• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szabadsága alatt írtam neki,hogy szeretném újra meglátogatni és hogy neki mikor lenne a legalkalmasabb számára. Megegyeztünk a hétfő délelőttben.Ezután pedig kezdetét vette a munkahelyemen való egyeztetés hogy hétfőre szabad tudjak lenni.Sikerült sok telefon árán leegyeztetnem a szabadságot. De még így is vasárnap este majdnem le kellet mondanom a randit.Mivel nagyon akartam már látni Nikit, így átszerveztem a napomat hogy ne kelljen lemondanom.
    Mivel kicsit rég volt az utolsó randink ezért már nagyon vártam hogy újra láthassam.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Parkolni mindig lehet, van hely bőven és ingyenes.Bkval is könnyű idetalalni. Busz vonat villamos közel van.
  • Helyszín:

    Sok emeletes panel felső szintje. Lakás teljesen tiszta jó állapotú, a célnak teljesen megfelel. Fürdő tiszta, sok tusfürdő választék és szájvíz is van.
  • Lány külseje:

    Élőben sokkal szebb. Gyönyörű kék szemei engem mindig rabul ejtenek. Hatalmas természetesen mellei vannak amik jól reagálnak a törődésre. Hasát külön imádom puszilgatni. Punci teljesen csupasz, illatos.
    Mikulás sapkában és egy piros melltartóban és combfixben fogadott.Bugyi is volt rajta egy fekete tanga,még emlékezett rá hogy szeretem ha van rajta bugyi,ezért külön köszönöm is.
  • Action:

    Ajtón belépve, ő mögötte volt és mikor megláttam ebben a mikulás szerkóban elállt a szavam is.Gyönyörűen nézett ki,azok a csodás mellei majdnem kiestek a melltartóból.
    Majd bekísért a szobába és elkezdtünk beszélgetni,sztorizni kivel mi történt mióta utoljára láttuk egymást.Kicsit belemerültünk a sztorikba így ő mondta hogy ideje már fürdeni mennem.(én nem bántam nagyon jó vele beszélgetni és most tényleg volt miről)
    Így gyors elmentem fürdeni,majd mikor visszaértem Niki az ágyon várt még a mikulás szett rajta volt.
    Elkezdtünk csókolózni egymással,nagyon finom és édes csókja van.
    Majd a hátamra feküdtem és lassan Niki elkezdett a számtól lefele haladni,úgy hogy közben a gyönyörű mellei hozzáértek a hasamhoz és végül bele ütközött az ekkor már égnek álló velem egykorúba.
    Majd megjegyezte hogy úgy látja itt lent már minden rendben van.A következő pillanatban pedig már el is tüntette a velem egykorút. Nagyon finoman játszott vele minden pillanatát élveztem.Ahogy játszik a nyelvével a makkon az valami utánozhatatlan és eközben olyan pajkosan huncuttól néz rám, teljesen megbolondít .
    Kezdtem érezni hogyha tovább folytatja akkor hamar végem lesz,így föl hajoltam és egy csókot loptam majd a két melle közé fúrtam az arcom.
    Elkezdtem nyalogatni Incit és Fincit amit nagyon élvezett halk sóhajokkal jelezte.
    Majd a hátára fektettem és közösen lehúztuk a bugyit ami a gyönyörű punciját takarta.
    Még felmentem egy csókért és utána lassan elindultam lefele de még a két gyönyörű mellénél elidőztem,majd a hasát külön körbe puszilgattam (imádom Niki hasát ,számomra nagyon szexi) ezután elértem a gyönyörű és illatos puncijához. Elsőnek még nem nyaltam bele csak körbe puszilgattam majd egy váratlan pillanatban bele kóstoltam. Niki felsóhajtott én pedig elkezdtem ténykedni a nyelvemmel tovább.Niki folyamatosan sóhajtozott és nyögdécselt nagyon élvezte ahogy néha felnéztem és volt olyan is hogy pont összenéztünk.
    Nikinek nagyon finom a puncija én nagyon szeretem őt nyalni,egyik legfinomabb puncija van amit valaha nyaltam.
    Addig addig ténykedtem míg egyszer csak elélvezett, majd kérte hogy kicsit hagyjam abba kényeztetést mert csikis ilyenkor.
    Kis pihi után előkapott egy gumit és mielőtt felhúzta volna még újra a szájába vette a velem egykorút.
    Ezután felhúzta és doggyba kezdtünk.Óvatosan behelyeztem a velem egykorút a puncijába és mivel már nagyon vártam hogy újra benne lehessek pár tolás után egy hatalmasat élveztem a gumiba.Hagyott lenyugodni közben végig még mozgatta a popsiját rajtam.
    Tisztogatás következett ,majd ideadta az innivalót amit még az elején készített oda. Tovább sztorizgattunk.
    Majd Niki újra akcióba lépett és ledöntött a hátamra és rögtön eltüntette a velem egykorút.Ismét következett tőle egy páratlan francia, hamar hadrendbe állított és a védőfelszerelést is megkaptam. Ezután pedig bele ült és következett egy csodás lovagló lecke. Nagyon finoman lovagol,közben a melleit markoltam és néha pedig mikor közelebb hajolt akkor pedig a melleit is tudtam nyalogatni és egyszer kétszer pedig csókot is tudtunk váltani.
    Majd kezdett gyorsítani a tempón és így én pedig hamar ismét a csúcsra értem.
    Újabb tisztogatás majd a maradék időben pedig beszélgettünk tovább.
    Búcsúzásképp pedig egy ölelést és egy nagyon finom csókot kaptam tőle.
  • Elszámolás:

    Végén rendeztem. Egész randi alatt szóba se került.
  • Összkép:

    Nagyon élveztem a mai randit is vele.Minden csodás volt vele.
    Nagy balek vagyok hogy ennyi időt hagytam ki a két randink között,el is felejtettem hogy Nikivel milyen fantasztikusan érzem magam.
    Megígértem neki hogy jövőre sűrűbben fogok hozzá menni.
    Drága Niki előre is Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok!!
Happy Massage