• Amanda528

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia. Köszönöm szépen a kedves beszámolót. Nagyon kedves vendégre leltem személyedben.Nagyon jól éreztem magamat a másfél órában. Várlak legközelebb is egy kellemes randira. Puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem, másodszorra sikerült elérnem. Vtr-ben megerősítettem az időpontot.
  • Megközelítés:

    Parkoló hely volt bőségesen, vasárnap mentem hozzá. Maps fotók segítettek a ház beazonosításában. Vasút történeti park közelében rendel a csajszi.
    A környék elsőre kicsit ijesztőnek tűnt, de a ház teljesen barátásgos volt.
    Nem tudom fizetős-e, azt gondolom nem..
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, rendezett, jó hangulatú. A feljutás kicsit kacifántos volt, mert a lépcsőház elrendezése nem egyszerű. Szerencsére vendéglátóm telefonon végig segített. Nem találkoztam senkivel, simán be lehetett jutnom.
    Kis előszobába léptem be, ahonnan jobbra fürdő, balra hálószoba várt. Berendezése ideális. Az ágy nagyszerű. A fények sejtelmesek..
  • Lány külseje:

    Héthöznapi öltözetben fogadott, amiben nem tudtam felmérni a testi adottságait. Viszont fürdő után visszatérve bugyiban várt.. hát anyám, majd elájultam. A képekhez képest pár kilóval több- szerencsére- mert így IGAZÁN jól néz ki! Tisztára mintha egy 20 éves csaj lenne. A csipője, feneke kemény, a keblei arányaiban nagyok és igazán jól állnak a fotókhoz képest, ahol vékonyabb volt.
  • Action:

    Jövetelem után az ajándék bacardikat iszogattuk és hosszan elbeszélgettünk. Mintha régi ismerősök lennénk, akik rég találkoztak. Jó volt az összhang, egymásra hangolódtunk. Sok témában, minden féle dologról kitűnően csevegtünk. Mire észbe kaptam, tetemes idő eltelt.. Úgyhogy gyorsan kaptam magam és letusoltam. Világítós zuhanyzófej is volt, kedves meglepetés :-)
    Mikor visszatértem, már fehérneműben volt. Mellé feküdtem szégyenlősen, ő egy hosszú nyelves puszival feloldatta a gátlásaimat. Rövid kölcsönös simogatás után kölcsönös franciát kaptam. A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve. Mikor ezt kiélveztük, vv-t kaptam és szemből kezdtem dolgozni rajta. A fenekemet fogva húzott magába és diktlálta az iramot, amihez bizony össze kellett szedni magam! Nem lehetett csak úgy kényelmesen élvezkedni! Utána ismét 69 kezdődött.
    Tini puncija van. Teljesen. Emiatt KF közben nem tudtam az ujjamat a puncijába dugni, annyira kis szűköcske. Következő pózunkban hátulról dugtam. Néha én, néha Ő mozgott. Ahogy fogtam keskeny csípőjét, teljesen elolvadtam.. gyönyörű a látvány. Mint egy kólás üveg.
    A kivégzést 69-ben kaptam. Nem volt nehéz dolga. Jól tudja milyen hatalmas kincs és mennyire gusztusos a puncija. Már a látvány is kivegzett volna, de ő finom szájával lerendezett.
    Pihenő, beszélgetés.. Legközelebb még jobb lesz, nem fogunk ennyit dumálni, kvazi mint egy randi előtt :-)
  • Elszámolás:

    Amit kért, 1.5 órára tökéletesen megérte.
  • Összkép:

    Vissza fogok térni, mert érzem hogy sok lehetőség benne maradt a kettónk dolgában és ezt ki kell aknázni mindenképpen!
    Kellemes, barátnős, beszélgetős, odafigyelős, inkább kicsit kiszolgálós, mint irányítós tipus.
    Az egész hangulat jó volt az elejétől a végéig.
Happy Massage