• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már az első találkozásunk alkalmával is rendkívül jól éreztem magam Ramónával,így nem volt kérdés,hogy amint lehet újra tiszteletemet teszem majd nála.Telefonon már bő egy héttel,volt az talán másfél hét is leegyeztettük a randit,amit a találkozónk napján smsben is megerősítettem.Lehet,hogy a véletlenek egybeesése folytán,de ezúttal is szabadsága után találkoztunk.
  • Megközelítés:

    Nagyon kedvelem és jól ismerem már ezt a környéket,több kedvenc hirdetőm is rendel itt a közelben.
    Parkolóhellyel nekem nem szokott problémám lenni,még mindig találtam helyet.Hétvége volt,de mivel munkanap,így fizetős volt a parkolás.
  • Helyszín:

    Telefonon hívtam a ház elől,hogy megérkeztem,de már a navigálása nélkül mentem fel hozzá,amiért meg is dicsért,mert nem szereti,ha valaki sokat értetlenkedik a bejutást illetően.
    Előttem nem sokkal érkezett meg ő is és mondta,hogy még nincs túl meleg a lakásban,de megnyugtattam őt,hogy hamarosan összebújunk és felmelegítjük egymást.:)
    Nincs még egy hónapja sem,hogy nála jártam és a lakás azóta mit sem változott.
    Ugyanaz a hangulatos atmoszféra fogadott,maximális tisztasággal és higiéniával annak minden zeg-zugában.
    A szobában a tükrös szekrénybe beépített spotlámpák hangulatos fénye tette még meghittebbé randevúnkat.
    Kellemes zenei aláfestésnek Eros Ramazottit hallgatunk a laptopjáról.
  • Lány külseje:

    Minden bizonnyal a fekete a kedvenc színe,mert most is egy fekete,iszonyatosan szexi fehérneműben fogadott és az elengedhetetlen fekete combfixében.
    Felülről egy babydoll szerű,sok-sok kapoccsal ellátott pántos fehérnemű rejtette melleit,a vékony pántos,falatka tangából pedig formás popsija gömbölyödött.Amint megláttam őt benne még a lélegzetem is elállt.
    Eredeti,szép formás cicik,fazonra igazított punci.
    Hosszú fekete haja szét volt engedve,amit később feltűzött.
    Kacér,bájos mosollyal az arcán egy finom csókkal üdvözölt.
  • Action:

    Ahogy utaltam is rá,Ramóna már az első találkozásunk alkalmával levett a lábamról és elhatároztam,hogy amint lehet visszamegyek hozzá,de ezúttal már egy hosszabb hangvételű,1,5 órás randira,hogy bőven legyen időnk egymásra.
    Széles mosollyal az arcán egy finom csókkal fogadott.Gyorsan összedörzsöltem hideg kezeimet,hogy magamhoz ölelhessem,megérinthessem őt.
    Levetkőztem a nappaliban amíg ő hozott nekem egy törölközőt és a fürdőbe vonultam.
    A szobában pillanatok alatt egymásba gabalyodtunk egy igazi nyelves csókolózás formájában.
    Megfordult és rám bízta szexi felsőjének levételét amivel megküzdöttem,de megérte.:)
    Hátulról átnyúltam a karjai alatt és markomba fogtam az édes cicijeit,miközben farkamat hozzádörgöltem a popsijához.
    Miután ismét szembe fordult velem hátradöntöttem az ágyon és tarkója alá téve egyik kezemet érzékien smároltunk hosszú ideig tovább.
    Csókokkal,apró puszikkal leheltem be a nyakát,majd lefelé vettem az irányt.
    Melleinél picit elidőztem,nyelvemmel köröket rajzoltam rájuk,majd haladtam tovább délnek.
    Most is megcsodáltam a köldök piercingjét és csókoltam combjai tövét.Megemeltem a csípőjénél és egy határozott mozdulattal lehúztam róla a tangát.
    Végigcsókoltam harisnyás lábait,lábfejeit,majd amikor a számba vettem őket megkérdezte,hogy szeretném-e harisnya nélkül is imádni őket.A gondolataimba látott és egyébként is tudja már előző találkozásunkból kifolyólag,hogy nagy harisnya és lábimádó vagyok.
    Lekerült hát a harisnya és elém tárultak szexi lábacskái.Lábujjai megegyezően a kézkörmeivel egyforma,mély tónusú színre voltak kifestve.Végigszopogattam a lábujjait,majd közrefogtam velük a farkamat és megmasszíroztam ami igazán izgató és kellemes érzés volt számomra.
    Végezetül a punci következett melyhez az oda vezető utat,a helyes irányt a kis csíkocska mutatta.Előző randinkon még csak ismerkedtem Rami testével,most viszont már határozott célul tűztem ki,hogy mindenképp a csúcsra juttatom.
    Kihúztam őt az ágy szélére,letérdeltem elé egy párnára és széttártam a combjait,hogy egyenes utam legyen a mennyország kapujához.
    Tudom,hogy mit szabad és mit nem odalent művelni,így ezek tudatában tevékenykedtem. Finoman megnedvesítettem a csiklóját és környékét.Miközben szorgalmasan nyaltam őt,egyik kezemmel hol a melleit gyúrogattam,hol pedig a hasát simogattam vagy a köldöke körül köröztem,ami tetszett neki.Időnként fel-fel néztem rá és láttam a tekintetén,hogy valóban élvezi amit csinálok.Mellei egyre jobban keményedtek,bimbói már pattanásig feszültek,ami jelet adott számomra,hogy kitartóan dolgozzak tovább,mert hamarosan meg lesz az eredménye.
    Megemelte a csípőjét és egyre szaporábban sóhajtozott,közben beletúrt a hajamba.
    Kitartó munkámnak hamarosan meg is lett a gyümölcse,ugyanis Rami néhány perc intenzív kényeztetés után egy hatalmasat élvezett.Egy csodás,csípőremegős,valódi orgazmust sikerült elérnem nála.:)Szusszannia is kellett egy kicsit és mondta,hogy úgy felizgattam őt,hogy a cicijei majd szét robbannak.
    Viszonzásul én is megkaptam a jussomat.Kényelmesen hanyatt feküdtem és átadtam magam neki.
    Haját összefogva feltűzte,hogy arca ne legyen takarásban. Természetesen csókkal indított,majd végigpuszilgatta a mellkasomat.Melleivel szintén végigsimította a mellkasomat és a farkamat,majd közre fogta és fel-le szánkázott rajta.Kezembe vettem a szerszámomat és megcsapkodtam vele a ciciket,majd utána ő vette kezelésbe,szájába férfiasságomat.
    Imádom a franciáját mely rendkívül alapos.Először bevette a szájába,jól megszopogatta,majd hosszában megnyálazta és nyelvével többször is föl-le váltakozva végigsiklott rajta.
    Ezután a golyókat szopogatta és a zacsit nyalta egészen le a gátig.Bársonyos nyelvével csodás dolgokat tud művelni.
    Rudamat marokra fogva kissé felemelte azt,hogy kényelmesen hozzáférjen a gáthoz.Kitűnően végezte a dolgát,kellemes érzés volt,ahogy nyalta.
    Gumihúzás előtt még egyszer végignyálazta és jól megszopogatta a farkamat,majd rám adta az óvszert.
    Mivel a lovagló pózt még nem gyakoroltuk,így most ezzel kezdtünk.
    Fölém térdelt,szépen beigazította magának és lassan rám ereszkedett.Finoman,lassan indítottunk,majd fokozatosan növeltük a ritmust.Szépen hullámzott rajtam fel és le,majd popsijával rá ült a combjaimra és előre-hátra is variálta a mozdulatokat.Tenyereivel megtámaszkodott a mellkasomon és tekergette magát rajtam.Egyre izgatóbban csinálta,mígnem megmarkoltam alulról a popsiját és alulról emelgettem,pumpálgattam őt.
    Egyszer fel is ültem vele az ölembe és arcát kezeimben tartva érzékien lesmároltam.
    Visszadőlve az ágyra elkapta az egyik kezemet,majd mutatóujjamat a szájába vette és mohón szopogatta,finoman harapdálta.Ekkor már annyira a tetőfokára hágott a hangulat,hogy nem bírtam magammal és egy hatalmasat élveztem.
    Mosolyogva nézett rám,és csücsült rajtam még egy picit,majd óvatosan leszállt rólam.
    Levette a gumit és nedves törlőkendőt adott.Elmentem egy gyors tusira és igyekeztem vissza hozzá.
    Miután rendbe szedtünk magunkat eldőltünk az ágyon és cseverésztünk egy kicsit.
    Közben ő már célozgatott egy újabb franciázáshoz amit eszem ágában sem lett volna visszautasítani.
    Most oldalt helyezkedett el mellettem,hogy a tükörből is szemügyre vehessem az eseményeket.Ebben a helyzetben elértem a popsiját és simogattam amíg ő franciázott.Szorgalmasan bólogatott,nyalta-falta a szerszámomat,miközben szexi lábaival csápolt.
    Olyan istenien franciázik,hogy pár perc alatt újra harcra kész állapotba kerültem.
    Ismét gumit adott rám,és kihúzódtunk az ágy szélére,hogy a tükörből jól látható legyen minden apró mozzanat.
    Feltérdelt az ágyra,én mögötte állva helyeztem be neki.Néhány lassabb lökésre volt csupán szükség,majd lehetett tolni rendesen.
    Nagyon szereti,ha megmarkolják közben a popóját,így én ezt ki is használtam és belemarkolva csattogósan adtam neki,tövig tolva a dákót.Megfogtam a bokáit és azokat picit megemelve igazán mélyre sikerül hatolnom.
    Hangosan nyögdécselt és úgy vettem észre,hogy nem csak én lesem a tükörből az eseményeket hanem ő is.
    Ekkora már igazán felforrósodott a levegő,biztos vagyok benne,hogy Rami sem fázott.
    Szétcsatlakozás nélkül hasra feküdt az ágyon és jól meghajtva egymást ismét egy hatalmasat élveztem benne.Hagyott magában lenyugodni aztán kibújtam belőle.
    Egy nagy cuppanós puszit nyomtam a popsijára amin elmosolyodott.
    Tisztogatás után a fürdő felé vettem az irányt és ismét letusoltam.
    Amíg a nappaliban öltöztem megláttam a magas sarkúját a cipős polcon.Megbeszéltük,hogy legközelebb ezt is felveszi majd egy szexi fehérneművel együtt.
    Most is egy köntösbe bújva köszönt el tőlem,de ezúttal nem a fekete csipkésben,hanem egy rózsaszínűben.Meg kell hagyni,ebben is nagyon csini volt.
    Szorosan összeölelkezve egy forró csókkal vettünk búcsút egymástól.
  • Elszámolás:

    Ezúttal egy hosszabb,1,5 órás randira mentem.
    Szokásomhoz híven a randi elején rendeztem,diszkréten egy borítékban átnyújtva neki némi finomság kíséretében.
  • Összkép:

    Ramóna már az első találkozásunkkor tanúbizonyságot tett afelől,hogy ő egy magasan kiemelkedő,minőségi szolgáltató,kitűnő szexpartner,ezért már akkor biztos voltam benne,hogy visszajáró vendége leszek.:)
    Egy igazán kellemes,bő másfél órás randevút tölthettem vele,abszolút semmi óranézegetés,siettetés nem volt.
    Ő egy vagány csaj,nem kertel és őszintén megmondja a véleményét.Aki tiszteletben tartja a szabályait,normálisan áll hozzá,annak csodálatos élményben lesz része.
Happy Massage