• Emily

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elérhető volt így felhívtam, majd telefonon mindent megbeszéltünk és későbbre sikerült időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    A lakás a belváros közelében található. Könnyű megtalálni. A telefonon kapott információk pedig egyértelműsítik a bejutást.
  • Helyszín:

    Amikor megláttam, nem igazán akartam a lakás többi részére koncentrálni :P, de a lakás tiszta és a célnak teljesen megfelelő! A fürdőben minden megtalálható.
  • Lány külseje:

    Már régóta nézegettem a képeit és már nagyon kíváncsi voltam rá! Mikor ajtót nyitott az állam is leesett. Alacsony formás lányka, nagyon szép arca van, kézbeillő cicik és egy nagyon kerek formás popsi.
  • Action:

    Elmentem zuhanyozni,mire a szobába értem ő már az ágyon feküdt bugyiban és melltartóban. Nagyon szexi látvány volt. Felajánlott egy masszázst kezdésnek, de én megköszöntem a felajánlást és kértem, hogy kezdjük inkább egymás felfedezésével. Mellé feküdtem, majd elkezdtem simogatni őt és ő is engem! Ezután elkezdtem felfedezni a testét a szájától kezdve, mellein keresztül, majd eljutottam a kelyhéhez amit isteni volt kényeztetni. Hagyta magát ujjazni is. Majd helycserés támadás következett és ő kezdett el franciázni ami egyszerűen fantasztikus volt ! Tökéletes tempóban és technikával csinálta,éreztem is egy idő után hogy így nem sokára végem lesz /pedig ez ritka/ szóval gumit kértem. Először pacit kértem tőle, ezért beleült. Lovagló technikája kiváló, jól mozog és jó alulról megdolgozni is :) Én pedig közbe simogattam a hihetetlen jó popsiját és a nyakát csókolgattam.
    Ezután kértem váltsunk pozíciót, ezért hátulról folytattuk tovább. A látvány tökéletes volt, mert az a popsi valami fantasztikus látványt nyújt illetve hátulról fogni a csípőjét és a popsiját fantasztikus érzés. Lassabb tempóban majd egyre keményebb tempóban szeretkeztünk így, majd éreztem, hogy jön a vég és kértem, hogy a szájába mehessek el. Filiz feltérdelt az ágyra, én pedig hatalmasat durrantam a szájába. Kis drága kirohant a fürdőbe ezután megszabadulni az utódoktól, de addig is szemügyre vehettem a kerek popsiját :)
    Ezt követően felajánlott egy masszázst újra melyet elfogadtam, közben beszélgettünk /kiderült egy megyéből is származunk :), így volt miről is beszélgetni/, majd ő ajánlotta, hogy benne lennék-e egy második körben, melynek nem lehetett nemet mondani.
    Francia lecke a részéről, misszionárius pózba a popsijába tettem ami nagyon szűk és rimtusta kezdtünk mozogni aztán /talán itt el is élvezett Filiz :)/ majd hátulról és a végén újra elélveztem a szájába.
  • Elszámolás:

    Bp-i átlag előre tettem le a megbeszélt pénzt nagyon rendes és finom kisscsaj vigyázni kell rá :) !
  • Összkép:

    Maximálisan ajánlom! Egy igazi tündér és nagyon jó a szex is vele. Biztos visszamegyek még hozzá mert hatalmas élmény volt. Olyan kedves úriembereknek ajánlom, akik tényleg egy kedves és aranyos tinis szexi hölgyre vágynak. Köszönöm neked Filiz ezt az együtt töltött időt, jól éreztem magam.
Happy Massage