• Helina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször hívtam, mire felvette. A hangja kicsit más élőben, de később kiderült, hogy nem vele, hanem a lakótársával beszéltem. XD Úgy tűnik ketten kezelik a telefont.
  • Megközelítés:

    Körúttal párhuzamus utcák egyike kb 5 percre a Petőfi hidtól. Van minden villamos, metró, busz.
  • Helyszín:

    Nem volt nehéz megtalálni, a körgang számomra nem szimpi de a lakás az elején található ami így még ad egy kis diszkréciót. Egyébiránt tiszta és megvan minden ami kell a kényelemhez. A fürdőkabin kiálló polcán vagy 30 féle tusfürdő. A szoba a célnak megfelelt, franciaágy, ventilátor, hangulat vilagítás:) .
  • Lány külseje:

    Barna szemek, kellemes .. latinos, kicsit erősebb csípővel, de semmi felesleg. Nem arcos képpel hirdet, de különösebb meglepetés nincs, aranyos mosolygós arca van, nem kell félni. Szolizott bőre hibátlan, jó illatú és élvezet simogatni. A tetkók egyáltalán nem zavaróak. Helina egy NŐ, ki ott gömbölyű ahol kell. Mellei kívánatosak, feneke kihívóan hívogató. Kifejezetten szexi volt.
  • Action:

    Megérkezésemkor kézfogás és bekísért a szobába. Megkínált vízzel amit el is felejtettem meginni mert a látvány elvette az eszem. Megkaptam a törölközőt és indultam tusolni mikor kértem tőle vegyen combfixet és mire kijöttem már rajta is volt (smiley) Kicsit zavarban voltam a látványtól, de őt ez nem zavarta, levette a törölközőmet és elkezdtünk smárolni, amik igazi nyelves, érzéki csókok voltak. Franciával folytattuk én személy szerint kézzel vegyesen kérem azok a kezek aranyból vannak. ;). Voltam már pár lánynál, de az övét élveztem a legjobban, pont úgy csinálta ahogy nekem a legjobban esett, a mélytorkot is profin műveli. Észbontó amit csinál.
    Miután kellőképp megjött a hangulatom jöhetett a védőfelszerelés. Olyan ügyesen helyezte föl, hogy nem volt kimaradás a nyomásban.
    De ami a legjobb volt az a szex, ami ezután következett. Számomra teljesen új volt az állandó szemkontaktus, azokkal az angyali szemeivel - ez iszonyúan tetszett. Kezdésnek nyeregbe pattant -hihetetlen technikával tudja mozgatni a csípőjét - jeleznem is kellett par perc után, hogy váltsunk pózt mert túl hamar elért volna a vég. Még most is belebizsergek ha rágondolok, majd misszionáriusba folytattuk ahol szintén ez a gyönyör fogadott és ráadásul még el is hittem hogy élvezi, mert annyira jó volt az összkép - a szemei, a hangja és az egész úgy egyben. Hátulról folytattam az akciót amit nála bűn kihagyni, mert az a látvány amit a popsija kínál az fenomenális. Könnyen fölvette a ritmusom majd együtt ringtunk egy darabig de nem bírtam tovább így is lett végem. Segített szalonképessé tenni magam. Mivel maradt meg egy kis időnk ezért beszélgettünk illetve én masszíroztam őt.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak szerint, egyébkent pesti átlag .
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam és most úgy gondolom lesz folytatás. Aki egy barátnős találkozóra vágyik az feltétlenül keresse fel Helinát.
Happy Massage