• Réka

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, az egyik barátnője vette fel a telefont. Az időpont egyeztetés gyorsan ment. Másnapra sikerült időpontot foglalni. Minden információt megkaptam, és a program lehetőségeit is elmondtam részletesen.
  • Megközelítés:

    A megközelítés egyszerű. Parkolás könnyű, szinte mindig van szabad hely a ház előtt.mikor oda értem a ház elől kellet újra hívnom amikor már Réka vette fel a telefont. Meg adta a kapukodott és az emeletet.
  • Helyszín:

    A ház egy új építésű modern. A lakás erre a célra van kialakítva. Ha jól tudom 5 szoba és 2 fürdő van a vendégeknek. A szobában egy kanapé és egy tatami volt. A falon tükrö és a plafonon is. A fürdő jól fel van szerelve mindennel ami ahhoz kell,hogy tisztán és frissen érkezünk vissza a szobába. A program alatt végig halkan szól a zene.
  • Lány külseje:

    Kicsit tartottam a sok retustol és az arckitakarástól. Miután kinyílt az ajtó megpillantottam az előző beszámolókban elmondott alacsony lánnyal álltam szemben. Két puszival köszöntötték egymást és követve bementunk az egyik szobába. Hát tényleg más volt mint amit a képek alapján én elképzeltem. Kérek formás feneke volt nagyobb tenyérbe illő tini mellek. Az arca kicsit hasonlít az egyik focistank exere. A szája szerintem fel volt töltve.
  • Erotikus masszázs:

    1 órára mentem ami egy masszázst és kényeztetést tartalmaz. Fürdés után visszamentem a szobába és nem sokra rá megjelent Réka is akkor még abban a fekete fehérneműben amiben az egyik képen is szerepel. Mondta h fekudjek a tatamira hassal, addig ő levette a melltartót és a bugyit is. Bekent olajjal majd elkezdte a masszázst. Nagyon jól masziroz kellemes volt kellően erős is, bár nem úgy jöttem el hogy de jól kimaszirozott. Közben nagyon jól el lehetett beszélgetni vele mindenről. Kicsit nehezen indult a dolog de később már jó témák is szóba kerültek. A masszázst a labammal kezdte onnan haladt szépen felfelé a hátamig. Amit kicsit hiányoltam az az erotikus resz a masszázs során. Nem voltak benyulasok lágy puszik. Kifejezetten csak a masszázsrol szólt az egész.
  • Levezetés:

    Az időnk vége felé kérte hogy forduljak meg. Ekkor bekente magát olajjal és elkezdte a csúszka masszázst oldalról. Nagyon kellemes volt ahogy a mellei hozzám érték. Néha egészen a fejem ig feljott, ahol felkinalta őket puszira is, bár így olajosan annyira nem esett jól. Közben én is elkezdtem a kezemmel simogatni ahol értem. Természetesen a hatarokat betartottam. A fenti és az oldalsó tükörből a látvány nagyon izgató volt. A csúszka kezdett egyre jobban délre terelodni. A mellévek kezdett lent is izgatni aminek meg is lett az eredménye. Amikor már teljesen kész voltam lágyan bekapta és elgezdett kényeztetni. Nagyon jó volt néha kézzel is masszírozza a golyókat. Amikor már éreztem h nem bírom sokáig jeleztem és kézzel fejezte be. Tisztogatás után elmentel zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Szoba se került a masszázs végéig . Feloltozes után a rádió mellé tettem le a telefonon megbeszélt összeget. Az ár a teljesen megszokott Pesti átlag.
  • Összkép:

    Osszessegeben nagyon jól éreztem a magam ez alatt az idő alatt. Aki szereti a tini alkatú jó formájú lányokat, azoknak tudom ajánlani. A masszázs kellően erős. A kényeztetés a finomabb fajtáját képviseli.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-12-08 14:46:1 Megbízható rangban ennél bővebb írást várunk! :)
Happy Massage