvességét, ezért elkezdtem végigcsókolni a nyakától lefelé, kicsit elidőztem a gyönyörű természetes, és az átlagnál nagyobb méretű melleinél, aztán leértem a mennyek kapujához. Elidőztem ott egy kicsit, érezhetően nedvesedett, de a csúcsra nem sikerült juttatnom sajnos. Kértem, hogy húzzunk gumit amit készséggel meg is tett, majd fölém jött, és csúszkált rajtam gyönyörű melleivel, majd beleült. Teljesen rám dőlt, és nagyon izgatóan nyögdécselt a fülembe végig, nem egyszer begyorsított és zseniális twerkelős technikát alkalmazott. Éreztem, hogy ennek így nem lesz "jó vége", ezért kértem, hogy forduljunk misszibe. Lassan kezdtem pumpálni, egészen amíg át nem kulcsolta rajtam a lábait, és elkezdett ütemesen magába húzni. Ekkor már nem nagyon tudtam koncentrálni semmire, és ráhajoltam és így is lett végem. Letisztogatott, majd fejét a mellkasomra helyezte, és így beszélgettünk. Kérdezte menni fog e a második menet, mondtam, hogy nem lehet kérdés. Újra franciázás majd lovaglás volt terítéken, majd gondoltam itt az ideje kipróbálni a kedvenc pozícióját a doggyt. Az ágy mellé álltam, ő összezárta a gyönyörű kis lábait, én pedig behatoltam. Elképesztő vizuális élménnyel is párosult az érzés, hogy egy ilyen gyönyörű Nőben lehettem benne hosszú percekig, a befejezés ezúttal is missziben történt.
    Újabb fürdés, kis beszélgetés, majd 2 puszi kíséretében a szomorú, de kielégült távozás.
  • Elszámolás:

    Az ár az új Pesti átlag, nekem minden forintját megérte. Amit vállal készséggel, és odaadással telejsíti.
  • Összkép:

    Kicsit tartottam tőle, túlságosan is tökéletesnek tűnt a képek alapján, azonban az egyik ha nem a legpozitívabb csalódás ért vele kapcsolatban. Egy végtelenül kedves, odaadó hölgyet ismertem meg Rachel személyében, nem kérdés, hogy amint lesz lehetőségem, újra keresni fogom.
Happy Massage