• Nadett

  • Beküldte:
  • Nadett reagálása

    Édesem!
    Tény.. nem volt a legkönnyebb dolgunk úgy összehozni a randit, hogy mind a hármunknak jó legyen. Viszont Sikerült! És még milyen jól.. Hát azt bevallhatom, hogy én sem gondoltam volna, hogy ez a hármas ennyire túlfűtött lesz. Nagyon gyorsan egymásra hangolódtunk. Csodás Aysemmal szeretünk ám huncutkodni.. de hát azt észlelhetted is ;)
    Örülünk hogy maradandó élményben részesíthettünk, nekünk is megmarad ez az élmény örökké!
    Hálásak vagyunk a csodás beszámolódért is..
    A kis boszijaid visszavárnak folytatásra
    Csókjaimat küldöm

  • Egyeztetés:

    Ez picit hosszabban húzódott, mivel három résztvevő szabad időpontjait kellett összehangolni, és emiatt kicsit problémás volt. A szabadságok és szabadnapok miatt nem voltunk szinkronban, és mire összeegyeztettük volna, már nem volt alkalmas az első kijelölt időpont, tehát maradt még jópár napnyi sóvárgás és keferágás.

    Ja, nem mondtam? Múltkori Ayseval töltött randim után megkérdeztem, hogy is van az a négykezes masszázs, mire fel már ajánlotta is figyelmembe Nadett boszorkányt. Az első ismerkedős randink olyannyira jól sikerült, hogy rögvest el is kezdtük szervezni a hármas gabalyodást. Így hát ez a beszámoló most kettejükről íródik :)
    Na de, az egyeztetés csakis a VTR keretein belül történt, néhányszor kisebb szívinfarktust kaptam közben, hiszen a lányok néha érnek csak rá írogatni, ellentétben velünk, kanos fickókkal :) Szerencsére a hét elején sikerült is leszervezni a programot péntekre, én pedig viszonylag jól érezvén, hogy komolyabb kiképzésben lesz részem, inkább szabadnapot vettem ki a munkahelyemen.
  • Megközelítés:

    Lehel út és Róbert Károly körút kereszteződésétől nem túl messze található az objektum. A szemközti telken éppen építkeznek (ez később lényeges lesz :) ). Megközelíthető autóval, kerékpárral, gyalogosan, busszal, metróval, villamossal. Troli és HÉV nem jár a környéken, de vonat igen (mondjuk azt hiszem, megállója nincs). Lassan már csukott szemmel is idetalálok. Parkolás fizetős, hely általában van, max 200 méteren belül, szerencsére én ennél közelebb találtam helyet. Miután kiszálltam a kocsiból, majdnem sikerült eltaknyolnom a nem túl sztahanovista utcatisztók által otthagyott hóbuckákon, ami ugye rövid úton az el sem kezdődött randi végét jelentette volna, de sikerült megkapaszkodnom a kocsiajtóban, és még csak le sem téptem. Ho-ho-hóóóóó, egy null ide, és még van egy percem, hogy ne késsem le a randit :) Na de, szolid kilépés után kerek időpontban sikerült is csörögnöm, Nadett megadta a kapukódot, és már repített is fel a megfelelő emeletre a lift.
  • Helyszín:

    A lakásba belépve a folyosó világosságáról tett róla, hogy az első két percben vak legyek, de ugye a már többször megénekelt elrendezés, ajtó, folyosó jobbra, a folyosó bal oldalán foglalkoztató helységek, a jobb oldalán mosdó, fürdő, stb, a végén pedig a királyi lakosztály. Most is ide vezettek be a lányok, a szobából nyílik a fürdő, ami zuhanykabinos, mosdós, törülközőszárítós, száraz kilépővel. A szobában fotel, ide most a ruháim kerültek, majd később részletezhetjük még a mikéntjét-hogyanját, szobainas, ide a törülköző került, kis asztalka, zenegéppel, tatami, de az igazi tatami! és vastag puha vörös szőnyeg mellette. A fázósabbak kedvéért megemlítem, hogy fancoil jellegű fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet a lakásban, ami viszont azt jelenti, hogy nyáron is kellemes hűvös lesz:)
  • Lány külseje:

    Nézzük csak, Nadett rövid szőke hajú tünemény, fekete szemüveget hord, pici cicik, világbajnok popsi és igencsak lapos has jellemzi. Külön megemlíteném, hogy bár rövid a haja, de nem a szúrós, tüsi fajtából, hanem a nagyon puha tapintásúból. Már ebbe is bele lehetne szerelmesedni :) Egy igen trükkös body és combfix ékesítette a randi kezdetén párductestét.
    Ayse hosszú szőke hajú távolsági bombázó, hasonlóképpen világbajnok popsival, ám az ő cickóit sebészkés faragta tökéletesre, hatalmas, de hozzá illő keblekkel köszönti a vendéget. Haja a fenekét súrolja, vagy éppen a melleit rejti közé, igyekszik kitűnni a tömegből saját elmondása szerint is.Valamiféle body volt rajta is, illetve combfix... de ugye nem baj, hogy nem emlékszem ennél többre?

    Mindkét lányból sugárzik az erotika, Ayse szendén, Nadett szenvedélyesen sugározza magából a nőiességet és az eljövendő élvezetek ígéretét.
  • Erotikus masszázs:

    Leszögezem le az elején: Masszázs nem volt.
    Hacsak nem nevezzük masszázsnak, amit a farkammal és a golyóimmal műveltek. Hívjuk inkább felvezetésnek az egész most következő blokkot...

    Szóval, beszálltam a liftbe, próbáltam még rendezni egy kicsit a zilált kinézetemen (ugyebár a kocsiból kiszállás...), ebben segítségemre volt a liftben található tükör. Liftből ki, ajtón szolidan kopogok, öt másodperc sem kellett, ész nyílt az ajtó, mögötte pedig ott állt a két lányzó. Nadett azonnal a nyakamba vetette magát, és kegyetlenül lesmárolt, Ayse pedig kicsit visszafogottabb csókkal köszöntött ezután. Majdnem eltaknyoltam megint, ahogy próbáltam levenni a cipőmet, aztán gyorsan bevezettek a lakás túlvégén lévő kéjkörletbe. Nadett megkérdezte, amikor végre világosban tudtam szemügyre venni őket: - Na, megérte rágni a kefét? Mire én: - Naná
    A kommunikációs skilljeim már itt is elkezdtek akadozni..:)
    Itt gyorsan átadásra kerültek az ajándékok, csak hogy végre szabad legyen a kezem, és megint rámvetette magát a két csaj. Nadett smárolt és a fenekemet markolgatta, Ayse a farkamra markolt rá, majd csere, csókváltás Ayseval és farok-csekkolás Nadett részéről. Nadett ezután elkezdett vetkőztetni - micsoda kiszolgálás van itt mindig kérem - az ing jobb ujjától sikeresen meg is szabadított, Ayse a bal ujját próbálta, de ő a körmei miatt kevésbé tudott alkotni, nem gombolta ki, ezért máris akadt röhögnivaló Nadett csókjai között. A pólótól is megszabadítottak, majd Nadett már rángatta is le a nadrágomat, miközben Ayseval megint csókolóztunk, és persze majdnem sikerült megint dobnom egy-egy hátast a két nadrágszár lecibálása közben. Gyorsan úgy döntöttem, hogy a zokniktól magam szabadulok meg, jelzem, így sem volt teljesen stabil a helyzetem, mert közben valamelyikük már az alsónadrágot is kezdte levarázsolni.
    Újabb váltogatott csókok, de most már mindkét lányt magamhoz húztam és ellenőriztem a popsik feszességét közben.. egyszóval látszódott, hogy ki fog itt alakulni valami szolid orgia...
    Nadett feleszmélt, és közölte, hogy ott a zuhany, siessek, majd hozott még utánam egy törcsit gyorsan. Bevallom, soha nem zuhanyoztam még ennyire gyorsan :) Mire megszárítkoztam, addigra a két lány is visszatért a szobába
  • Levezetés:

    Szerintem akármeddig is emésztem és elmélkedem rajta, akkor sem leszek képes hűen visszaadni a következő kb egy órában történteket. Egyszerűen elszabadult a pokol illetve Nadett nevű boszorkánya, illetve az ő hű krampusza, Ayse. Kb előre képben voltam, hogy ezt a partit nem én fogom irányítani, de ami ez után következett, azt legvadabb álmaimban sem tudtam volna előre elképzelni. A két lány elkezdtek egymással smárolni, majd Nadett elindult Ayse puncija irányába, möközben én rácuppantam A. cicijére és a szájára.
    Nadett közben a kezébe majd kicsit később a szájába vett, miközben Ayseval máris simogattuk egymást mindenhol és smároltunk. Nagyon kevés idő elteltével máris felszakadt belőlem az első hördülés, ahogy Nadett a torkába húzott miközben az ujjam Ayse puncijában volt, ez persze Őt is finom sikolyra késztette. Kis idő múlva azt hiszem, helyet cseréltek, Ayse szopott, és Nadettel smároltam, majd a számba kínálta hegyes bimbóit, amit én persze hogy elfogadtam.
    Azt hiszem, itt következett az a rész, amikor Nadett feltette az egyik lábát a fotelre, én pedig az első orgazmusáig simogattam, de ebben már nem vagyok biztos utólag teljesen. A következő snittben A javaslatot tett a tatami megközelítésére, én hanyatt is vágtam magam, a farkam N. szájába merült nagyjából tövig, a kipucsított popsiját pedig A kezdte izgatni, néha meg eljött hozzám egy smárolásért. Majd helyet cseréltek, és A szopott, hasonlóan vehemensen mint Nadett, és közben Nadettel smároltunk, utána pedig A ült a számra, és N. belekezdett a kivégzésbe. Puncival teli szájjal csak annyit tudtam kérdezni, hogy mehetek-e a szádba.... majd a helyeslő válasz után elengedtem magam és orbitálisat élveztem. A végterméket sosem láttuk többé, ellenben N továbbra sem engedett ki a szájából, percnyi pihenőt sem kaptam. Picivel később felsóhajtottam, hogy pihenőt... Nadett erre adott néhány mélytorkos csókot, majd hozott vizet és megitatott, csak úgy fekvő helyzetben, kellemesen hűtött a nyakamba csorgó víz.
    Most Ayset parancsoltam fekvő pozícióba, és miközben N. foglalkozott velem és A melleivel, én megpróbálkoztam A orgazmusát kiharcolni, kézzel, szájjal :) Az okot nem tudom, de a snitt vége egy orbitális röhögés lett a lányok részéről, második-harmadik próbálkozásra technikai szünetet indítványoztam,, úgyhogy szerepet kapott a nagy puha bolyhos szőnyeg is, a két csajszi itt kezdte el kényeztetni egymást, amibe én felváltva, hol az egyik, hol a másik oldalon szálltam be, miközben ők is felváltva marták el a farkam egymástól.
    Csorgott rólam már az izzadság, a fancoil túlságosan is jól végezte a dolgát, úgyhogy felálltam, és Nadettel csókolózva simogattam a punciját, aminek hangosan kuncogva örült többször is, miközben Ayse pedig a farkamat bűvölgette, aztán csak azt vettem észre, hogy Nadett elvette a kezem és a torkába nyomta csak úgy előzmények nélkül... majd még mélyebbre.. Esküszöm, megőrjít ez a nő.. Mindig tudja tovább fokozni...
    Teljesen kezdett végem lenni, úgyhogy visszafeküdtem a tatamira, és Ayse fokozott tovább, Nadett pedig ráült a számra, és kegyetlenül meglovagolt.. Mondjuk úgy tűnt, neki is kedvére való volt a szituáció, többszörösen is...
    Itt jött el az a pont, amikor feladtam, és azt mondtam, hogy több már nem fog nekem sikerülni, nem kapok oxigént, elszívtatok az összes energiámat, és itt amúgy is meleg van... mire N. megkérdezte, h kinyissuk az ablakot? :)
    Mondtam oké, álljunk ki az erkélyre, akkor kicsit lehűlünk.. Erre kézen fogott - mutassuk meg magunkat a munkásoknak a szembeni építkezésen - és már bújtunk is a függöny elé röhögve..
    Na, szerencsére a lányok nem hagytak, és farokfogva smároltunk még egy kicsit, majd berángattak a zuhanykabinba. Előretoltak, majd elkezdtek szórakozni a világítással, kicsi villany, nagy villany, hangulatvilágítás.. azt hittem már hajakapnak majd rajta, de nem, utánam nyomultak mindketten, behúzták az ajtót... Azta, nem gondoltam volna, hogy itt hárman is el lehet férni.. de el lehet, egész kényelmesen méghozzá, bár meg kell mondjam, Nadett párduchajlékonysága sokat dob a lehetőségeken, mert persze az egy dolog, hogy azt élvezhettem, hogy két csodacsaj mosdatja le rólam az izzadságot, de közben is folyamatosan izgattak mindenféle lehetséges módon. Szerintem ha bírtam volna még, simán kiharcolnak még egy menetet maguknak (és nekem), de mivel erre képtelen voltam, egymást mosdatták - és izgatták még kicsit.
    A randi záróakkordjaként még végigasszisztálták, hogy megkeresem az összes ledobált ruhadarabot, majd újabb csókok és ölelkezés... Aztán kikísértek és útnak engedtek néhány csók után.
  • Elszámolás:

    Előre ismert volt, hogy mivel készüljek, az aprócska extrával együtt egy-egy nevesített borítékba helyeztem, és a randi végén letettem a zeneeszköz mellé.
    Nem kérdéses, hogy minden virágszirom megérdemelt helyre került
  • Összkép:

    Nem tértem még azóta sem magamhoz, egyszerűen elsöpörtek. Sejtéseim voltak előzetesen róla, hogy nagyon finom, élvezetes élményekben lesz részem, de ezt az orgiát nem lehetett előre megjósolni. Nadett szélvészként lerohant, Ayse pedig nyugodt tempóban leuralt, őrületesen ott volt és kiteljesítette a randit. Két látszólag ellentétes habitusu lány összeszokott párosával élvezkedhettem, egy percig sem hittem, hogy az irányítás a kezemben van, de egyszerűen minden előzetes várakozásomat túlteljesítették így is. Köszi lányok, imádlak titeket :*
    Folytatás következik, ha ti is bennevagytok :)
Happy Massage